June 18, 2024

EMMA HEWITT Συνέντευξη με τη Queen of Trance

Η Emma Hewitt είναι η μία και μοναδική Βασίλισσα της Trance, γεννήθηκε στο Geelong, μια πόλη λιμάνι που βρίσκεται στον κόλπο Corio (Αυστραλία).

Στην αρχή η Emma Hewitt ήταν η front woman του εκπληκτικού Aυστραλιανού ροκ συγκροτήματος ΄΄ Missing Hours΄΄ με το οποίο κυκλοφόρησε το ομώνυμο  ντεμπούτο άλμπουμ τους, τον Οκτώβριο του 2008, με 11 τραγούδια και με το ΄΄Falling down΄΄ (6 κομμάτι) , να ξεχωρίζει για τον ήχο και τον στίχο του!

Η μπάντα των ΄΄Missing Hours΄΄, που η Emma σχηματίσε με τον αδερφό της Anthony, δεν είναι πλέον ενεργή, γιατί και οι δύο εργάζονται τώρα ως τραγουδοποιοί της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής!

Στη περίπτωση της EMMA, θεωρούμε ότι… λίγες φωνές είναι τόσο άμεσα αναγνωρίσιμες όσο της Αυστραλιανής … Βασίλισσας της Trance!
Πρέπει επίσης να προσθέσουμε ότι οι καταπληκτικές μελωδίες της Hewitt με τους ξεχωριστούς στίχους και το διακριτικό στυλ της έχουν κερδίσει μια μεγάλη ομάδα  παθιασμένων οπαδών σε όλο τον κόσμο καθώς συνεχίζει να γράφει και να κυκλοφορεί πλέον, μουσική με μερικά από τα πιο σεβαστά ονόματα στον κόσμο της ηλεκτρονικής dance music!

Αυτά και πολλά άλλα θα μπορούσαν να ειπωθούν , για την Αυστραλιανή αοιδό την Emma Hewitt, η οποία  σημειώστε ότι έχει 59 εκατομμύρια views on YouTube και περισσότερους , από 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο Home face book!

Το Athenscalling.gr είχε μαζί της μια ενδιαφέρουσα συζήτηση εν μέσω της Πανδημίας του COVID-19 και μιας πολύ ζεστής ημέρας του Αυγούστου!

Athenscalling.gr: Γεια σου Emma, είναι μια ξεχωριστή στιγμή για εμάς αυτή η μέσω του διαδικτύου συνάντησή μας και πρέπει να σας πω ότι είμαστε fan των   MISSING HOURS… από όπου εσύ ξεκίνησες να μας χαρίζεις τραγούδια με τη εκπληκτική σου φωνή και έχοντας δίπλα σου, τον αδελφό σου Anthony να παίζει κιθάρα! Καλώς όρισες λοιπόν στο Athenscalling.gr … Αγαπητή Emma!

EMMA HEWITT: Γεια σας, ευχαριστώ! Και σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συνομιλία που θα κάνουμε !

Athenscalling.gr: Πού σε συναντάμε τώρα εν μέσω της Πανδημίας και πως περνάς όλες αυτές τις ημέρες με την τρέλα του Covid – 19 ?

EMMA HEWITT: Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Αυστραλία. Ζω συνήθως στο Μαϊάμι των ΗΠΑ. Επέστρεψα όμως στην Αυστραλία για 2 εβδομάδες για να ανανεώσω τη βίζα μου και να δω την οικογένεια μου, όμως τα σύνορα έκλεισαν … και εδώ είμαι, περισσότερο από 5 μήνες!  Απολαμβάνω το χρόνο με την οικογένεια μου , που δεν τους βλέπω και τόσο συχνά. Επικεντρώνομαι στη δημιουργία πολλής νέας μουσικής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ολοκληρώνοντας το νέο σόλο άλμπουμ μου και φυσικά υπάρχουν και οι άλλες συνεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη με το trio side project Elysian καθώς και μερικά άλλα downtempo, soundtrack… προσανατολισμένα πράγματα. Προσπαθώ πραγματικά να παραμείνω σε φόρμα, υγιής και να είμαι αισιόδοξη! Σκέπτομαι ότι   πολλοί περνούν από τόσο δύσκολες στιγμές αυτή την εποχή, είναι πραγματικά απογοητευτικά τα όσα ακούω στις ειδήσεις και διαβάζω και εδώ να σας πω ότι η   μουσική σε αυτή τη περίπτωση, είναι ένας τρόπος απόδρασης και καταφυγίου σε έναν ορισμένο βαθμό.

