March 28, 2024

Το Athenscalling.gr και οι Εκδόσεις Κέδρος – Kedros Publishers, προσφέρουν δύο αντίτυπα απο τις ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ του Τed Chiang

Το Athenscalling.gr και οι Εκδόσεις Κέδρος – Kedros Publishers, προσφέρουν δύο αντίτυπα απο τις ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ του Τed Chiang από τις εκδόσεις Κέδρος σε 2 τυχερούς φίλους του athenscalling.gr που θα προκύψουν μετά από κλήρωση στις Κάντε LIKE στη σελίδα μας.LIKE στο post του διαγωνισμού.COMMENT με τη πόλη σας και SHARE(κοινοποίηση)* για να μπείτε στη κλήρωση!!! (Συμμετοχές ισχύουν μέχρι τις 9/4/2017 .Οι νικητές θα πρέπει να παραλάβουν τα αντίτυπα από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Κέδρου στο κέντρο της Αθήνας Γ. Γενναδίου 3, Αθήνα 106 78 http://www.kedros.gr/)
Aν δεν είσαι χρήστης facebook στείλε μας στο competitions@athenscalling.gr email με το βιβλίο της προτίμησης σας, τη πόλη σας και το όνομα σας.
 
Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός περιλαμβάνει:
 
Δύο (2) αντίτυπα απο τις
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ του Τed Chiang από τις εκδόσεις Κέδρος
Η πρώτη συλλογή διηγημάτων του πολυβραβευμένου Ted Chiang, που περιλαμβάνει το διήγημα «Η ιστορία της ζωής σου», στο οποίο βασίστηκε το σενάριο της ταινίας “Άφιξη” του Denis Villeneuve.
Ένας από τους σπουδαιότερους συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας μεταφράζεται στα ελληνικά για πρώτη φορά. Ο βραβευμένος με τέσσερα βραβεία Hugo και ισάριθμα βραβεία Nebula, Ted Chiang, παρουσιάζεται στο ελληνικό κοινό με μια συλλογή οχτώ εκπληκτικών διηγημάτων που εξερευνούν τα όρια μεταξύ επιστήμης και θρησκείας, ντετερμινισμού και ελεύθερης βούλησης.
Από το διήγημα «Ο πύργος της Βαβυλώνας», με θέμα ένα τεράστιο κτίσμα που φιλοδοξεί να συνδέσει την επιφάνεια της Γης με τον ουράνιο θόλο, έως το διήγημα «Κόλαση είναι η απουσία του Θεού», για έναν κόσμο όπου οι επισκέψεις από αγγέλους αποτελούν ένα μαγευτικό όσο και τρομακτικό κομμάτι της καθημερινότητας, η φαντασία του Ted Chiang μας προκαλεί να αμφισβητήσουμε τις παγιωμένες αντιλήψεις μας για το σύμπαν και τη θέση μας σε αυτό.
Το διήγημα «Η ιστορία της ζωής σου» περιγράφει την άφιξη στη γη μιας ομάδας εξωγήινων που αναγκάζουν έναν Αμερικανό φυσικό και μια Αμερικανίδα γλωσσολόγο να ασχοληθούν με τη μελέτη και την αποκωδικοποίηση της γλώσσας τους, βοηθώντας τους δύο επιστήμονες να διερευνήσουν τα όρια της ανθρώπινης γλώσσας και την έννοια του χρόνου. Πρόκειται για μια εξαιρετικά πρωτότυπη ιστορία, η οποία μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με τον τίτλο Άφιξη, σε σκηνοθεσία Denis Villeneuve και πρωταγωνιστές τους Amy Adams, Jeremy Renner και Forest Whitaker.
 
«Αστραφτερές ιστορίες που σε στοιχειώνουν και σε συνεπαίρνουν. Ο Ted Chiang είναι τόσο απολαυστικός, πρωτότυπος και στιλίστας, ώστε απλώς μένεις άφωνος…»
Junot Diaz
 
Το βιβλίο περιλαμβάνει τις ιστορίες:
 
Ο Πύργος της Βαβυλώνας
Κατάλαβε
Διαίρεση με το Μηδέν
Η ιστορία της ζωής σου 
Εβδομήντα Δύο Γράμματα
Η Εξέλιξη της Ανθρώπινης Επιστήμης
Κόλαση είναι η απουσία του Θεού
Σ’ αρέσει αυτό που βλέπεις; (ντοκιμαντέρ)
 
http://athenscalling.gr/%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%b5%cf%83-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b6%cf%89%ce%b7%cf%83-%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b5%cf%83-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b9/
 
Χορηγός Επικοινωνίας Διαγωνισμού:
www.diagonismos.gr
www.MyDiagonismoi.gr
www.saveandwin.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back