May 16, 2024

Οι Λονδρέζοι THE GODFATHERS επιστρέφουν και πάλι στη δισκογραφία με ένα πραγματικά εκπληκτικό album!

Οι Λονδρέζοι  THE GODFATHERS επιστρέφουν και πάλι στη δισκογραφία το Φθινόπωρο , μετά από την κυκλοφορία του ΄ This Is War! The Godfathers Live!΄΄ του 2019, με ένα πραγματικά εκπληκτικό album!

Το νέο τους album, οι GODFATHERS ήδη έχουν ξεκινήσει να το παρουσιάζουν από το Μάρτη πραγματοποιώντας συναυλίες τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ οι Ευρωπαϊκές ημερομηνίες των εμφανίσεων τους θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες!

Αυτό το album των GODFATHERS, έχει το τίτλο … ‘Alpha Beta Gamma Delta‘ και σίγουρα ανοίγει νέους ανανεωμένους δρόμους για τη θρυλική μπάντα, που δημιουργήθηκε στα μέσα των 80΄s και η οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα την εκρηκτική μουσική της, ταυτότητα!

Στο albumAlpha Beta Gamma Delta‘, που κυκλοφορεί στις 16 του Σεπτέμβρη υπάρχουν 13, στη κυριολεξία πενταγραμμικά διαμάντια! Το εικαστικό εξώφυλλο του, διακοσμούν 16 τετράγωνοι πολύχρωμοι κύβοι οι οποίοι σχηματίζουν μία πυραμίδα! Στην επιφάνειά των πλευρών των κύβων είναι γραμμένα κατά σειρά επαναλαμβανόμενη τα Τέσσερα πρώτα γράμματα … του Ελληνικού αλφάβητου, κοντολογίς τα … α, β, γ, δ! 

Ηχητικός Προάγγελος του νέου album των GODFATHERS, είναι ένα EP με 4 τραγούδια, το ΄Midnight Rider΄ που κυκλοφορεί στις  στις 26 Αυγούστου και το οποίο περιλαμβάνει 2 τραγούδια από το ‘Alpha Beta Gamma Delta’ δηλαδή τα ‘Midnight Rider’ και το ‘OCD’ και ακόμη 2 τραγούδια τα ‘When The Cowards Fall’ και το ‘Fade Away’ τα οποία δεν θα είναι διαθέσιμα στο άλμπουμ και είναι αποκλειστικά μόνο για το EP!

Όσοι ανυπομονούν να τα αποκτήσουν τους πληροφορούμε ότι και  τα δύο είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία , εδώ και τώρα, μέσω της διαδικτυακής σελίδας…  

http://www.thegodfathers.bigcartel.com/

Από το Ahenscalling.gr, θα ευχηθούμε… καλοτάξιδο στους μουσικούς δρόμους για το νέο album ‘Alpha Beta Gamma Delta’ των GODFATHERS και θα έχουμε περισσότερα να πούμε με τον PETER COYNE… σε λίγες ημέρες!

Προς το παρόν μια γεύση αναμνήσεων …

THE GODFATHERS live (Full Show) Rockpalast 2020

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back