May 16, 2024

Συνέντευξη με τη JULIA IVANOVA… Η κοκκινομάλλα τραγουδίστρια.

Η JULIA IVANOVA … ΜΑΣ ΑΥΤΟΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ!
Γεια σας !
Ονομάζομαι JULIA IVANOVA και ίσως να με γνωρίζετε ως τραγουδίστρια, όπως και είμαι, αλλά όχι μόνο!

Περισσότερα για εμένα μπορείτε να μάθετε στο link… https://www.juliaredhead.com/

Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα είχα τεράστιο πάθος για τη μουσική!
Από μικρή έπαιζα σε συναυλίες στο νηπιαγωγείο, στο σχολείο και σε φωνητικούς διαγωνισμούς και όταν έγινα 16 ετών άρχισα να τραγουδάω σε εστιατόρια και νυχτερινά μαγαζιά!

Πρέπει να πω ότι μου παρείχαν ισχυρή φωνητική παιδεία, έτσι ώστε να γνωρίζω και να μπορώ να τραγουδάω σε διάφορα μουσικά είδη.
Τραγουδούσα 5-6 ώρες, 6 μέρες την εβδομάδα για 7-8 χρόνια. Τότε αποφάσισα ότι ήθελα να τραγουδήσω μόνο αυτό που ήθελα. Έκτοτε, δούλεψα λιγότερο, αλλά ήταν σε διαφορετικό επίπεδο καθώς ήταν επιλογή μου.

Φυσικά, έχω συμμετάσχει σε πολλά συγκροτήματα με διαφορετικά στυλ, από τζαζ μέχρι και ροκ. Έχω συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και πρότζεκτ ταλέντων, όπως το The Voice, το X-Factor , που γίνονται και στην Ελλάδα!
Μπορεί να με γνωρίζετε επίσης και από αυτές τις εκπομπές από το viral μου εξώφυλλο βίντεο, με εμένα να ερμηνεύω μια επιτυχία των Queen, η οποία τότε στο X-Factor με έκανε γνωστή στο κόσμο.

Σήμερα ζω σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου στη Βιέννη και συνεχίζω να ακολουθώ τη μουσική μου πορεία. Είναι αυτό για το οποίο γεννήθηκα, και απλώς ακολουθώ την καρδιά μου, το πάθος μου!

Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να τα μοιραστώ όλα αυτά μαζί σας μέσω του τραγουδιού, των ζωντανών συναυλιών και των ζωντανών ροών μου. Και είμαι ευγνώμων που σας έχω όλους δίπλα μου.
Κάθε καλλιτέχνης χρειάζεται ένα κοινό για το οποίο μπορεί να δημιουργήσει, να παίξει και να μοιραστεί το καλύτερο του εαυτού του με όλο τον κόσμο!

Σας ευχαριστώ όλους που είστε μαζί μου! Απολαύστε την εξερεύνηση του ιστότοπού μου.

Ελπίζω να γίνει ένα διασκεδαστικό, άνετο και ενδιαφέρον μέρος για πολλούς ανθρώπους και θα κάνω ό,τι μπορώ για να συνεχίσει να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Stay crazyamazy, stay RAKENROLL!
Yours, Julia.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2023… ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ JULIA IVANOVA !

AthensCalling.gr: Γεια σου JULIA, χαίρομαι που θα τα πούμε τα όσα κάποια γιά εσένα και θα προσθέσουμε ότι έχεις καταπληκτική φωνή!

JULIA IVANOVA: Γεια σας, AthensCalling.gr! Χάρηκα για την γνωριμία! Σας ευχαριστώ γιά αυτή τη συνάντηση και σας ευχαριστώ για το κομπλιμέντο σας για τη φωνή μου!

AthensCalling.gr: Σχετικά με το όνομά σας. Ποιος ήταν ο νονός του ονόματός σου, THE REDHEAD SINGER… και γιατί η επιλογή στο κόκκινο χρώμα?

JULIA IVANOVA: Εγώ είμαι η νονά αυτού του ονόματος, όταν σε μόλις μια μέρα συνειδητοποίησα ότι τα μαλλιά μου είναι και το σήμα μου, το χαρακτηριστικό μου. Πήρα αυτό το χρώμα το 2014, έψαχνα το χρώμα ΜΟΥ ήδη για 5-6 χρόνια πριν, δοκίμασα πολλά άλλα χρώματα, τίποτα δεν μου ταιριάζε… αλλά ακριβώς αυτό το χρώμα απελευθέρωσε την εσωτερική μου φωτιά, οπότε είμαι πιστή σε αυτό το χρώμα για σχεδόν 10 χρόνια .