Athenscalling.gr: Να ξαναπώ ότι σε ακούσαμε για πρώτη φορά με το indie rock  συγκρότημα των MISSING HOURS δυστυχώς όμως δεν είναι πλέον ενεργό και μας χάρισε ένα μόνο άλμπουμ! Αλήθεια γιατί είχε τόσο σύντομο χρόνο παρουσίας στη μουσική του πορεία, αυτή η μπάντα?

EMMA HEWITT: Ακούστε, οι Missing Hours ήταν τόσο καλή στιγμή ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου!  Όλοι όμως είχαμε διαφορετικά project στη πορεία μας μετά το άλμπουμ, έτσι καταλήξαμε να ακολουθήσουμε διαφορετική μουσική πορεία!  Το συγκρότημα δημιουργήθηκε με τον αδερφό μου, τον Anthony και εμένα και μέχρι σήμερα εξακολουθούμε να γράφουμε όλη τη μουσική μου, μαζί … οπότε πραγματικά η ουσία των Missing Hours αφορούσε τα κατάλοιπα στο χορό και τα ηλεκτρονικά τραγούδια σε κάποιο βαθμό!  Συνεργαζόμαστε ακόμα πολύ με τον Tim Henwood, τον κύριο κιθαρίστα του συγκροτήματος. Ο Tim είναι εκείνος που κάνει το μεγαλύτερο μέρος της φωνητικής μου ηχογράφησης / μηχανικής, στην Αυστραλία, καθώς και οι 3 από εμάς όλοι μαζί συνθέτουμε το νέο σόλο άλμπουμ μου. Έτσι, με πολλούς τρόπους, όπως βλέπεις εξακολουθούν  να δίνουν το στίγμα στην ύπαρξη τους, ακόμη και τώρα…  οι Missing Hours!

Athenscalling.gr: Με τους αληθινά τόσους πολλούς διευρυμένους και εν γένει ανοικτούς μουσικούς σου δρόμους Emma αναρωτιέμαι ποια είναι εκείνα τα είδη της μουσικής που σου αρέσουν περισσότερο … Εννοώ για το Alternative rock, το House την Trance και πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο. Πείτε μας παρακαλώ, ποιο από αυτά είναι το αγαπημένο σας μουσικό είδος και γιατί;

EMMA HEWITT: Μου αρέσει πολύ να ακούω όλα τα είδη μουσικής, υπάρχουν ροκ και εναλλακτικά τραγούδια που μου αρέσουν και μερικά δεν τα αντέχω, χαχα …! Το ίδιο ισχύει και για την ηλεκτρονική μουσική … αυτά όλα έρχονται πραγματικά στο τραγούδι. Ένα καλό τραγούδι με εμπνέει πάντα, ανεξάρτητα από το είδος του   

Athenscalling.gr: Τι θα έλεγες τώρα αν πηγαίναμε στο παρελθόν και σου ζητούσα να μας πεις… για τον πρώτο σου δάσκαλο στη μουσική… Ποιος ήταν?

