March 29, 2024

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Στο FUZZ Live Music Club

Ένας από τους πιο αξιόλογους χώρους διεξαγωγής συναυλιών στη χώρα μας δεν θα ήταν υπερβολικό, εάν λέγαμε ότι είναι και το FUZZ Live Music Club!

Το FUZZ Live Music Club , άνοιξε τις πύλες του υποδεχόμενο το μουσικόφιλο κοινό το έτος 2006 ,αντικαθιστώντας το CLUB 22,στην αρχή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης Τρία χρόνια μετά το FUZZ αλλάζει τοποθεσία και το 2009, εντελώς ανανεωμένο και με υπέρ σύγχρονα ηχητικά μηχανήματα ,το συναντάμε στη περιοχή του Ταύρου εκεί που ήταν στη αρχή ο κιν/φος Ερμής και αργότερα το κέντρο διασκέδασης Αρμενάκι επί της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ 1 στο ύψος της Πειραιώς 209 .

Εδώ και 13 χρόνια λοιπόν, από τη σκηνή του FUZZ , έχουν ‘’παρελάσει’’ κορυφαία ονόματα από την  Διεθνή  αλλά και την Ελληνική Μουσική Σκηνή, ικανοποιώντας σχεδόν όλες τις μουσικές προτιμήσεις του κοινού !

Ας δούμε λοιπόν το μέχρι τώρα ανακοινωθέν πρόγραμμα των συναυλιών που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε  στο  FUZZ Live Music Club το οποίο έχει ως εξής :

Waldeck -Παρασκευή 15 Μάρτίου 2019

O Waldeck έρχεται στην Αθήνα, την Παρασκευή 15 Μαρτίου, για μία βραδιά με ήχους swing & downtempo ρυθμούς, κέφι και χορό!

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει στα 16 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 18 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 20 ευρώ.

Ο  αξιόλογος Αυστριακός μουσικός / συνθέτης και παραγωγός δεν δίστασε να εγκαταλείψει την επιτυχημένη δικηγορική του καριέρα για χάρη της μουσικής και τα τελευταία 20 χρόνια αποτελεί τον βασικό εκπρόσωπο της νέας ηλεκτρονικής σκηνής στη χώρας του, μαζί βέβαια με τον Parov Stelar.

Η μουσική του είναι μια «εγκεφαλική» downtempo electronica, με ξεκάθαρα jazz και blues στοιχεία, ένα πλούσιο κολλάζ από swing ήχους από τα μακρινά 20s και 30s, κινηματογραφικά “τοπία”, αλλά και ήχους trip-hop, funk, dub και tango. Ο ίδιος θεωρεί πως η μουσική εκείνης της εποχής προσφέρει την απόλυτη ψυχαγωγία!

Η μεγάλη επιτυχία δίσκων όπως το “Ballroom Stories” του 2007, με τραγούδια όπως τα “Memories” “Addicted“, “So Black & Blue“, “Get UpCarmen” και “Make my Day” που αγαπήθηκαν και στη χώρα μας, έως και το περσινό “Atlantic Ballroom”, με highlights τα υπέροχα Never Let You Go“, “Rough Landing“, “Freedom και Keep The Fire Burning αποδεικνύει το πόσο σωστά στηρίζει αυτή την επιλογή του! Στον τελευταίο δίσκο του, ανακάλυψε μία ακόμα εξαιρετική και αισθησιακή φωνή, εκείνη της Patricia Ferrara.

“Δεν θεωρώ απόλυτα τον εαυτό μου ως μουσικό της electronica, όχι πια. Εξακολουθώ να επηρεάζομαι από τον αμιγώς ηλεκτρονικό ήχο. Η μουσική του τελευταίου δίσκου μου, ωστόσο, έχει πολύ μεγαλύτερη σχέση με συνθέτες κινηματογραφικής μουσικής, όπως οι Henry Mancini, Lalo Schiffrin και John Barry, παρά με τους Kruder & Dorfmeister”, έχει δηλώσει ο ίδιος.

