April 21, 2024

JADEL – Η Πριγκίπισσα της Soca!

Ήταν Χειμώνας, λίγο πριν το lock down του Μάρτη του 2020,όταν στις 26 του Φλεβάρη, ακούσαμε για πρώτη φορά την JADEL, στο debut album της, με το τίτλο ΄΄ Call me Jadel΄΄, με 11 εκρηκτικά χορευτικά τραγούδια  της Soca!

Καλοκαίρι του 2021, ένα χρόνο και κάτι μήνες μετά, το συγκεκριμένο album και τα τραγούδια του, χωρίς τους  lock down περιορισμούς, μας συνοδεύει μέχρι τώρα και είναι θα λέγαμε απόλαυση για όλες αυτές τις Summer Nights!

Η Jardine Cherelle Legere επίσης γνωστή ως “Jadel”, η ερμηνεύτρια του album με τον τίτλο ΄΄ Call me Jadel΄΄, είναι μία ανεξάρτητη καλλιτέχνης, παθιασμένη με τη   μουσική, από το νησί του Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Η JADEL, είναι τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, πιανίστας, ένα μεγάλο ταλέντο και μια πολύ όμορφη σεξ γυναίκα, με  την εικόνα της να συμπληρώνει ο όρος της μιας  στοργικής μητέρας!

Στην ηλικία των 9 ετών, η Jadel ανακάλυψε το πάθος της για τη μουσική και τα πρώτα της επίσημα βήματα έγιναν με τη συμμετοχή της, στη χορωδία του σχολείου και της εκκλησίας στα χρόνια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της.

Αργότερα συνεργάστηκε στα μουσικά έργα με τίτλο Haunted and Static με τον καθιερωμένο τραγουδοποιό και παραγωγό της Soca τον Kernal Roberts μαζί με τον Machel Montano. Το 2019 η Jadel ακολούθησε την επιτυχία με το Hit single της “Jam Day”, το οποίο έγινε ένα τεράστιο Hit καρναβαλιού και κέρδισε  μια θέση στους διεθνείς ημιτελικούς του Soca Monarch. Η επιτυχία ΄΄Jam Day΄΄ της έδωσε κίνητρο να πάει σε μια περιοδεία στη Βόρεια Αμερική και Καραϊβική!

Το 2020 έγινε παγκοσμίως γνωστή με την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της ΄΄Call Me Jadel΄΄!

Σήμερα στο YouTube, δικαιολογείς τα προαναφερόμενα από εμάς, βλέποντας την   JADEL σε σχετικές αναρτήσεις των video clips, να ερμηνεύει τα παλιά αλλά και τα νέα της τραγούδια, με ξεχωριστό τρόπο!

Καυτές μέρες στην Ελλάδα! Ένα πολύ ζεστό καλοκαίρι και προς το παρόν χωρίς καραντίνα, αλλά τηρώντας όλες τις προφυλάξεις, για τη πανδημία  του COVID-19 εμβολιασμένοι και γεμάτοι ελπίδα για το μέλλον, μεταφερθήκαμε νοερά και εν μέσω διαδικτύου συναντήσαμε στη Καραϊβική την … Πριγκίπισσα της Soca την JARDINE CHERELLE LEGERE γνωστή με το όνομα JADEL!

Athenscalling.gr: Γεια σας αγαπητή JADEL και καλώς ήλθατε στο Athenscalling.gr! Πραγματικά είμαστε χαρούμενοι που θα τα πούμε έστω και μέσω του διαδικτύου μαζί σας!

JADEL: Είναι δική μου ευχαρίστηση και σας ευχαριστώ πολύ, για την επικοινωνία !

Athenscalling.gr: Αρχικά, θα σας ρωτήσω για όλες αυτές τις τρελές πανδημικές ημέρες του COVID-19. Πού σε συναντάμε και πως περνάτε όλο αυτό το χρονικό διάστημα?