EMMA HEWITT: Ω ναι, έχω αναμνήσεις … Είχα τότε έναν δάσκαλο μουσικής στο Δημοτικό σχολείο με το όνομα “κ. Dandy.” Θυμάμαι ότι έκανε τότε το μάθημα της  μουσικής διασκέδαση, και ακόμη και σε νεαρή ηλικία με ενθάρρυνε να θέλω να τραγουδήσω … να σηκωθώ και να τραγουδήσω μπροστά στην τάξη, παρόλο που ήμουν οδυνηρά ντροπαλή. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που αισθάνθηκα ότι ήταν στο στοιχείο μου, να κάνω κάτι!

Athenscalling.gr: Κάποιες άλλες ίσως… μουσικές ή άλλες σας αναμνήσεις?

EMMA HEWITT: Θυμάμαι ότι κάναμε πολύ μεγάλα οδικά ταξίδια με όλη την οικογένειά μας στην Αυστραλία. Οδηγώντας το αυτοκίνητο στους μεγάλους και  ερήμους δρόμους με  το κλιματιστικό του αυτοκινήτου να χαλάει με τη ταχύτητα!  Τότε ακούγοντας τον ήχο από το πέταγμα των αετών προσπαθούσα εγώ να τραγουδήσω σε  όλες τις αρμονίες και τόνους. Εκείνες τις στιγμές με έκανε να συνειδητοποιήσω πώς ορισμένα τραγούδια μας συνδέονται πάντα με τη στιγμή που τα ακούσαμε! Έτσι όλα γίνονται σαν μια μικρή πύλη ή παράθυρο πίσω στο παρελθόν κάθε φορά που τα ακούς, ανεξάρτητα από το χρόνο που περνά.

Athenscalling.gr: Σχετικά με τις προτιμήσεις σας γύρω από τη μουσική, τραγούδια τραγουδοποιούς, τραγουδιστές, μπάντες και ότι άλλο τραβάει η ψυχή σου γύρω από τη Μουσική?

EMMA HEWITT: Οι M83 στο “Wait” του 2011, είναι πραγματικά τόσο απίστευτα θα το έλεγα στοιχειωμένο, αυτό το τραγούδι θα έλεγα ότι σε προσελκύει να ταξιδεύεις, κάνοντας κυκλικά ταξίδια παντού ! Πραγματικά θα ήθελα να το ακούσετε αυτό το τραγούδι, είναι μια  εμπειρία. Όσο τώρα για τραγουδιστές και τραγουδοποιούς και μπάντες … αυτό εξαρτάται, απλώς από τη διάθεσή μου και την περίσταση και τείνει να είναι ένα τοπίο, που αλλάζει συχνά!.

Athenscalling.gr: Να είσαι καλά Emma, που μας θύμησες αυτό το πραγματικά   υπέροχο τραγούδι της Γαλλικής μπάντας των Μ83, το οποίο να πούμε εδώ ότι έχει  περισσότερα από τα από 88.5 εκατομμύρια Views! Θα θέλαμε στη συνέχεια εάν εσύ δεν έχεις  αντίρρηση να μας μιλήσεις για τις επιρροές  σου.

EMMA HEWITT: Είναι πολλές και βέβαια επηρεάζομαι με κάποιο μικρό τρόπο από κάθε τραγούδι που έχω ακούσει. Οι πρώτες και πιο αξέχαστες δικές μου επιρροές είναι από την Tori Amos, την Kate Bush και τους Garbage, που έγιναν έμπνευση στο να γράψω κάποια τραγούδια, ακούγοντας τις δημιουργίες τους και εδώ θα σας πω, ότι τα τραγούδια της Tori Amos, είναι αυτά τα οποία με δίδαξαν ότι κάτι συμβαίνει, όταν η σωστή μελωδία και οι σωστοί στίχοι συγχρονίζονται μαζί για να δημιουργήσουν κάτι περισσότερο, ή αν θέλεις για να σας προκαλέσουν σε ένα θα πω,  συναίσθημα που δεν μπορείτε να το εξηγήσετε αρκετά! Θα πω επίσης για τη Tori Amos, ακόμα και όταν δεν ήξερα τι ακριβώς εννοούσε με τα τραγούδια της …ότι ΕΝΙΩΣΑ τι έλεγε!. Όμως επιτρέψτε μου να σας πω σε αυτό το σημείο ότι δεν θα έλεγα ότι έχω επηρεαστεί σημαντικά από κάποιον πολύ πρόσφατα, έστω και εάν  υπάρχει αρκετή μουσική που μου αρέσει να ακούω, νομίζω ότι η μουσική που ακούμε, όταν την ανακαλύπτουμε για πρώτη φορά, είναι εκείνη η οποία γίνεται αιτία τις μετέπειτα μουσικής μας διαμόρφωσης!