Ετοιμαστείτε  λοιπόν για μια απόλυτα διασκεδαστική βραδιά, από αυτές που κανείς πλέον δεν θέλει – και δεν πρέπει – να χάσει.

http://www.waldeck.at  https://www.facebook.com/OfficialWaldeck/

https://open.spotify.com/artist/6596yDTd94cIC3dlBptxDH

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ –  Τηλεφωνικά / στο 11876
Online / www.viva.gr / www.fuzzclub.gr/event/kikagakumoyo/
Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yolenis (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00).

Nick Waterhouse – 30 Μαρτίου 2019

O Nick Waterhouse επιστρέφει στην Αθήνα για τη μεγαλύτερη συναυλία του! Το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club, θα ζήσουμε μία βραδιά απόλυτης διασκέδασης και ασταμάτητου χορού.

Ο 33χρονος αγαπημένος μουσικός, συνθέτης, παραγωγός και ερμηνευτής από την Καλιφόρνια ξαναφέρνει στη χώρα μας τη δική του cool μίξη από rhythm & blues / rock ‘n’ roll / soul-pop και jazz-pop που, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη vintage αισθητική που χαρακτηρίζει τα πάντα στη μουσική και την εμφάνισή του, θα μας αιχμαλωτίσει παρασύροντάς μας σε ένα ξέφρενο party / αληθινό ταξίδι στα 50s και 60s, στην εποχή που ξεκίνησαν όλα!

Η προπώληση ξεκινάει την Παρασκευή 11/1, στις 10:00, προς στα 23 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 25 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.

O Nick Waterhouse με κάθε νέα του δουλειά να τον ανεβάζει ένα σκαλί πιο πάνω (“Time’s All Gone” / 2012, “Holly” / 2014, “Never Twice” / 2016) ο Αμερικανός καλλιτέχνης μόλις ανακοίνωσε τον 4ο δίσκο με τίτλο το όνομα του και ημερομηνία κυκλοφορίας την 8η Μαρτίου. Τα 11 νέα τραγούδια είναι η βαθιά αντανάκλαση του πολιτιστικού και συναισθηματικού περιβάλλοντος που τον έκανε αυτό που είναι σήμερα. Πάθη και επιρροές, αγάπη και θυμός, με παραγωγό τον περιζήτητο Paul Butler (συνεργάτης, μεταξύ άλλων, του Michael Kiwanuka) και εξαιρετικούς μουσικούς όπως ο Ricky Washington, πατέρας του διάσημου Kamasi Washington.

Ακούστε παρακάτω το πρώτο, εξαιρετικό, δείγμα “Song for Winners”.

Στην επερχόμενη συναυλία του θα ακούσουμε για πρώτη φορά ζωντανά το νέο υλικό, μαζί με όλα εκείνα τα τραγούδια που τον έκαναν γνωστό και τόσο αγαπητό τα τελευταία χρόνια, όπως το μαγικό “Katchi” – που δικαίως συνεχίζει να κυριαρχεί, μετά και τη φρέσκια χορευτική πινελιά των Ofenbach – το “Some Place”, το “I Can Only Give You Everything”, το “Don’t You Forget It”, το “Indian Love Call”, το “Say I Wanna Know”, το “Ain’t There Something That Money Can Buy”, το “Dead Room”, το “This Is A Game”, το “The Old Place”, το “L.A. Turnaround”, το “Straight Love Affair” και πολλά ακόμα!

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Nick μικρός είχε τους δικούς του μουσικούς ήρωες αλλά τελικά κατάφερε να μην μοιάζει – ολοκληρωτικά – σε κανέναν, παρά μόνο στον εαυτό του. Ισορροπεί σε μια νοσταλγική διαχρονικότητα μαζί ένα άμεσο συναίσθημα χαράς και ευδαιμονίας. Ταυτόχρονα, θυμίζει τον αξέχαστο Buddy Holly, όχι μόνο φυσιογνωμικά αλλά, κυρίως, στην ικανότητα να μεταφέρουν ένα βαθύ ανθρώπινο συναίσθημα, ενώ την ίδια στιγμή η μουσική είναι παιχνιδιάρικη και ανεβαστική. Σαν να ξαναζείς την εφηβεία σου, ξανά και ξανά.

