April 25, 2024

IRON MAIDEN ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ROCKWAVE DAY 3

IRON MAIDEN

Σε συνέχεια της απόλυτα επιτυχημένης παγκόσμιας περιοδείας τους το 2016-17 για την προήθηση του 16ου studio album The Book Of Souls, οι IRON MAIDEN θα βγουν ξανά στο δρόμο το 2018 με μια σεριά από σόου σε φεστιβάλ και αρένες στην Ευρώπη, με την Legacy Of The Beast World Tour ξεκινώντας από το Ταλίν της Εσθονίας στις 26 Μαϊου και τελειώνοντας στην o2 Arena, στο Λονδίνο στις 10 Αυγούστου. Παρασκευή 20 Ιουλίου, Rockwave Festival στο Terra Vibe Park. 23 years people! Rockwave is calling! Are you with us?

VOLBEAT

Volbeat. Μία λέξη. Ένα συγκρότημα. Ένας αμίμητος ήχος. Μία απαράμιλλη προσέγγιση στην μουσική. Και οι προοπτικές είναι ατελείωτες… Η μπάντα έχει πουλήσει πλέον πάνω από 2,500,000 άλμπουμ και αυτό αποδεικνύει ακόμα περισσότερο ότι ο ήχος των Volbeat είναι κάτι παραπάνω από ένα αμάγαλμα. Είναι η ηχητική αντίθεση ανάμεσα στις τωρινές τάσεις της metal και rock μουσικής. Είναι μια μουσική επανάσταση με σκληρές κιθάρες, δυνατό μπάσο και αμείλικτα τύμπανα, που σε ταρακουνούν και σε παρασύρουν. Οι Volbeat έχουν αποδείξει ότι το ταλέντο τους συνδυάζεται με ένα απερίγραπτο στυλ που σου ξυπνάει τον επαναστάτη μέσα σου και σε ταξιδεύει σε αναχρονιστικούς ήχους, καθώς και φέρνει μια αναγκαία τροπή στην τωρινή μουσική σκηνή.

TREMONTI

Το όνομα του Mark Tremonti στους μουσικόφιλους μνημονεύεται πολύ συχνά όταν γίνεται κουβέντα για τους σπουδαιότερους κιθαρίστες της γενιάς του! Πώς να γίνει διαφορετικά όταν μιλάμε για τον ιθύνοντα κιθαριστικό νου των Creed, Alter Bridge και του προσωπικού του project υπό τον κατανοητό τίτλο TREMONTI! Ενώ ετοιμάζει τον νέο του δίσκο «A Dying Machine” θα κάνει μια στάση στην χώρα μας την Παρασκευή 20 Ιουλίου στην σκηνή του Rockwave Festival 2018!!

THE RAVEN AGE

Το όνειρο κάθε γκρουπ: ένα μεγάλο στάδιο γεμάτο με εκστασιασμένους φανς να φωνάζουν το όνομά της μπάντας σου, να ουρλιάζουν κάθε στίχο, γροθιές στον αέρα, χαμένοι στη μουσικοί, ενωμένοι σα μια μαγεμένη κοινότητα. Αυτή ήταν η εικονα που αντίκρυζαν οι The Raven Age κάθε νύχτα, αφού δέχτηκαν μια πρόταση να παίξουν ως support μπάντα με τους θρύλους της metal, Iron Maiden, στα πλαίσια της επιτυχημένης παγκόσμιας περιοδείας τους “The Book Of Souls”, το 2016.

MONUMENT

Με τις δυναμικές και ταυτόχρονα μελωδικές μπασογραμμές, τις αρμονικές διπλών κιθάρων, τα μεστά τύμπανα και την χαρακτηριστική φωνή του Peter Ellis, το συγκρότημα είναι αποφασισμένο να κάνει τη διαφορά στη σημερινή Metal σκηνή και επαναφέρει έναν ήχο με ριζωμένη μελωδία και ιστορία που θα εμπνεύσει τη νέα γενιά Metal fans.

Το British Metal επιστρέφει και οι MONUMENT είναι αναμφίβολα η μπάντα στην πρώτη γραμμή!

WEB

Oι πιόνεροι του dark metal θα δώσουν ένα μοναδικό show στο TerraVibe Park αντάξιο της φήμης τους σαν μια από τις πιο σημαντικές μπάντες του είδους παγκοσμίως!

Οι W.E.B. έχουν έρθει για να μας παρακινήσουν, να μας προκαλέσουν και να μας προσκαλέσουν σε ένα ταξίδι μέσα σε σκοτεινές νύχτες, με μια φωτιά φτιαγμένη από μέταλ μουσική.

ROLLIN’ DICE

Μετρώντας 6 χρόνια στο ενεργητικό τους και πολλές εμφανίσεις τόσο σε venues της Αθήνας όσο και της επαρχίας και έπειτα από πολλές αλλαγές στον ηχητικό προσανατολισμό του σχήματος αλλά και τη σύνθεση αυτού, τον Νοέμβριο του 2017 κυκλοφορούν με το ελληνικό Metal Hammer το full length debut album τους, “Way to the Sun”. Πλέον κινούνται στα μονοπάτια της heavy rock και της “live” αισθητικής στον ήχο τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back