Athenscalling.gr: Δυσάρεστες και ευχάριστες στιγμές σας στην καριέρα σας;

EMMA HEWITT: Αλήθεια έχω τόσες υπέροχες στιγμές από τις εμφανίσεις μου  Τόσες πολλές όμορφες αναμνήσεις με υπέροχους ανθρώπους σε απίστευτα μέρη  Σκέπτομαι θαμπά τα όσα συνέβαιναν στα πέντε μου χρόνια, τυχαίες εμπειρίες που δεν συνδέονται πραγματικά … δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα, είσαι μόνο σε μια στιγμή με μια ομάδα ανθρώπων και μετά πηδάτε σε ένα αεροπλάνο και ξαφνικά βρίσκεστε σε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση με ένα νέο πλήθος από ανθρώπους! Όταν κοιτάζω πίσω τα τελευταία χρόνια είναι σαν ένα παράξενο αποσυνδεδεμένο, πολύχρωμο όνειρο … και εγώ το λατρεύω απολύτως! Έχοντας σταματήσει να περιοδεύω τώρα και έχοντας το χρόνο να σκεφτώ, με κάνει να νιώθω πραγματικά ευγνώμων για όλες αυτές τις εμπειρίες… Όσο για τις κακές στιγμές καλά, πιθανότατα σχετίζονται κυρίως με την έλλειψη ύπνου ή jet lag για μένα. Αυτά είναι τα μόνα μειονεκτήματα, αλλά είναι τόσο μικρά σε σύγκριση με τα θετικά. Φυσικά έχω απογοητευτεί από τους ανθρώπους και απογοητεύομαι από αντικατοπτρισμούς ελπίδας κατά καιρούς, αλλά κατά τη διάρκεια αυτών των άθλιων χρόνων, ανακαλύπτεις συνήθως όταν σκάβεις βαθιά και βλέπεις το πόσο δυνατός μπορείτε να είσαι, έτσι έχω συχνά βρει ότι αυτό που μπορεί να μοιάζει με τη μεγαλύτερη απογοήτευση ή προδοσία τότε μπορεί να καταλήξει, αυτό να αποκαλυφθεί ως ευλογία με το πέρασμα του χρόνου!

Athenscalling.gr: Πραγματικά χαίρουμε με το όπως απαντάς στα ερωτήματά μας! Θα ήθελα τώρα να μας σχολιάσεις τα όσα συμβαίνουν σε εσένα και τα οποία αφορούν τα social media! EMMA HEWITT λοιπόν το πρόσωπο η καλλιτέχνης με περισσότερα από τα 59 εκατομμύρια views στο YouTube και περισσότερους από 1 εκατομμύριο και βάλε, ακόλουθους στο Home face book! Θετικό ή αρνητικό για το τώρα και το αύριο στη καλλιτεχνική σου πορεία?