Ακαταμάχητος και τελειομανής, ο Nick και η φοβερή μπάντα του έχουν ήδη τελειοποιήσει, μέσα από αμέτρητα live, τον ήχο και την σκηνική τους παρουσία, δημιουργώντας ίσως την τέλεια χρονομηχανή που σε γυρίζει στις καλύτερες εποχές της μουσικής, κρατώντας παράλληλα μία θαυματουργή ισορροπία με το σήμερα, και κάνοντας πλέον κάθε συναυλία του ένα γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει.

Nick Waterhouse + opening act (tba)
https://www.facebook.com/nickwaterhouse
https://twitter.com/nickwaterhouse
http://nickwaterhouse.com/

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ – Τηλεφωνικά  στο 11876
Online
 www.viva.gr – www.fuzzclub.gr/event/nick-waterhouse

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ + 100°C – 5&6/04

Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C ζωντανά στο Fuzz Live Music Club! Την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Απριλίου, ο κορυφαίος Ελληνας καλλιτέχνης θα μας χαρίσει δύο μοναδικές βραδιές που δεν μπορούν να συγκριθούν με τίποτα εκεί έξω.

Ετοιμαστείτε για μια αληθινή γιορτή με τη μουσική που αγαπάμε! Που μας κρατά συντροφιά από τις Τρύπες μέχρι και σήμερα. Από το “Μονάχα Από Τη Λύπη Σου”, το “Αιρετικό”, το “Ο Χαμένος Τα Παίρνει Όλα”, το “Σιγά Μη Κλάψω” στα “Ακούω Την Αγάπη”, “Ταξιδιάρα Ψυχή”, “Δωσ’ μου Λίγη Αγάπη Ακόμα”, θα ζήσουμε συναισθήματα που μόνο ο Γιάννης Αγγελάκας μπορεί να προσφέρει, όλα αυτά τα χρόνια.

Δημιουργικός, ανατρεπτικός και ανήσυχος, μετατρέπει κάθε συναυλία σε μια ηχητική έκρηξη, γεμάτη συναισθηματική ένταση, αμεσότητα, νεύρο και ρυθμό, σε πλήρη συντονισμό με το πολυάριθμο κοινό του, το οποίο πολλαπλασιάζεται αγγίζοντας τις νεώτερες γενιές, αν κρίνουμε από τη… λαοθάλασσα που τον υποδέχεται τα τρία τελευταία χρόνια τον Ιούνιο στην Πλατεία Νερού!

Σχεδόν τρία χρόνια τώρα, μαζί με τη μπάντα του, τους 100°C, πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν και ταξιδεύουν. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι πολλά και «δυνατά» live σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και ο δίσκος «Ήσυχα Τραγούδια Για Ανέμελα Λιβάδια». Με αυτόν στις αποσκευές τους αλλά και με τραγούδια από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες έως σήμερα, θα ταξιδέψουν (και θα μας “ταξιδέψουν”) αυτό το χειμώνα σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα και τη Μεγάλη Βρετανία.

Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο και ο καινούργιος μουσικός στην μπάντα Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα. Την επιμέλεια του ήχου έχει ο Γιώργος Ταχτσίδης.

Η προπώληση ξεκινάει προς 10 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί προς 12 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 14 ευρώ.

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ – Τηλεφωνικά  στο 11876 Διάθεση:
Online / www.viva.gr + www.fuzzclub.gr/event/giannis-aggelakas/
Φυσικά σημεία / Καταστήματα Reload, Seven Spots, Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00, το λευκό περίπτερο) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

The KVB – 11 Μαΐου 2019

Οι KVB επιστρέφουν στην Αθήνα για μια σαγηνευτικά σκοτεινή και ατμοσφαιρική βραδιά! Το ντουέτο των Nicholas Wood και Kat Day θα βρίσκεται στο Fuzz Live Music Club, το Σάββατο 11 Μαΐου, για να ξεδιπλώσει τις shoegaze / dark wave / psych-rock μελωδίες του μπροστά στο πιστό κοινό τους που μεγαλώνει συνεχώς.

