April 29, 2024

ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ! FM4 Frequency Festival 2023… 17 – 19 Αυγούστου ( Green Park of St. Pölten )

Ο Αύγουστος , στην Ευρώπη είναι η καλύτερη εποχή για τα μουσικά φεστιβάλ και η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Αυστρία!

Ένας από τους λόγους για ένα ταξίδι σας στην Αυστρία αυτή την εποχή, εκτός των άλλων είναι και το FM4 Frequency Festival 2023, το φεστιβάλ που μας παρουσιάζει μουσικά σχήματα γιά όλα τα γούστα και που γίνεται και φέτος στη πανέμορφη πόλη του St. Pölten, από τις 17–19 Αυγούστου.
Λίγες ημέρες λοιπόν έμειναν μέχρι την έναρξη ενός μεγάλου Μουσικού Πάρτι …

Ο λόγος γιά το Φεστιβάλ… FM4 Frequency Festival, που ξεκίνησε το 2001 και που με την πάροδο των χρόνων έγινε ένα από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Φεστιβάλ του είδους, με την ιδιομορφία του, να μας παρουσιάζει στις 3 σκηνές του, μεγάλα ονόματα μέσα από τη Διεθνή Μουσική Σκηνή και άλλα νέα αξιόλογα μουσικά σχήματα!

Φέτος στο FM4 Frequency Festival θα απολαύσουμε τους …

Imagine Dragons- Die Ärzte- Armin van Buuren- Macklemore- Robin Schulz- K.I.Z – Kraftklub – Central Cee- Mother Mother- Limp Bizkit- Lil Tjay-AJR- Only The Poets- Tom Odell- Gryffin- Alligatoah-Dimension-Dais Αυτό- Finch- Mathea-ClockClock- Meduza- Tom Gregory-Ekkstacy-Ness- Dilla- Nina Chuba και πολλά άλλα μουσικά σχήματα !

Εμείς όπως κάθε χρονιά … Θα είμαστε πάλι εκεί!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back