EMMA HEWITT: Τα social media, είναι ένα τόσο δίκοπο σπαθί, έτσι? Όμως αυτά εξακολουθούν να είναι τόσο σημαντικά μέσα! Από τη μία πλευρά, προσωπικά σαν Emma έχω αποχωρήσει από αυτά τα φόρουμ καθημερινά, για λίγο. Τώρα θα σας πω, ότι βρίσκω περισσότερη αξία για να βάλω τις ενέργειές μου και να της επικεντρώσω στη δημιουργία, κάτι που αισθάνομαι πιο πραγματικό, πίσω από τα παρασκήνια, αντί να συμβαδίζω με την ανάρτηση φωτογραφικού περιεχομένου κάθε μέρα! Ελπίζω να δημιουργήσω κάτι και τελικά, για κάποιον που παραμένει εσωστρεφής, αυτός είναι ο πιο γνήσιος τρόπος για να συνδεθώ με ανθρώπους. Από την άλλη, όμως, τα social media έχουν γίνει ο σύνδεσμός μας, με τον έξω κόσμο σε αυτές τις εποχές, το εκτιμώ πραγματικά, γι ‘αυτό … είναι απίστευτο να καταγράφω ένα τραγούδι στην κρεβατοκάμαρά μου και να έχει την ικανότητα να  το μοιραστώ αμέσως με ανθρώπους… that still blows my mind!

Athenscalling.gr: Ο Anthony Hewitt, είναι ο άνθρωπος σας, είναι το πολυεργαλείο θα έλεγα της προβολής σας … και όχι μόνο. Πείτε μας για αυτόν!

EMMA HEWITT: Ο Anthony είναι ο αδερφός μου και είναι το σιωπηλό μέλος της μπάντας, για τη μουσική μου… εμπλέκεται σε τόσες πολλές πτυχές. Γράφουμε μαζί τα τραγούδια, παράγουμε πολλά και έχει πολύ δημιουργική συμβολή σε βίντεο, βιντεοσκοπήσεις κλπ …. Είναι ευλογημένη η συνεργασία μου με τον αδελφό μου και εμείς έχουμε αυτή την εμπιστοσύνη, ήμασταν πάντα υπέροχοι φίλοι και αδέλφια, οπότε σίγουρα βοηθάει επίσης και αυτό!

Athenscalling.gr: Ας ταξιδέψουμε τώρα στη χώρα μου… στην Ελλάδα και αν εσείς θέλετε να μας πείτε τι ακριβώς γνωρίζετε για την Ελλάδα!

EMMA HEWITT: Ooooh το φαγητό !! Αυτό είναι υπέροχο η Ελληνική Κουζίνα είναι υπέροχη! Το Σαγανάκι είναι το παν! Ποιος στα αλήθεια σκέφτηκε να τηγανίσει το τυρί? … Genius !! Δύο από τα πιο καλύτερα μέρη που έχω επισκεφτεί στη ζωή μου  ήταν η Σαντορίνη και η Μύκονος…αληθινή μαγεία! Αλλά και η Αθήνα σας είναι πράγματι… ένα απίστευτο μέρος! Η ιστορία σας… Λαχταρώ να έλθω και πάλι στην Ελλάδα μόλις ησυχάσουν τα πράγματα με την πανδημία και΄΄ανοίξει΄΄ ο κόσμος~.

Athenscalling.gr: Ζεις το παρόν και φαντάζομαι ότι σκέπτεσαι το μέλλον με την αισιοδοξία, της εικόνας που μέχρι τώρα μας έχεις δώσει και εδώ θα σε ρωτήσω σχετικά με τα μελλοντικά σου σχέδια… Αλήθεια ποια είναι?

EMMA HEWITT: Τώρα τελειώνω το σόλο άλμπουμ μου και θα πω ότι έχω μάθει τα της παραγωγής και έτσι κατέληξα να κάνω παραγωγή για τον εαυτό μου, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη όταν τελειώνω μια  δουλειά και δεν την αφήνω στη μέση! Το πρώτο single θα βγει καλώς εχόντων των πραγμάτων περίπου το Νοέμβριο ! …Αυτό το album is a little more organic, it’s singer/songwriter music, not so much dance… Είναι κάτι διαφορετικό και επίσης σχεδιάζω και κάποιες περιοδείες όταν  μπορέσουμε να ταξιδέψουμε!Επίσης 2 EP που θα κυκλοφορήσουν με το Elysian project με τους Ilan Bluestone και Maor Levi! Το πρώτο EP θα έχει το τίτλο”Water” και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου. Αυτή η μουσική είναι πραγματικά συναρπαστική για μένα και ανυπομονώ μέχρι να ξεκινήσουμε τις περιοδείες μας! … Είχαμε προγραμματίσει μερικές μεγάλες εμφανίσεις για φέτος αλλά θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2021…χαχαχα!. Όλα αυτά σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε με πραγματικά ξεχωριστό τρόπο , τόσο οπτικά όσο και ηχητικά… Επομένως, κάνω σχέδια σε αυτές τις ΄΄ ήσυχες΄΄ στιγμές και εκτιμώ ιδιαίτερα  τον  χρόνο που περνώ με την οικογένειά μου, αυτές τις ημέρες!

