June 18, 2024

SPACE JUKE BOX … by athenscalling.gr

Μια ακόμη πτήση μας στους Μουσικούς Πλανήτες είναι έτοιμη προς απογείωση! Αυτή τη φορά στους προορισμούς των σταθμών προσγείωσης  θα συναντήσουμε μερικά  ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής  σε ζωντανές τους  εμφανίσεις!
Το αεροσκάφος μας είναι έτοιμο προς απογείωση για ένα πραγματικά ξεχωριστό πενταγραμμικό ταξίδι! Ο Κυβερνήτης και το πλήρωμα του, σας καλωσορίζουν και σας πληροφορούν ότι κατά τη διάρκεια της πτήσης μας, πιθανόν οι επιβάτες να  διαπιστώσουν ότι όλα ξεκινούν από το σημείο μηδέν ,εκμηδενίζοντας το χρόνο!
Αγαπητοί επιβάτες προσδεθείτε, απογειωνόμαστε και σας ευχόμαστε καλό ταξίδι!
 
1.THE ROLLING STONESSTONES NO FILTER 2017 : Τα πολλά λόγια είναι σίγουρα φτώχεια όταν πρόκειται να αναφερθεί κάποιος στη μακροβιότερη rock Band in the World . Oι  ROLLING STONES λοιπόν δημιούργησαν μια Ευρωπαϊκή περιοδεία με το γενικό τίτλο ‘’STONES – NO FILTER ’’  η οποία ακολουθεί την περασμένη περυσινή τους περιοδεία της Νότιας Αμερικής με αποκορύφωμα την ιστορική συναυλία την οποία πραγματοποίησαν στην Αβάνα της Κούβας.
Έτσι  έχοντας  αφετηρία  την  9η Σεπτεμβρίου  στο Αμβούργο  θα ολοκληρώσουν  τις live εμφανίσεις τους  , 22 του Οκτώβρη στο  U Arena, ένα ολοκαίνουργιο χώρο στη Γαλλική πρωτεύουσα και το σπίτι του Ράγκμπι ,  Ράγκμπι Ράις  του Παρισιού.
Σημειώστε ότι το Stones – No Filter  θα είναι η πρώτη εμφάνιση στη νεόκτιστη αυτή αρένα.

https://www.youtube.com/watch?v=y7hdoB3Kf_4

2.THE WHO THE WHO TOUR 2017 : Ο λόγος για τη πρόσφατη ανά τον κόσμο live εμφάνιση της Βρετανικής μπάντας των WHO,η οποία είχε ξεκινήσει στις 13 Ιούλη από την πόλη Quebec του Καναδά και ολοκληρώθηκε πρόσφατα στη πόλη La Plata  στην Αργεντινή,τη 1η του Οκτώβρη και με support band τους GunsNRoses! Κινητήριοι μοχλοί των όποιων αναμνήσεων από το ένδοξο παρελθόν της θρυλικής μπάντας είναι πλέον ο Roger Daltrey , φωνητικά, αρμόνικα, ακουστική και ρυθμική  κιθάρα , τύμπανο και ο Pete Townsend ακουστική κιθάρα  και  φωνητικά!

3.LINKIN PARKONE MORE LIGHT WORLD TOUR: Πρόκειται για την 9η περιοδεία της Αμερικάνικης μπάντας των LINKIN PARK, με αφορμή την κυκλοφορία του  7ου studio album τους‘’One More Light’’.Η μπάντα σε αυτή την επεισοδιακή περιοδεία, άρχισε το Μάη του 2017  , όπου και επισκέφτηκαν 21 πόλεις σε Ν. Αμερική και Ευρώπη . Όμως στις 21 Ιουλίου,μετά το θάνατο του τραγουδιστή τους Chester Bennington ,το Βόρειο Αμερικάνικο σκέλος της περιοδείας ακυρώθηκε από το συγκρότημα… ενώ για το τελευταίο σκέλος της περιοδείας στην  Ιαπωνία  τα μέλη της μπάντας πήραν την μεγάλη   απόφαση και το ακύρωσαν στις 3 Οκτωβρίου 2017!

4.FOO FIGHTERSCONCRETE AN GOLD TOUR: Με αφορμή την προώθηση του νέου  τους album  με τον  πραγματικά πρωτότυπο τίτλο ‘’Concrete and Gold’’η μπάντα του Dave Grohl δηλαδή οι FOO FIGHTERS , έχουν ήδη ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2017 μια μεγάλη περιοδεία έχοντας πάντα support ένα σημαντικό όνομα  από τη ροκ σκηνή  όπως  τους  
Biffy ClyroThe KillsWeezerThe Struts The National και Queens of the Stone Age. Ο τελικός προορισμός της περιοδείας τοποθετείται στις 7 Μαρτίου του 2018 στην πατρίδα του Diego Maradona !

Μετά από αυτό το ξεχωριστό ηχητικό ταξίδι στους Μουσικούς Πλανήτες ,φθάνουμε επιτέλους στο τελικό μας προορισμό …
 
5.GREEN DAYREVOLUTION RADIO TOUR : Ήταν  26/09/2016 και στο Columbus του Ohio   η punk rock band  των GREEN DAY με αφορμή το studio album  τους ‘’Revolution Radio ‘’ ξεκινούσε μια περιοδεία μαμούθ  με ημερομηνία  λήξης  την 19η Νοεμβρίου του 2017 στο Μεξικό . Η περιοδεία αυτή, αφενός  μεν λόγω της μεγάλης της διάρκειας και αφετέρου δε ,λόγω της εκπληκτικής ερμηνευτικής παρουσίας  των Green Day ,θα λέγαμε χωρίς αμφιβολία ότι είναι από τις σημαντικότερες  εμφανίσεις  punk rock band στη διεθνή μουσική σκηνή  ! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back