May 14, 2024

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή για το PlayStation VR2 και κάνουμε PodCast!

Το PlayStation VR2 κυκλοφορεί επίσημα στις 22 Φεβρουαρίου του 2023 με τιμή στα $549.99! Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 15 Νοεμβρίου, και εμείς σχολιάζουμε ότι είδαμε και ότι ακούσαμε σε ένα μοναδικό  PodCast!

Σύμφωνα με το PlayStation.Blog, το PlayStation VR2 θα περιέχει στη συσκευασία μαζί με το headset του PS VR2, τα χειριστήρια Sense του PS VR2 και τα στερεοφωνικά ακουστικ, παράλληλα θα υπάρχει και bundle του Horizon Call of the Mountain για το PlayStation VR2 που θα κοστίζει $599.99 και θα περιέχει το “Horizon Call of the Mountain”, σε μορφή με κωδικό voucher για το PlayStation Store.

Από τα πρώτα αξεσουάρ του vr2 θα είναι και η βάση φόρτισης για το χειριστήριο Sense του PlayStation VR2, που επιτρέπει στους παίκτες να φορτίσουν τα χειριστήρια τους “μέσω ενός απλού σχεδιασμού click-in, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθούν σε κονσόλα PS5 – ελευθερώνοντας έτσι τις θύρες USB της κονσόλας.”

Η Sony αποκάλυψε επίσης τους 11 πρώτους τίτλους που θα έρθουν στο PS VR2 το 2023, “The Dark Pictures: Switchback VR”, “Crossfire: Sierra Squad”, “The Light Brigade”, “Cities VR – Enhanced Edition”, “Cosmonious High”, “Hello Neighbor: Search and Rescue”, “Jurassic World Aftermath Collection”, “Pistol Whip VR”, “Zenith: The Last City”, “After the Fall” και “Tentacular”.
Έχει επιβεβαιωθεί ότι τα No Man’s Sky, Among US VR, Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord, Star Wars: Tales From The Galaxy’s Edge και Resident Evil Village θα είναι συμβατά με το PS VR2.

Ωστόσο, τα παιχνίδια PS VR2 δεν θα είναι συμβατά με το VR1 και το αντίστροφο. Για τεχνικούς λόγους, οι προγραμματιστές θα πρέπει να ενημερώσουν τα παιχνίδια τους για να λειτουργήσουν στη νέα πλατφόρμα. Αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να πληρώσετε περισσότερα για να μπορείτε να παίξετε games σε αυτό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back