JADEL: Είμαι αυτήν την περίοδο στην Αμερική, αλλά θα πω ότι υπήρξε ένας κύκλος συναισθημάτων … Καλών και κακών, αλλά να ξέρετε ότι πάντα βάζω πρώτα τις θετικές πτυχές και δέχομαι και τα αρνητικά! Έζησα θα σας πω όμορφες ημέρες δίπλα στη  2χρονη κόρη μου. Έκανα φυσικά …αυτό-προόδους και έτσι θα πω, ότι δημιούργησα ένα εναλλακτικό σχέδιο, στη πορεία της ζωής μου!

Athenscalling.gr: Και για το αποτέλεσμα που θα έχουν τα εμβόλια, τι πιστεύετε για αυτό?

 JADEL: Απλώς  περιμένω, αλλά δεν έχω τίποτα να πω εναντίον, περιμένω τα αποτελέσματα και δεν βιάζομαι !

Athenscalling.gr: Ο.κ  για όλα αυτά … θα ήθελα να ξέρεις ότι η δημοσιογραφική μας ομάδα του Athenscalling.gr σε αποκαλεί με το όνομα … JADEL! Η Πριγκίπισσα της Soca! Τι έχεις να πεις για αυτό? Συμφωνείτε ?

JADEL: Είμαι τόσο κολακευμένη για  αυτόν τον χαρακτηρισμό που μου δίνουν οι συνεργάτες σας, …  Πριγκίπισσα της Soca! Στα αλήθεια με κάνετε και …κοκκινίζω!

Athenscalling.gr: Είστε τραγουδιστής, τραγουδοποιός, πιανίστας και μητέρα, επίσης μια απίστευτα πολύ όμορφη γυναίκα. Αν λοιπόν σας είναι εύκολο, παρακαλώ να δώσετε έναν αριθμό από 1 έως 10 για τις ιδιότητες σας, ως τραγουδιστής, ως τραγουδοποιός, ως πιανίστας, ως μητέρα και ως μια πολύ όμορφη γυναίκα …

JADEL : Ο αυτο-έπαινος θα πω, δεν είναι έπαινος! Έτσι αυτό θα το αφήσω σε εσάς, δηλαδή το  να με αξιολογήσετε..εσείς!

Athenscalling.gr: Για να δούμε τώρα κάτι για το Μουσικό σας είδος, γιατί λίγο μας μπερδεύει…. Είναι Soca, αλλά τι ακριβώς, Power Soca, Groovy Soca,ή Ragga Soca ?

JADEL: Ναι, υπάρχουν πολλές συντήξεις και Crossover. DancehallSoca και επίσης RnB Soca επίσης afro Beats!

Athenscalling.gr: Πείτε μας για τη δημιουργία των στίχων στα τραγούδια σας?

 JADEL: they are very intimate, sensual, and fun it shows confidence and boss like behaviors loll

 Athenscalling.gr: Και οι επιρροές σας?

JADEL: Το Role Model μου είναι Destra από τον Τόπο μου και Mariah και Beyonce Διεθνώς!

Athenscalling.gr: Λίγο … ζώντας στο παρελθόν, θυμάστε το πρώτο σας δάσκαλο, στη μουσική?

JADEL: ναι, ο κ. Anthony Woodruff και ο MS Merl Albino Decoteau

Athenscalling.gr: Και το πρώτο σας άλμπουμ?

JADEL: Αυτό το έκανα  πέρυσι.

Athenscalling.gr: Ο.Κ. με το παρελθόν και πηγαίνοντας στο σήμερα, μπορείτε να μας πείτε τα αγαπημένα σας, 5 ονόματα στη μουσική που θέλετε να ακούσετε?

JADEL: Ναι! Το Σαββατοκύριακο, θα ήθελα να ακούσω, Rihanna,Beyonce,Mariah και Michael Jackson

Athenscalling.gr: Jadel έχετε μια απίστευτα όμορφη φωνή και καταπληκτικά τραγούδια … Αλλά επίσης μέσα σε όλα αυτά εσείς είστε και Μητέρα, πείτε μας παρακαλώ για την JADEL, για τον ΄΄ρόλο΄΄σας… ως Μητέρα?