Athenscalling.gr: 59 εκατομμύρια views στο YouTube,…και με περισσότερους από 1 εκατομμύριο followers στο home face book. Θα ήθελα λοιπόν από εδώ και το Athenscalling.gr, να στείλεις το μήνυμα σου, στους σε όλο τον κόσμο fans σου!

EMMA HEWITT: … Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους εσάς που έχετε ακούσει και υποστηρίξει την οποιαδήποτε μουσική μου! Αυτό για εμένα είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο, να συνδεθώ με κάποιον τρόπο μέσω ενός τραγουδιού με όλους εσάς και αν κάτι που έχω κάνει, με τον δικό μου μικρό τρόπο, αυτό το κάτι εάν έχει  καταφέρει να συνδεθεί με ένα άτομο, τότε όλα άξιζουν! Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι όλοι να παραμένουν ασφαλείς και αισιόδοξοι σε αυτούς τους τρελούς καιρούς. Ελπίζω όλοι να χορέψουμε πάλι μαζί, μέχρι να ανατείλει ο ήλιος από κάπου σύντομα !! Στέλνω σε όλους … Πολύ Αγάπη!

Athenscalling.gr: Emma Hewitt, σου ευχόμαστε τα καλύτερα σε εσένα και την οικογένεια σου… Ευχαριστούμε και να είσαι πάντα καλά!

EMMA HEWITT: Πραγματικά σας ευχαριστώ και εγώ, απόλαυσα πολύ αυτή τη συζήτηση με εσάς!!  J  

https://www.youtube.com/watch?v=MSgnf-tBN9s

ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ANTHONY HEWITT ( Former The Missing Hours band )

Athenscalling.gr: Γεια σου Anthony, χαίρομαι πολύ που σε συναντώ, λόγω της Emma και θα πρέπει να ξέρεις ότι ήμουν fan των ΄΄ Missing Hours΄΄ από το ξεκίνημα τους! Όμως αναρωτιέμαι άραγε γιατί να μην υπάρχουν και σήμερα?

ANTHONY HEWITT: Γεια σου Θόδωρε, πραγματικά είναι υπέροχο που εμείς σε συναντάμε! Οι  Missing Hours τους αισθάνομαι λίγο σαν ένα όνειρο από μια άλλη ζωή, αυτές τις μέρες. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία μάθησης που υπογράψαμε στη Sony, τότε είμαστε  αρκετά αφελείς, αν υπήρχαμε σήμερα θα κάναμε να ξέρεις οπωσδήποτε μερικά πράγματα διαφορετικά ! Αλλά ήταν μια εμπειρία που από αυτή… φάνηκε να οδηγεί στην Emma!

