April 24, 2024

Οι Austra από το Torondo στην Αθήνα

Οι Austra από το Torondo στην Αθήνα
 Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο Fuzz Live Music Club
 
Οι υπέροχοι Austra έρχονται στην Αθήνα για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή στις 3 Νοεμβρίου στο Fuzz Live Music Club ! Η μπάντα από το Toronto του Καναδά που σε μεγάλο βαθμό αποτελεί από το 2009 μέχρι σήμερα το προσωπικό project της χαρισματικής Katie Stelmanis αποτελεί ήδη ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα ονόματα στον χώρο της synthpop dream pop indietronica σκηνής τα τελευταία χρόνια έχοντας κερδίσει πολλούς φίλους και στη χώρα μας.
Σχηματίστηκαν το 2009 στο Toronto από την Katie Stelmanis, με τη συνδρομή της Maya Postepski. Πολύ σύντομα, τράβηξαν το ενδιαφέρον της Domino Records και ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις. Μέχρι σήμερα, έχουν κυκλοφορήσει 3 εκπληκτικά studio albums “Feel It Break” (2011), “Olympia” (2013), “Future Politics” (2017) – και αρκετά singles, κατορθώνοντας, όσο κλισέ και να ακούγεται αυτό, να διαμορφώσουν έναν πολύ προσωπικό ήχο, όπου το background της (Λετονικής καταγωγής) Stelmanis, με σπουδές στην κλασσική μουσική και την opera, συνδυάζεται με διάφορα είδη ηλεκτρονικής μουσικής, δημιουργώντας κάτι που δύσκολα κατατάσσεται σε μία συγκεκριμένη κατηγορία.
“Lose It”, “Beat And The Pulse”, “Painful Like”, “Home”, “Utopia”, “Forgive Me”, “I Love You More Than Yourself”, “Hurt Me Now”, “Habitat”, είναι μερικά από τα γνωστότερα κομμάτια των Austra όπου η μελωδία και ο ρομαντισμός συναντούν την electro pop, το new wave, την dream pop, την dance pop, ακόμα και τη house, με την ιδιαίτερη φωνή της Katie Stelmanis – που μπορεί να θυμίσει Bjork, Fever Ray, Cocorosie, Bat For Lashes, Florence and the Machine,- διαπιστώνεις τελικά ότι είναι κάτι ξεχωριστό κάτι που σίγουρα δημιουργεί μια οπτικοακουστική μαγεία!
Με άλλα λόγια πρόκειται γιά μιά συναυλία που δεν πρέπει να χάσετε ,γιά κανένα λόγο!

 

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει στα 20 ευρώ. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 22 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 25 ευρώ.
Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), καθώς και στα www.fuzzclub.gr και www.viva.gr
Austra + opening act: Ela Minus
Ημερομηνία : Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017
Χώρος διεξαγωγής : Fuzz Live Music Club (Πατρ. Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος / τηλ. 210 3450817)
Περισσότερες πληροφορίες : www.fuzzclub.gr 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back