Η προπώληση ξεκινάει στα 16 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 19 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 22 ευρώ.

Ονειρικές κιθάρες, μινιμαλιστικές synth μελωδίες, υπνωτικά drum machine beats! Η μουσική των KVB συνεχίζει να εξελίσσεται, αλλά η ατμοσφαιρικότητα παίζει πάντα τον πρώτο ρόλο. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που ξεκίνησε ως ένα bedroom project του Nicholas Wood εξελίχθηκε, με την προσθήκη της Kat Day και την μετακόμιση από την Αγγλία στο Βερολίνο το 2010, σε ένα σχήμα που ήδη μετράει 5 studio albums, αρκετά EPs και μερικά από τα ομορφότερα και χαρακτηριστικότερα κομμάτια ενός μουσικού ρεύματος που ανέκαθεν είχε πολλούς φίλους στην Ελλάδα: “Never Enough”, “In Deep”, “From Afar”, “Shadows”, “White Walls”, “Between Suns”, “Afterglow”, “On My Skin”, “Above Us”.

Με θαυμαστές τον Robert Smith των  Cure, τον Anton Newcombe των Brian Jonestown Massacre και τον Geoff Barrow των Portishead / Beak>, έχουν καταφέρει να ενσωματώσουν την αγάπη τους σε ονόματα όπως οι Joy Division, The Sound, Suicide, Death In Vegas, Cabaret Voltaire, Jesus and Mary Chain και My Bloody Valentine, σε έναν δικό τους οικείο πλέον ήχο. Απέδειξαν πως δεν είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από τις επιρροές σου, το αληθινό κατόρθωμα είναι να ξέρεις τι να κάνεις με αυτές.

Ο δίσκος τους, “Only Now Forever” (ηχογραφημένος στο διαμέρισμά τους), είναι μία ακόμα εξαιρετική δουλειά. Μέσα από την αποστασιοποιημένη post-punk  πρόσθεσαν λίγο περισσότερο φως. Η μουσική των KVB έχει, κατά την Kat Day, “μία κινηματογραφική ποιότητα.” Η ίδια, έχοντας σπουδάσει Καλές Τέχνες, επιμελείται όλα τα οπτικά και εικαστικά στοιχεία που σχετίζονται με τη μπάντα, από το artwork των albums μέχρι τα video projections στις ζωντανές εμφανίσεις τους.

www.thekvb.co.uk www.facebook.com/thekvbmusic
https://soundcloud.com/thekvb https://twitter.com/TheKVB
https://www.instagram.com/thekvb/ https://vimeo.com/katday

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ-Τηλεφωνικά / στο 11876 και  Online / www.viva.gr / www.fuzzclub.gr/event/the-kvb

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni‘s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος 4 και στο Viva Spot Τεχνόπολης

Courtney Barnett – 16 Μαΐου 2019

Η υπέροχη Courtney Barnett, ίσως η πιο ταλαντούχα και συναρπαστική γυναικεία παρουσία στη νεώτερη γενιά της indie-rock μουσικής, για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα, την Πέμπτη 16 Μαϊου, στο Fuzz Live Music Club!

Είναι μια συναυλία που δεν πρέπει να χάσει κανείς!Η προπώληση ξεκινάει στα 23 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα είναι  προς 25 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.

Αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία ονόματα της σύγχρονης, πάντα σπουδαίας, Αυστραλέζικης σκηνής, έχει γράψει μερικά από τα πιο όμορφα και πνευματώδη κομμάτια των τελευταίων δέκα ετών (από το “Avant Gardener”, το “Pedestrian At Best” και το “Depreston” μέχρι το “Nameless, Faceless” και το “City Looks Pretty”) και στο μοναδικό “History Eraser”, το κομμάτι που την έκανε ευρύτερα γνωστή, έχει γράψει τον στίχο “…and in the taxi home, I’ll sing you a Triffids song!” Χρειάζεστε περισσότερα;

Κάτοχος δεκάδων βραβείων, με υποψηφιότητες για Grammy και BRIT, με κοινό και κριτική στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή, η φήμη της Barnett έχει εκτοξευθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη, κάτι πρωτοφανές για έναν νέο καλλιτέχνη!

