April 29, 2024

ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Poseidon Wyndham στο Λουτράκι!

Καλοκαίρι 2023 και ένα ακόμη Μουσικό Φεστιβάλ, δηλώνει το πενταγραμμικό του παρόν, μόλις 45΄λεπτά από την Αθήνα!

Με νωπές ακόμη τις μνήμες μας, από την περσινή, πραγματικά εκπληκτική του διοργάνωσή, το υποδεχόμαστε και πάλι … για μια ακόμη χρονιά.

Πρόκειται για το Μουσικό Φεστιβάλ που αγαπήθηκε από το κοινό για την ξεχωριστή σε ποιότητα πενταγραμμική του παρουσίαση και που γίνεται στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον του Λουτρακίου και πιο συγκεκριμένα, στο ανοικτό θέατρο του ξενοδοχείου Poseidon Wyndham!

Η έναρξή του είναι την Παρασκευή 21 Ιουλίου με την Νατάσσα Μποφίλιου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο φεστιβάλ δεν απευθύνεται μόνο στους μουσικόφιλους, αλλά και σε όλους όσους αναζητούν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία, μέσα από τις εικόνες των τραγουδιών, που θα ερμηνεύσουν αγαπημένοι μας καλλιτέχνες, από την Ελληνική Μουσική σκηνή.

Έτσι μετά την εμφάνιση της Νατάσσα Μποφιλίου,αναμένουμε και άλλα μεγάλα ονόματα από τον χώρο της Ελληνικής Έντεχνης Μουσικής για να μας συντροφεύσουν σε αυτήν τη μοναδική εμπειρία!

Παρασκευή 28 Ιουλίου – Χρήστος Θηβαίος & Παναγιώτης Μάργαρης

Σάββατο 12 Αυγούστου – Ελένη Τσαλιγοπούλου

Σάββατο 19 Αυγούστου – Κώστας Μακεδόνας

Παρασκευή 25 Αυγούστου – Γιοκαρίνης & Μηλιώκας & Παπαδόπουλος & Ζιώγαλας

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου – Δήμος Αναστασιάδης

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου – Γλυκερία

Τα εισιτήρια για αυτήν την μοναδική μουσική εμπειρία θα είναι διαθέσιμα στον επίσημο ιστότοπο της Ticket Plus, www.ticketplus.gr, και σε επιλεγμένα σημεία προπώλησης σε Λουτράκι και Κόρινθο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back