July 14, 2024

COVID- 19 MΥΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

COVID- 19 και ενώ η Πανδημία σαρώνει τον Πλανήτη γη, ο κόσμος της Μουσικής στέλνει σε όλους, από το ATHENS CALLING G.R τα δικά του μηνύματα αισιοδοξίας!
ANNA MARTINEZ-Επικεφαλής Επικοινωνίας,Μάρκετινγκ, ROCK EN SEINE FESTIVAL
(Παρίσι/ΓΑΛΛΙΑ)
Hi Athens Calling !
Ελπίζω να είστε, όλοι καλά παρά τις δύσκολες στιγμές που ζούμε αυτή την εποχή Το μήνυμά μου είναι “Μείνετε στο σπίτι, μείνετε ασφαλείς, για να απολαύσουμε ξανά πολύ σύντομα, ζωντανή μουσική, φέστιβαλς, καλές αλλά και συναρπαστικές στιγμές!”
Να είσαστε όλοι προσεχτικοί και υγιείς!
Σας ευχαριστώ!
ana

EWALD TATAR – Διευθυντής, Διοργανωτής του NOVA ROCK FESTIVAL 2020
(Βιέννη/ΑΥΣΤΡΙΑ)
Αγαπητοί φίλοι του Nova Rock Festival και αγαπητοί συνεργάτες των Μ.Μ.Ε! Δυστυχώς, οι δύσκολες στιγμές, απαιτούν επίσης και δύσκολες αποφάσεις
Όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο Ομοσπονδιακός Καγκελάριος της Αυστρίας στη τρέχουσα συνέντευξη τύπου, δεν θα επιτρέπονται συναυλίες και φεστιβάλ μέχρι το τέλος Ιουνίου.
Αυτό σημαίνει ότι το NOVA ROCK FESTIVAL 2020 δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της τραγικής πανδημίας του Covid19 και συνεπώς ακυρώνεται. Ως διοργανωτές βρισκόμαστε, βεβαίως, 100% πίσω από αυτή την κυβερνητική απόφαση, αν και θα προτιμούσαμε να είχε ανακοινωθεί αυτή η απόφαση, πολύ νωρίτερα.
Είναι λυπηρό για εμάς λόγω του ότι ήμασταν στη μέση των προετοιμασιών μας της διοργάνωσης του NOVA ROCK FESTIVAL,όπου φέτος θα ήτανε σίγουρα μια άλλη αξέχαστη εμπειρία για σας, αλλά αυτή είναι μια κατάσταση που εμείς, ως διοργανωτές, κατανοούμε και υποστηρίζουμε πλήρως. Η υγεία πάντα είναι το πιο σημαντικό και πολύτιμο πράγμα, στη ζωή!
Σκεφτείτε ότι όλα τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν τώρα είναι εντελώς νέα για όλους τους εμπλεκόμενους. Δώστε μας χρόνο να οργανώσουμε τα πάντα εδώ και να σας παράσχουμε περισσότερες πληροφορίες το συντομότερο δυνατό.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας, την εμπιστοσύνη και εκ των προτέρων για την υπομονή σας!
Ewald Tatar and the NOVA ROCK Festival Team
Μείνετε υγιείς!
HARRY JENNER- Διευθυντής, Διοργανωτής του FREQUENCY FESTIVAL 2020
(Βιέννη/ΑΥΣΤΡΙΑ)

Hi Athens Calling!
Είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές που περνάμε και σε αυτές είναι ακόμη πιο δύσκολο να στείλεις ένα θετικό μήνυμα!
Από την άλλη πλευρά, η ζωή συνεχίζεται, όπως συμβαίνει πάντοτε, η ζωή μας δεν θα τελειώσει εδώ!
Γι ‘αυτό είναι μια πολύ καλή στιγμή για να πάρει κάποιος πίσω την ενέργεια που χάσαμε, πέρα ​​από όλα τα άλλα αυτά τα χρόνια!
Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εδώ και να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλια των 20 χρόνων του FREQUENCY FESTIVAL, το μήνα Αύγουστο του 2020! Αν δεν συμβεί αυτό τότε, θα κάνουμε ακόμα πιο δυνατά και εντυπωσιακά την επόμενη χρονιά
τις διοργανώσεις των Novarock και Frequency Festival 2021!
Με τις ευχές μου για ότι τα καλύτερα!
Harry Jenner

BAΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ- Συγγραφέας, Στιχουργός, Τραγουδιστής, Ηθοποιός
(Ραφήνα /ΕΛΛΑΔΑ)
Athens Calling! Γεια σας!
Το μήνυμα μου είναι! Μένουμε τώρα στο σπίτι, για να ξαναβγούμε ΟΛΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ, όταν περάσει το κακό!
Βαγγέλης

ECHOBELLY – Βρετανική μουσική μπάντα Indie Rock
(Λονδίνο/ΑΓΓΛΙΑ)
Hi Athens Calling!
Χαιρετισμούς σε όλους εσάς, στην Αθήνα! Ελπίζω ότι είστε όλοι ασφαλείς και να ακούτε τις συμβουλές, σχετικά με την παραμονή σας στο σπίτι και την κοινωνική αποστασιοποίηση. Φαίνεται ότι αυτό είναι το μόνο πράγμα που είναι δυνατόν να περιορίσει αυτή την πανδημία!
Σας ευχόμαστε καλή υγεία και να θυμάστε ότι και αυτό θα περάσει!
God bless and stay safe!
Glenn & Sonya
Echobelly

PAUL ROBERTS – Τραγουδιστής, Τραγουδοποιός, Ζωγράφος (SNIFF ‘N’ THE TEARS)
(Somerset /ΑΓΓΛΙΑ)

Hi Athens Calling!
Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω κάτι να προσθέσω, στα όσα λέγονται για αυτό το εξαιρετικό Παγκόσμιο γεγονός της πανδημίας. Ελπίζω ότι πρόκειται για ένα μεγάλο μήνυμα αφύπνισης και το οποίο θα αλλάξει όλα όσα υποθέταμε σχετικά με το δικαίωμα μας και την απληστία έναντι της συμπάθειας και της φροντίδας Όμως όλοι μάθαμε ότι υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι μας εκεί έξω και αυτό δεν είναι μια πολυτέλεια, αλλά είναι μια αναγκαιότητα!
Με αγάπη
Paul Roberts

CLEMENTINE- Τραγουδιστής, τραγουδιστής, τραγουδοποιός (ζώνη ZEPPELIN ZEPPARELLA)
(Σαν Φρανσίσκο / Καλιφόρνια / ΗΠΑ)

Hi Athens Calling!
Χαιρετισμούς στην Ελλάδα! Εδώ στη Καλιφόρνια είμαστε στην 3η βδομάδα της καραντίνας, όλα τόσο παράξενα με αυτά που μαθαίνουμε! Υπάρχουν πράγματα που κάνω για να παραμείνω υγιής. Κάθε πρωί ευγνωμονώ όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές που βοηθούν τους πάσχοντες! Είμαι ευγνώμων που ως τώρα είμαι υγιής και προσεύχομαι για όλους που είναι στη πρώτη γραμμή και αγωνίζονται.
Αυτή η κατάσταση ήταν ακόμη μια υπενθύμιση ότι η αλλαγή είναι αναπόφευκτη είναι ένα μεγάλο σοκ! Όλα Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν με μιας δραστικά σε κάθε στιγμή και αμέσως να διαφέρουν! Έτσι κρίνω τη κάθε στιγμή πολύτιμη! Εκτιμώ την οικογένεια ,τους φίλους μου και το χρόνο που ξοδεύω μαζί τους ως πολύτιμο. Μετά από όλα αυτά προσπαθώ να επικεντρωθώ στα καλά πράγματα. Ο υπέροχος καθαρός αέρας, μια βαθύτερη σύνδεση (εξ αποστάσεως) με τους γείτονές και μια καλύτερη κατανόηση, στο τι είναι πιο σημαντικό στη ζωή μου. Οι συνάνθρωποι, οι τέχνες και η δημιουργία, το γέλιο, η μουσική! Ελπίζω ότι μερικά από αυτά που σήμερα ζούμε να μας γίνουν μάθημα έτσι ώστε να μας βοηθήσουν κινούμενοι σε έναν άλλο διαφορετικό κόσμο, μόλις ο ιός τρέξει την πορεία του!
Είμαι χαρούμενη, γιατί τώρα έχω χρόνο μελέτης σε κάποια ακόμη τραγούδια των Led Zeppelin! Ονειρεύομαι να είμαι και πάλι on stage! Αγάπη στους υποφέροντες υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο! Σας ευχαριστώ!
Κλεμ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back