Τραγουδίστρια, συνθέτης, στιχουργός και κιθαρίστρια, έχει καταφέρει να ενώσει την εύστοχη και βαθιά αντίληψη του κόσμου με μια σκληρή αυτοαναφορικότητα στους στίχους της. Το καταπληκτικό ντεμπούτο της “Sometimes I Sit And Think, And Sometimes I Just Think”, το 2015, γνώρισε αναπάντεχη επιτυχία.

Ο Τύπος την χαρακτήρισε ως “μία από τις πιο ευφυείς και αυθεντικές συνθέτριες σε κάθε είδος μουσικής”, με τα πανέξυπνα τραγούδια της να θεωρούνται ως “επίθεση γλυκόπικρου χιούμορ με στίχους που θυμίζουν έως και Dylan” – και αυτά είναι μερικά από τα πιο μετριοπαθή σχόλια.

Το 2017, κυκλοφόρησε μαζί με τον φίλο της Kurt Vile, το ενδοσκοπικό και πανέμορφο “Lotta Sea Lice” που δεν έλειψε από καμία λίστα με τους κορυφαίους δίσκους της χρονιάς. Κάτι που συνέβη και το 2018 με το πολυαναμενόμενο δεύτερο album της, “Tell Me How You Really Feel”, το ίδιο έντονο, πνευματώδες αλλά προσωπικό και πολιτικό.

https://courtneybarnett.com.au/  https://www.facebook.com/courtneybarnettmusic/
https://twitter.com/courtneymelba https://www.instagram.com/courtneymelba/

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ – Τηλεφωνικά στο 11876
Online www.viva.gr  https://www.fuzzclub.gr/event/courtney-barnett/

Φυσικά σημεία στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

dEUS– 31 Μαΐου 2019

Οι dEUS, μία από τις καλύτερες και πιο ιδιαίτερες μπάντες που ανέδειξε η ευρωπαϊκή σκηνή τα τελευταία 30 χρόνια, επιστρέφουν στην Αθήνα !

Την Παρασκευή 31 /05, οι Βέλγοι που κέρδισαν από την αρχή της πορείας τους μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του ελληνικού κοινού θα γιορτάσουν στο Fuzz Live Music Club τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του “The Ideal Crash”, το οποίο θα παίξουν ολόκληρο ζωντανά, αναγγέλλοντας ταυτόχρονα την επιστροφή τους με το επερχόμενο 8ο album της καριέρας τους!

Τραγούδια όπως τα “Sister Dew”, “Instant Street”, “Everybody’s Weird”, “Dream Sequence #1”, μαζί με τα κλασικά standards τους, “Suds & Soda”, “Little Arithmetics”, “For the Roses” και “Hotellounge (Be the Death of Me)” θα μας δημιουργήσουν μια μοναδική βραδιά. Η συναυλία της Αθήνας θα κλείσει το πρώτο σκέλος της ανοιξιάτικης ευρωπαϊκής περιοδείας του “Ideal Crash” η οποία θα αποτελείται από 20 συναυλίες σε μεγάλες πόλεις, όπως η Λισαβόνα, η Μαδρίτη, το Μιλάνο, η Βιέννη, το Βερολίνο, το Παρίσι και το Λονδίνο!

“Δεν είναι συναυλίες για τη νοσταλγία”, λέει ο ηγέτης των dEUS, Tom Barman. “Είναι η τέλεια συγκυρία για να βάλουμε και πάλι μπροστά τις μηχανές και να βγούμε ξανά στον δρόμο! Αν υπήρχε μία στιγμή όπου θα έπρεπε να γιορτάσουμε ένα album και να ξεκινήσουμε μία περιοδεία, είναι αυτή. Το ‘Ideal Crash’ ήταν ένας πολύ σημαντικός δίσκος για εμάς, κλείνει τα 20 χρόνια του και θα θέσει τα υψηλά standards και για τα νέα τραγούδια μας.”

