May 28, 2024

Horns Up Festival 2023

Τα Τρίκαλα κινούνται σε Metal-ικούς ρυθμούς και φέτος σε ένα 3ήμερο γεμάτο με μουσική, εκδρομές, δραστηριότητες και parties!
Για 8η συνεχόμενη χρονιά, το Horns Up Festival επιστρέφει στις 28-29-30 Απριλίου 2023, αποτελώντας πλέον σταθερό σημείο συνάντησης για τους φίλους του Underground Metal από όλη την Ελλάδα, αλλά και από αρκετές χώρες του εξωτερικού.
Θρυλικά σχήματα της N.W.O.B.H.M σκηνής θα βρεθούν για πρώτη φορά στην πόλη των Τρικάλων με επετειακές εμφανίσεις, καθώς συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση των Elixir και 40 χρόνια από τον πρώτο δίσκο των Spartan Warrior. Τα δύο σχήματα θα καλύψουν όλη την δισκογραφία τους σε full-set εμφανίσεις που δεν πρέπει να χάσει κανείς!
Ξεχωρίζει η πολυαναμενόμενη εμφάνιση των πρόσφατα επαναδραστηριοποιημένων ιδρυτικών μελών των Sarissa, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ζωντανά ολόκληρο το “Demo 1987”, μιας από τις επιδραστικότερες κυκλοφορίες της ελληνικής Metal σκηνής, σε μία εμφάνιση αφιερωμένη στη μνήμη του αγαπημένου Δημήτρη Σελαλμαζίδη.
Το ακραίο Metal στοιχείο δεν μπορεί να λείπει από το φεστιβάλ, καθώς αναμένουμε την πρώτη εμφάνιση των Σέρβων Svartgren στην χώρα μας, μαζί με τους Fovitron, οι οποίοι έχουν κάνει αρκετό θόρυβο στην ελληνική σκηνή τα τελευταία χρόνια. Έχοντας παρουσία άνω των 25 χρόνων στο χώρο, οι old school εκπρόσωποι του Death Metal, Obduktion θα συναντήσουν τους φρέσκους και πολλά υποσχόμενους Cult Of Orpist, ενώ τις ταχύτητες θα ανεβάσουν οι Leatherhead και οι Riffobia, οι οποίοι επιστρέφουν με νέο δίσκο!
Για πρώτη φορά στη χώρα μας θα βρεθούν και οι Iron Void από την Αγγλία, για μία επίσης αποκλειστική εμφάνιση στο Horns Up Festival, μετά το εξαιρετικό album που κυκλοφόρησαν πρόσφατα!
Το πολυποίκιλο line-up συμπληρώνουν οι Lachrymose με το σκοτεινό Doom Metal ύφος τους, οι K2 από τα Γιάννενα που συνδυάζουν Southern Metal και Heavy Rock και οι Dark Nightmare, οι οποίοι κυκλοφόρησαν πριν λίγους μήνες τον τέταρτο δίσκο τους, επιβεβαιώνοντας πως είναι μία από τις καλύτερες μπάντες της γενιάς μας.
H εμφάνιση των J.P.G. Edouarth είναι από μόνη της ιδιαίτερη, καθώς πρόκειται για το σχήμα που έχει φτιάξει ο James Edouarth των Spider Kickers με τους μικρούς γιούς του. Η παρουσία των νεαρών Metal-άδων μαθητών στην ίδια σκηνή με κορυφαίους βετεράνους μουσικούς αποτελεί από μόνη της έμπνευση για την νέα γενιά!
Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς μας δίνει την ευκαιρία για ένα πρόγραμμα ολιγοήμερων Metal-ικών διακοπών, οπότε τις ημέρες του φεστιβάλ θα υπάρξουν εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς, ξεναγήσεις, BBQ parties, Metal market, ενώ κάθε βράδυ θα μας περιμένουν παγωμένες μπύρες στα afterparties με Dj-sets, διαγωνισμούς, εκπλήξεις και αφιερώματα!
Στο warm-up show της Παρασκευής, εκτός από τις ακουστικές εμφανίσεις των Cold Remembrance και VG’s The Spotlight Effect που θα εκπροσωπήσουν τον Gothic Metal / Rock χώρο, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μία mini έκθεση / παρουσίαση έργων τέχνης από τον Mars Triumph, ενώ εκείνη τη μέρα οι guest DJs του party θα είναι οι κιθαρίστες των Elixir, Phil Denton και Norman Gordon!
Ραντεβού σε μερικές εβδομάδες σε μία από τις ομορφότερες πόλεις της χώρας για μία μοναδική γιορτή της αγαπημένης μας μουσικής!!!
\m/
========================================
~ Horns Up Festival 8 – Trikala, Greece – 2023 ~
28 April (Friday) -> Warm Up Show (Cardinal)
29 April (Saturday) -> Main Show (Souita)
30 April (Sunday) -> Main Show (Souita)
==============================
Bands (a-z):
Main Show:
– Cult Of Orpist (Greece)
– Dark Nightmare (Greece)
– Elixir (England)
– Fovitron (Greece)
– Iron Void (England)
– J.P.G. Edouarth (Greece)
– K2 (Greece)
– Lachrymose (Greece)
– Leatherhead (Greece)
– Obduktion (Greece)
– Riffobia (Greece)
– Sarissa (Greece)
– Spartan Warrior (England)
– Svartgren (Serbia)
Acoustic Warm Up Show:
– Cold Remembrance
– VG’s The Spotlight Effect
==============================
Extras:
– Mars Triumph (Art Exhibition)
Guest DJs:
– Phil Denton (Elixir)
– Norman Gordon (Elixir)
==============================
Tickets:
– General Admission:
2-Days ticket (29+30 April)= 32e
*Warm Up Show (28 April)= Free
———-
Presale spots:
– Athens: No Remorse Records
– Thessaloniki: Alma Music Productions
– Larissa: Snuff
– Trikala: Rising Bar
– Trikala: Cardinal Bar
– Elsewhere: Contact Horns Up Festival
========================================
Για πληροφορίες και κρατήσεις, μπορεί να γίνει επικοινωνία με:
Facebook: Horns Up Festival
Instagram: horns.up.festival

Email: Horns.up.festival@hotmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back