Athenscalling.gr: Δηλαδή πως οδήγησε στην Emma και στα ΄΄παρελκόμενα΄΄ αυτής

ANTHONY HEWITT: Οδήγησε  σε κάποια πράγματα που λατρεύω απολύτως και είναι το γράψιμο, η παραγωγή και η ηχογράφηση της μουσικής, αλλά δεν είμαι ο τύπος που θέλει να βρίσκεται στο προσκήνιο ή να ανεβαίνει στη σκηνή, οπότε είμαι πραγματικά ικανοποιημένος δημιουργικά στο στούντιο και βοηθώντας την Emma στα έργα της. Εργαζόμαστε ακόμα με πολλούς από τους Missing Hours και να ξέρεις ότι είμαστε υπέροχοι φίλοι με όλα τα παιδιά, με τα οποία παίξαμε τότε εκείνη την εποχή! Οι Missing Hours μεταμορφώθηκαν σε κάτι άλλο στην πορεία που νομίζω ότι είναι μια ωραία εξέλιξη!

Athenscalling.gr: Θα  επιμείνω για τους Missing Hours! Άραγε υπάρχουν κάποια μελλοντικά σχέδια επανένωσης?   

ANTHONY HEWITT: Ποτέ δεν λέμε ποτέ, αλλά πιθανότατα μπορεί να δείτε μερικά από τα παιδιά και εμένα να είμαστε μαζί με την Emma, σε συγκεκριμένες live μας  εμφανίσεις , σε αντίθεση με αυτό που θα σημαίνει την “Ανάσταση” ή ακόμα και τη μεταρρύθμιση της μπάντας… με το όνομα των Missing Hours.

Athenscalling.gr: Το ΄΄Falling down ΄΄ των Missing Hours είναι ένα πραγματικά υπέροχο τραγούδι, το αγαπώ όπως όταν το πρωτάκουσα και πιστεύω ότι θα έχει τη δική του ιστορία!

ANTHONY HEWITT: Ευχαριστώ για την επιλογή σου! Το τραγούδι δημιουργήθηκε σε μια πολύ δύσκολη εποχή όταν ζούσαμε Εγώ και η Emma στο Λονδίνο και δεν είχαμε καθόλου χρήματα, πρέπει να ήταν το 2006! Τότε καταφέραμε να έχουμε  κάποια οικονομική υποστήριξη από sponsor,ήταν μόνο λίγες 100αδες δολάρια για να κάνουμε ένα demo. Οι ηχογραφήσεις ακούστηκαν φρικτές. Περπατούσα την  επόμενη μέρα με την αίσθηση της απογοήτευσης!  Ένιωθα ότι ήταν σαν κάτι που προμήνυε την τελευταία μας ευκαιρία. Τότε έλεγα μονολογώντας… youre falling down, this times forever” ήταν σαν μια αυτοπροειδοποίηση, έτσι αισθανόταν και η Emma! Ξαναγράψαμε το demo,7 μέρες μετά,αυτό ήτανε η αρχή για κάτι το Νέο!

Athenscalling.gr: Πώς αισθάνεσαι ως manager της Emma Hewitt?

ANTHONY HEWITT: Νομίζω, ότι είμαι πολύ τυχερός που συνεργάζομαι μαζί της! Ήταν  πάντα το πιο ταλαντούχο άτομο που έχω γνωρίσει και ζει, τη ζωή της με ένα πολύ μοναδικό τρόπο που τον βρίσκω εμπνευσμένο! Αλληλοεμπιστευόμαστε και το οποίο είναι κάτι που είμαι τόσο ευγνώμων! Πάντα παραμένουμε πιστοί στα ιδανικά μας! Μουσική κάνουμε γιατί την αγαπάμε και δεν ήταν κάτι που εμείς το σκεφτήκαμε… για τα προς το ζην! Επιθυμία της Emma είναι να ανακαλύψει ξανά τον εαυτό της, το επικροτώ και ανυπομονώ να μοιραστώ το επόμενο solo album της, με όλους τους ανθρώπους, πολύ σύντομα … Νομίζω ότι θα εκπλήξει πολλούς!

Athenscalling.gr: Σας ευχαριστώ Anthony… για τα όσα μας είπες και εύχομαι τα καλύτερα , για εσάς! 

ANTHONY HEWITT: Σε ευχαριστώ Θοδωρή… ήταν μεγάλη μου χαρά για τα όσα είπαμε! J

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back