JADEL: Η Jadel α α α, μια Μητέρα είναι μια νέα βελτιωμένη γυναίκα!  Έχω να ξέρεις επίσης βαθιά κίνητρα και επιχειρηματικό προσανατολισμό για να φτάσω μέχρι εδώ, που είμαι τώρα… και φυσικά να φροντίσω και την κόρη μου και να της δώσω ό, τι μπορώ, για να κάνω το μέλλον της πιο φωτεινό και όσο γίνεται πιο πολύ  ευημερούμενο  και ευτυχισμένο! Ζω γι ‘Αυτήν…  και πηγαίνει παντού μαζί μου!

Athenscalling.gr: Επίσης, θα σας πω και φυσικά το ξέρετε και μην κοκκινίσετε με το χαρακτηρισμό, ότι  είστε απίστευτα όμορφη γυναίκα, είστε σαν μοντέλο θα έλεγα! Εδώ θα αναρωτηθώ, για το πόσο εύκολο για εσάς είναι, ότι δηλαδή είστε μια  όμορφη γυναίκα και εαν αυτό δίνει μια άλλη ώθηση, μια βοήθεια στην μέχρι τώρα καριέρα σας?

JADEL: Καλά, καλά σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά, για αυτές τις όμορφες συμπληρώσεις γύρω από εμένα, το εκτιμώ αυτό! Τώρα όσον αφορά την ομορφιά αυτό έχει θα έλεγα τις προκλήσεις του, και το  απολαμβάνω… για μένα! Όμως προσπαθώ να κάνω τα πάντα ώστε να διατηρήσω τον επαγγελματισμό μου, αυτό πρέπει να κάνει ο καθένας, στη θέση μου! Για το  Marketingpur τώρα, αυτό θέτει κάπως βοήθεια σε κάποιο σημείο, να είσαι δηλαδή όμορφη και εμφανίσιμη, αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάντα μόνη της την ομορφιά, για να μπορέσεις να  προχωρήσεις στη ζωή!

Athenscalling.gr: Και στην καριέρα σας, η καλύτερη στιγμή?

 JADEL: Ο καλύτερος χρόνος μου ήταν η τελική σκηνή του Soca monarch του 2018 για το τραγούδι μου Round n Round και φέτος με το νέο μου τραγούδι Deserve it All με 1.8 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 2 μήνες!

Athenscalling.gr: Συγγνώμη, αλλά πραγματικά δεν το γνωρίζω…, ετοιμάζετε ένα νέο άλμπουμ για το 2021?

JADEL: Ναι,… μάλλον θα το έκανα πέρυσι.

Athenscalling.gr: Πριν από το τέλος της συνομιλίας μας. Αλήθεια τι γνωρίζετε για τη χώρα μας …την Ελλάδα?

JADEL: Α ναι, θα πω ότι επισκέφτηκα την Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια και ήταν το πιο όμορφο μέρος, ειδικά η Σαντορίνη … Λατρεύω και την Αθήνα και όλα αυτά που συνθέτουν το πάζλ του Αρχαίου σας Πολιτισμού, τα Αρχαία αντικείμενα που υπάρχουν στη χώρα σας!

Athenscalling.gr: Αγαπητή JADEL, PRINCESS OF SOCA … χαρήκαμε από καρδίας για τα όσα μας είπες! Παρακαλώ τώρα να δώσετε το μήνυμά σας στους ανθρώπους.  

JADEL: Σας ευχαριστώ και πάλι που με καλέσατε και συνομιλήσαμε και να πω ότι  θα ήθελα όλοι να με ακολουθήσετε στο Instagram @callmejadel και να κάνετε streaming.mtlatest  στα τραγούδια!  Αξίζει το κόπο για όλα!

https://www.youtube.com/watch?v=Txpu8M4oU3Y

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back