June 18, 2024

NOVA ROCK ENCORE 2021, Συνέντευξη με τον Gerold Haubner(γραφείο Τύπου)

Πραγματικά μετά από τις τόσες αναβολές- ακυρώσεις των Φεστιβάλς και Συναυλιών και φέτος το καλοκαίρι του 2021 παγκοσμίως, το γεγονώς της πραγματοποίησης μιάς συναυλίας είναι σίγουρο ένα χαρμόσυνο νέο, γιά τους φίλους της μουσικής, που πρέπει να αναφερθεί, έστω και αν το συγκεκριμένο event στο οποίο θα αναφερθούμε, γίνεται εκτός των συνόρων μας και πιό συγκεκριμένα στην Αυστρία!

Ο λόγος λοιπόν γιά το αγαπημένο μας NOVA ROCK FESTIVAL που εδώ και τόσα Καλοκαίρια αναφερόμαστε σε αυτό, γιατί πραγματικά αξίζει το κόπο!

Έτος 2021 και η φετεινή ακύρωση του NOVA ROCK FESTIVAL , λόγω της πανδημίας COV-19, οδήγησε τους διοργανωτές του να δημιουργήσουν κάτι νέο, που θα γεννηθεί στις 11 του Σεπτέμβρη στο Στάδιο Wiener Neustadt-Austria… το όνομα αυτού του νεοσσού στο χώρο των συναυλιών NOVA ROCK ENCORE!

Οι μπάντες που θα συμμετέχουν σε αυτό με τους ήχους τους θα δημιουργήσουν ένα πολύχρωμο πενταγραμμικό συνδυασμό!

Έτσι όσοι πιστοί προσέλθουν, στο NOVA ROCK ENCORE θα απολαύσουν επί της σκηνής, το δίδυμο  SEILER UND SPEER, τον PAROV STELAR, τους εκρηκτικούς BULLET FOR MY VALENTINE, επίσης τους MILLENCOLIN, MANESKIN, CLAWFINGER, JINGER, FLEKS και τους RUSSKAJA!

Σχετικό άρθρο γιά όλα τα group που συμμετέχουν υπάρχει στο 1ο μέρος του αφιερωματός μας… link

Συνεχίζοντας το αφιερωμά μας, για το NOVA ROCK ENCORE 2021, στο 2ο μέρος του, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Gerold Haubner τον εκπρόσωπο τύπου από το NOVA ROCK ENCORE.

Athenscalling.gr: Καλημέρα κ. Gerold Haubner… Καλώς ήλθατε στο webzine του Athenscalling.gr. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που θα τα πούμε έστω και διαδυκτιακά!

Gerold Haubner (γραφείο Τύπου): Γεια σας, φίλοι μου, χαίρομαι να σας μιλήσω ξανά,μιά που ακόμαι δεν μπορούμε να συναντηθούμε και να τα πούμε τετ α τετ!  .

Athenscalling.gr: Ξεκινώντας τη κουβέντα μας θα σου πω ότι ήταν μιά μεγάλη έκπληξη για εμάς τα καλά νέα, γιά τη διεξαγωγή του NOVA ROCK ENCORE 2021, που θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία, το Σάββατο 11 του Σεπτέμβρη στο Στάδιο Wiener Neustadt!

Gerold Haubner (γραφείο Τύπου): Ναι, είμαστε πολύ περήφανοι και εμείς  που έχουμε ένα άλλο φεστιβάλ φέτος!

Athenscalling.gr: Πώς πήρατε αυτήν την απόφαση; Ήταν εύκολο ή δύσκολο;

Gerold Haubner (γραφείο Τύπου): Καταρχήν θα πω ότι είμαστε  σε επικοινωνία με την κυβέρνηση και τελικά το νέο είναι ότι από την 1η Ιουλίου, τα φεστιβάλ και οι συναυλίες είναι δυνατών να πραγματοποιούνται, οπότε συγκεντρώνουμε όλες τις δυνάμεις μας και ξεκινήσαμε…

Athenscalling.gr: Και από τους οπαδούς του φεστιβάλ, ποια ήταν τα μηνύματα που λάβατε;

Gerold Haubner (γραφείο Τύπου): Αυτό είναι ένα θετικό μήνυμα, όχι μόνο για τους νέους υποθέτω,γιατί όλοι μας ελπίζουμε να «ξαναζήσουμε» πολύ σύντομα αυτό όλο    που συμβαίνει σε αυτά τα events, αυτή τη ξεχωριστή γιορτή της μουσικής!  

