March 3, 2024

Allochiria, Mass Culture, Their Methlab στο Gagarin 205

Allochiria & Mass Culture Double Release Show

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ (προπώληση) και 15€ (ταμείο).
Η ηλεκτρονική προπώληση πραγματοποιείται μέσω του viva.gr.
Φυσικά Σημεία Προπώλησης :
Monsterville (Αγίας Ειρήνης 13, 105 51 Μοναστηράκι, Αθήνα , τηλ.: 210-3648180)
Fuzz Ink. (Φαλήρου 24-26, Αθήνα 117 42, τηλ: 213-0294500)
EAT METAL Records (Σπυρίδωνος Τρικούπη 45, Αθήνα 106 83, τηλ: 213-0378553

Allochiria
Οι post-sludge metallers Allochiria με δύο πολυσυζητημένες κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους και αμέτρητες συμμετοχές σε συναυλίες και μεγάλα φεστιβάλ, επιστρέφουν με τo τρίτo τους full length album το οποίο κυκλοφορεί μέσω της Venerate Industries στις 23 Απριλίου του 2023.
Oι Αllochiria με το πολυαναμενόμενο άλμπουμ με τίτλο “Commotion” κάνουν ένα βήμα μπροστά, διατηρώντας παράλληλα τον χαρακτήρα που τους ανέδειξε. Σε αυτό το album καταφέρνουν με επιτυχία να ενώσουν ετερόκλητα μουσικά είδη όπως το hardcore ,το black metal, το progressive metal, το post-rock και το doom metal βρίσκοντας μια αναζωογονητική ισορροπία ανάμεσα στην μελωδία και το heaviness.
Το “Commotion” δημιουργήθηκε και ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας με τα μέλη της μπάντας να διαμένουν σε διαφορετικές χώρες. Εγκλεισμός, θυμός, άγχος και μελαγχολία αποτυπώνονται έντονα στις συνθέσεις, όπου το κάθε μέλος αποτυπώνει και εκφράζει τις αναταραχές που βίωσε κατά την περίοδο αυτή.
Η στιχουργική θεματολογία του άλμπουμ αφορά τις υπαρξιακές ανησυχίες των ανθρώπων, την μοναξιά, την ασφυξία που μας προκαλεί η καθημερινή ρουτίνα, τον εγκλεισμό στους φόβους μας, την αντίσταση στην αλλαγή, τους πολέμους και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Δεν λείπουν όμως μηνύματα ελπίδας, αντίστασης, και ότι μπορούμε να ελευθερωθούμε από τα δεσμά αυτά.
Groovy κιθαριστικά riffs, ξεσηκωτικές και δυνατές συνθέσεις, αιθέριες μελωδίες, black metal περάσματα, απόκοσμα ουρλιαχτά, μελαγχολία, θυμός. Το “Commotion” έχει όλα όσα αγαπάμε στους Αllochiria, αλλά έχει να δώσει και πολλά ακόμα.
Links:
info@allochiria.com
http://allochiria.com
https://allochiria.bandcamp.com
https://www.facebook.com/Allochiriatheband
https://www.instagram.com/allochiria.the.band


https://music.apple.com/us/artist/allochiria/866136825
https://music.youtube.com/channel/UCrLMJWGKr0b7W1of8bMC5Hw
Mass Culture
Οι Mass Culture, δημιουργήθηκαν το 2011 και μετά από κάποιες αλλαγές στη σύνθεση τους, είναι πλέον μια πενταμελής μπάντα.
Κάθε μέλος φέρει τη δική του μουσική ταυτότητα, αλλά έχοντας ως κοινά σημεία αναφοράς και μεγάλη εκτίμηση για τη μουσική συγκροτημάτων όπως οι Isis, οι Neurosis, οι Cult of Luna, αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια μπάντα που θα κινείται σε αυτούς τους ήχους.
Ξεκίνησαν, ωστόσο, να πειραματίζονται και να ενσωματώνουν άλλα στοιχεία στη μουσική τους, που ποικίλλουν από τα post-hardcore περάσματα των Time to Burn και Buried Inside έως τον ήχο των Yob, των Fall of Efrafa / Downfall of Gaia, τον ατμοσφαιρικό / post-metal ήχο των Omega Massif και, φυσικά, πολλά άλλα.
Έχοντας κυκλοφορήσει το 2012 το EP “Amoralism” και το 2015 το split με τους Field of Locust, τον Αύγουστο του 2018 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους full length album “Primal | Ephemeral”, με τη βοήθεια των Nothing To Harvest Records και Sweetohm recordings.
Θα παρουσιάσουν το επόμενο άλμπουμ τους “Barren Point” που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2023
Links:
massculture@hotmail.com
https://massculture.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/massculturegr/
https://instagram.com/masscultureband

https://music.apple.com/gr/artist/mass-culture/1436306230
https://www.youtube.com/@massculturegr

Their Methlab

Οι Their Methlab είναι ένα εκρηκτικό instrumental rock trio που μετρά ήδη 12 χρόνια συναρπαστικής πορείας, αφού ξεκίνησαν στα Γιάννενα το 2011, ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στην Αθήνα. Ο ήχος τους επηρεασμένος από την heavy πλευρά της post rock, κινείται ανάμεσα σε βαριές κιθάρες, δυναμικά τύμπανα και μελωδικό μπάσο.
Μέσα στα χρόνια μετρούν πολλές συναυλίες και εμφανίσεις σε φεστιβάλ, στέκια, καταλήψεις και μπαρ, ενώ τον Μάϊο του 2023 αναχωρούν για την τρίτη τους Ευρωπαϊκή περιοδεία, μαζί με τους Allochiria. Τον Σεπτέμβριο του 2022 ο πρώτος τους δίσκος “The Last Second” αφού εξαντλήθηκε, επανακυκλοφόρησε απο την “The Lab Records”. Μέσα στα χρόνια έχουν μοιραστεί την σκηνή με ονόματα όπως οι Jakob (NZ), Toundra (ES), Μother’s Cake (AT), Elder (USA).
Κυκλοφορίες:
Their Methlab EP, 2013
The Last Second LP, 2019
Tsunami EP, 2020
Apocalypse 82 EP, 2022
http://theirmethlab.bandcamp.com/
http://www.facebook.com/TheirMethlab
http://www.instagram.com/their_methlab

Επικοινωνία:
https://www.facebook.com/Allochiriatheband
https://www.facebook.com/massculturegr

CONTACT


tedpantelis@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back