AthensCalling.gr: Είναι εύκολο ή δύσκολο να τραγουδάς σε διάφορα στυλ?

JULIA IVANOVA: Για μένα είναι εύκολο, γιατί έχω μεγάλη εμπειρία με όλα αυτά τα στυλ των μουσικών δρόμων, αυτό έχω διδαχθεί από πολύ μικρή.

AthensCalling.gr: Τραγουδάς κυρίως διασκευές, έτσι σε γνωρίσαμε τουλάχιστον εμείς… Αλλά μόνο? … Σίγουρα θα υπάρχει και κάτι άλλο να μας προωθήσετε.

JULIA IVANOVA: Για μένα είναι δύσκολο να δημιουργήσω το δικό μου τραγούδι, αλλά είμαι τραγουδίστρια στο διάσημο Αυστριακό συγκρότημα τους KONTRUST, όπου εκεί υπάρχει πρωτότυπο υλικό, παρεμπιπτόντως να πω γιά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ μας που θα έχουμε στις 3. του φετινού Νοεμβρίου στη Βιέννη, αυτό το άλμπουμ είναι πολύ ωραίο, συνιστάται ανεπιφύλακτα να το αποκτήσετε!

AthensCalling.gr: Τελικά τι είδους μουσική σου αρέσει να τραγουδάς.

JULIA IVANOVA: Όπως ήδη αναφέρθηκε – πολλά στυλ – όπως ροκ, ποπ, σόουλ και τζαζ…

AthensCalling.gr: Ταξιδεύοντας στο παρελθόν, θυμάσαι τον πρώτο δίσκο που έβαλές στην τσάντα σου?

JULIA IVANOVA: Δεν μπορώ να θυμηθώ πραγματικά… Αγόρασα όμως κάποια … λίγα αμέσως!

AthensCalling.gr: Και η προτιμησή σου σχετικά με το ποιό συγκρότημα ή τραγουδιστή- τραγουδίστριά… ?

JULIA IVANOVA: Freddie Mercury και Queen, φυσικά! Από γυναίκες τραγουδίστριες είναι η Tina Turner και η Christina Aguilera.

AthensCalling.gr: Τώρα αν θέλεις πες μου για τα talent show. Τι πιστεύεις για όλα αυτά τα show που προωθούν τους νέους καλλιτέχνες?

JULIA IVANOVA: Αν κατάλαβα καλά την ερώτηση, θα πω ότι πιστεύω στην τύχη αλλά και το ταλέντο, πρώτα απ’ όλα. Μπορεί να είσαι ταλαντούχος, αλλά έλλειψη τύχης. Ή αλλιώς. Έχοντας και τα δύο στην κατάλληλη στιγμή… Τύχη και Ταλέντο!

AthensCalling.gr: Τώρα ας παίξουμε ένα παιχνίδι με το όνομά σου… JULIA και συμπλήρωσε τα κενά των πρώτων γραμμάτων της λέξηεις, σχηματίζοντας άλλες 5!

JULIA IVANOVA:

( J )Joy,( U )Unique,( L )Love,( I )Independence, ( A )Awesome!

( J ) Χαρά, ( U ) Μοναδική, ( L ) Αγάπη, ( I ) Ανεξαρτησία, ( Α ) Φοβερό!

AthensCalling.gr: Κάτι για τη χώρα μου, για την Ελλάδα… ξέρεις κάτι για την Ελλάδα… για τραγουδιστές ή κάτι άλλο?

JULIA IVANOVA: Όχι πολύ, αλλά γνωρίζω λίγους και διάσημους μουσικούς όπως η Μαρία Κάλλας και ο Ντέμης Ρούσσος. Είμαι σίγουρη ότι είναι μια όμορφη χώρα με πολύ ωραίους ανθρώπους και φυσικά νόστιμο φαγητό! Ελπίζω μια μέρα να έρθω για διακοπές ή ακόμα καλύτερα… για κάποια υπέροχη συναυλία!

AthensCalling.gr: Πριν τελειώσει η συναντησή μας, αγαπητή μου JULIA, θα θέλαμε να αποχαιρετησεις με το δικό σου μήνυμά, στον κόσμο…

JULIA IVANOVA: Καταρχάς να σας ευχαριστώ, παιδιά, γιά τη συναντησή μας και τα όσα είπαμε και όσο γιά το μήνυμά μου…

Να ακολουθείς πάντα την καρδιά σου, να είσαι ανοιχτός σε αλλαγές στη ζωή σου, να έχεις πάθος για τη ζωή, να γιορτάζεις και να απολαμβάνεις κάθε μέρα της ζωής σου, να μείνεις ο εαυτός σου, να πιστεύεις στα θαύματα και να χαμογελάς!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back