Athenscalling.gr: Πείτε μας τώρα παρακαλώ, με το χέρι σας στην καρδιά σας … Μπορείτε να καλύψετε οικονομικά αυτήν την εκδήλωση, με μία μόνο μέρα;

Gerold Haubner (γραφείο Τύπου): Δυστυχώς, δεν μπορώ να σας μιλήσω για τις οικονομικές πτυχές, που αφορούν το NOVA ROCK ENCORE!

Athenscalling.gr: Και για τα μέτρα ασφαλείας του φεστιβάλ, λόγω του COV-19;

Gerold Haubner (γραφείο τύπου): Έδω θα σας πω ότι έχουμε έναν κανόνα «3G» (στα Γερμανικά: geimpft, genesen, getestet)δηλαδή στη γλ.ώσσα σας,το «3G»… μεταφράζεται, εμβολιασμένος, ανακτημένος, δοκιμασμένος… φυσικά είναι σημαντικό οι άνθρωποι να εμβολιαστούν το συντομότερο δυνατό!

Athenscalling.gr: Αξιόλογο θα έλεγα είναι και το line up, της συναυλίας!  

Gerold Haubner (γραφείο τύπου):Ναι είναι μια πολύ ευέλικτη παρουσίαση με τα μεγαλύτερα αστέρια από την Αυστρία,οι Seiler & Speer καθώς και o Parov Stelar, σε συνδυασμό με υπέροχες ροκ και μεταλλικές μπάντες όπως οι Bullet For My Valentine, Millencolin, συμπεριλαμβανομένου του νικητή του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision Måneskin , που είναι στα charts εδώ στην Αυστρία με 3 τραγούδια ταυτόχρονα,επίσης θα συμμετέχει και ένα από τα αγαπημένα μου group οι Jinjer, επίσης οι Clawfinger και Russkaja αλλά και οι νεοφερμένοι Fleks…

Athenscalling.gr:Όμορφα μέχρι εδώ, οι ακυρώσεις όμως στο χώρο της Μουσικής όμως έιναι η αλήθεια ότι πάνε και έρχονται … γίνονται και δεν γίνονται! Τελικά τι προβλέπεις για το μέλλον;

Gerold Haubner (γραφείο Τύπου):Φυσικά δεν μπορώ να κοιτάξω μια κρυστάλλινη σφαίρα, γιά να προβλέψω το μέλλον, αλλά θέλω την κανονική μας ζωή πίσω – το συντομότερο δυνατό, επίσης να συναντήσω ξανά τους φίλους μου από την Ελλάδα στο Nova Rock 2022! Δηλάδή εσάς του Athenscalling.gr ! 

Athenscalling.gr: Να είσαι καλά Gerold Haubner, για τα όσα μας είπες και δέξου όλες τις καλύτερες ευχές, από όλο μας το team, για το NOVA ROCK ENCORE!

Gerold Haubner (γραφείο Τύπου): Σας ευχαριστώ πολύ, ό, τι καλύτερο και σε εσάς, είναι πάντα μεγάλη χαρά να επικοινωνούμε, μείνετε υγιείς, τα λέμε σύντομα!

Αυτά μας αναφέρθηκαν από τον Gerold Haubner τον  εκπρόσωπο του γραφείου τύπου του NOVA ROCK ENCORE 2021.

Όσο γιά το αφιερωμά μας στο NOVA ROCK ENCORE 2021 αυτό θα συνεχισθεί με τα επόμενα επισόδεια να περιέχουν συνεντευξεις των συγκροτημάτων που θα συμμετέχουν σε αυτό .

Για καθημερινή ενημέρωση, όμως μπορείτε να διαβάσετε οποιαδήποτε άλλη είδηση, από την κύρια πηγή και εδώ είναι ο σύνδεσμος με όλες τις ειδήσεις σχετικά με το εκπληκτικό NOVA ROCK ENCORE 2021.

https://www.novarock.at/nova-rock-encore/

https://www.facebook.com/novarock

Φωτογραφίες του κειμένου από τον Pascal Riesinger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back