Ο τρίτος δίσκος των cult indie-rockers από την πόλη του Antwerp τους καθιέρωσε ως μια από τις πλέον ανατρεπτικές μπάντες της γενιάς της, ερχόμενος μετά τα επίσης εξαιρετικά “Worst Case Scenario” (1994) και “In a Bar, Under the Sea” (1996) ενώ οι συναυλίες τους στη χώρα μας, ακόμα συζητιούνται με θαυμασμό. Με νέο κιθαρίστα στη σύνθεσή τους, επιδιώκουν μια νέα αρχή, παίρνοντας δύναμη από το ένδοξο τους παρελθόν.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία της Αθήνας, όπως και για ολόκληρη την περιοδεία, θα ξεκινήσει την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, στις 11:00 το πρωί.

Η πρώτη τιμή είναι τα 27 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά  την εξάντλησή τους θα συνεχιστεί στα 30 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 33 ευρώ.

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ – Τηλεφωνικά / στο 11876 και Online / www.viva.gr / www.fuzzclub.gr
Επίσης στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Orange Goblin – 21 Σεπτεμβρίου 2019

Οι φοβεροί και τρομεροί Orange Goblin στην Αθήνα, το Σάββατο 21 /9  στο Fuzz Live Music Club! Η αγαπημένη μπάντα του σκληρού ήχου επιστρέφει, έχοντας ήδη μπει στην 3η δεκαετία της μέχρι τώρα πορείας της, για να αποδείξει πως αποτελεί ένα από τα ελάχιστα σίγουρα πράγματα σε αυτή τη ζωή. Διότι, όσοι λένε πως οι συναυλίες τους είναι προβλέψιμες έχουν 100% δίκιο. Ξέρεις πως θα είναι εκκωφαντικοί και φανταστικοί πριν καν βγουν στη σκηνή!

Η προπώληση ξεκινάει προς στα 17 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 20 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 23 ευρώ.

Με περιγραφές όπως “μία από τις κορυφαίες live μπάντες εδώ και δεκαετίες” και “πολύ απλά, η καλύτερη metal μπάντα της Μ. Βρετανίας”, οι Orange Goblin συνεχίζουν τον δρόμο τους χωρίς να νοιάζονται για μόδες, ήχους και οτιδήποτε μοντέρνο. Παίζουν για τους εαυτούς τους και τους οπαδούς τους, με τις ασταμάτητες περιοδείες και τη μουσική τους να αποτελούν είναι τρόπο ζωής!

Από το κλασικό ντεμπούτο τους “Frequencies From Planet Ten” και το “A Eulogy For The Damned” μέχρι το “Back From The Abyss” και το περσινό “The Wolf Bites Back”, έχουν κερδίσει τον σεβασμό όλων και η αξία τους θεωρείται αδιαμφισβήτητη και, πλέον, δεδομένη. Μόνιμα καλεσμένοι σε φεστιβάλ όπως τα Download, Bloodstock, Ozzfest, Wacken Open Air συνεχίζουν να δυναμώνουν συνεχώς το status τους, με πελώρια riffs, hard rock ενέργεια και heavy metal καρδιά. Από τους Sabbath και τους Motörhead στους Thin Lizzy, Celtic Frost, Danzig και Black Flag, ο ήχος τους συνδυάζει αγαπημένες επιρροές με έναν μοναδικό τρόπο και μας κάνει να αισθανόμαστε πως οι Orange Goblin είναι μια μπάντα που δεν θα μας προδώσει ποτέ.

Official Website: www.orange-goblin.com

Official Facebook: www.facebook.com/orangegoblinofficial

Official Twitter: www.twitter.com/orangegoblin1

Official Youtube Channel: www.youtube.com/orangegoblinofficial

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210 3450817, www.fuzzclub.gr)

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ – Τηλεφωνικά / στο 11876
Online / www.viva.gr / www.fuzzclub.gr/event/orangegoblin/

Επίσης στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9) στο Viva Kiosk Συντάγματοςκαι στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back