April 23, 2024

Συνέντευξη με τον EWALD TATAR διοργανωτή του NOVA ROCK FESTIVAL 2018

Ένα από τα σημαντικότερα  Rock Festival στην Ευρώπη είναι και το NOVA ROCK που γίνεται κάθε καλοκαίρι, τον Ιούνιο στην Αυστρία και πιο συγκεκριμένα στο Nickelsdorf. Kινητήριος μοχλός του NOVA ROCK FESTIVAL είναι ο Ewald Tatar που εμείς είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να συνομιλήσουμε μαζί του πριν από κάποια χρόνια, στο FREQUENCY FEST ένα επίσης σημαντικό φεστιβάλ που γίνετε τον Αύγουστο και αυτό στην Αυστρία!

Ο Ewald Tatar, είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει τη μουσική με ιδέες που είναι ικανές να μετατρέψουν ένα χώρο σε Μουσικό παράδεισο, πάρτε σαν παράδειγμα τη περιοχή Pannonia Fields, στο ειδυλλιακό χωριό του Nickelsdorf της Αυστρίας. Εκεί λοιπόν το στήσιμο των σκηνικών, οι χώροι εξυπηρέτησης των μουσικόφιλων και φυσικά οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες δημιουργούν όπως προείπαμε, σίγουρα ένα Μουσικό παράδεισο! 

Λίγες μέρες λοιπόν πριν τη διεξαγωγή, του NOVA ROCK FESTIVAL που γίνεται από τις 14/6 έως και 17/6/2018 εμείς είχαμε την ευκαιρία και συνομιλήσαμε με τον διοργανωτή του Φέστιβαλ … EWALD TATAR

 
ATHENS CALLING: Γεια  σου Ewald ,είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί σου για το NOVA ROCK FESTIVAL και αυτό γιατί πιστεύουμε ότι είναι ένα από τα σημαντικότερα Rock Festival στην Ευρώπη.
 
EWALD TATAR: Γεια σας Αθήνα, σας μιλάμε από το Nova Rock και μας είναι ευχάριστο που σας συναντάμε!
 
ATHENS CALLING: Ποια ήταν η αιτία η αφορμή θα λέγαμε για την δημιουργία της ύπαρξης αυτού του φεστιβάλ
 
EWALD TATAR: Ας το θέσουμε έτσι, ότι δηλαδή  η αγορά ήταν έτοιμη για να γίνει ένα μεγάλο φεστιβάλ ροκ και  στην Αυστρία ,εκείνη  τη στιγμή.
 
ATHENS CALLING: Είναι πραγματικά εύκολο ή θα λέγαμε δύσκολο η διοργάνωση ενός φεστιβάλ, όπως το NOVA ROCK  στις μέρες μας .
 
EWALD TATAR: Με την ομάδα μου, θα ήθελα να ξέρετε  πάντα δοκιμάζουμε ότι το καλύτερό κάθε χρόνο, βεβαίως υπάρχουν πάντα μερικές νέες προκλήσεις, αλλά αυτό μας κρατάει συνέχεια σε εγρήγορση.
 
ATHENS CALLING: Επιλέγετε μπάντες σύμφωνα με τη μουσική που σας αρέσει με τη μουσική που ακούς.
 
EWALD TATAR: Προσπαθώ πάντα να βρω ένα καλό μίγμα
 
ATHENS CALLING: Πόσοι άνθρωποι εργάζονται για φετινό Φεστιβάλ NOVA ROCK
 
EWALD TATAR: Eίναι 3000 άτομα , κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ
 
ATHENS CALLING: Πείτε μας για τους επισκέπτες-θεατές, πόσοι είναι και σε ποια  ηλικία.
 
EWALD TATAR: Από το ξεκίνημα του Φεστιβάλ , διαπιστώνουμε ότι εμείς έχουμε επισκέπτες όλων των ηλικιών και ο αριθμός των επισκεπτών είναι μεγάλος.
 
ATHENS CALLING: Γνωρίζεται κάποιο φεστιβάλ στη χώρα μας
 
EWALD TATAR: Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει το EJEKT FESTIVAL , το οποίο ξεκίνησε επίσης το 2005 όπως και εμείς το ΝOVA ROCK ,… Nick Cave ant the Bad Seeds Όπου επίσης έχουμε και εμείς show στην Αυστρία με αυτόν τον πραγματικά αξιόλογο καλλιτέχνη

ATHENS CALLING: Η δουλειά σας πιστεύουμε ότι είναι αρκετά δύσκολη, σε αυτή την περίπτωση πραγματικά πώς εξισορροπείς τη δουλειά σου με άλλες υποχρεώσεις Όπως σύντροφο, παιδιά κλπ.
 
EWALD TATAR: Αν η δουλειά σας είναι το πάθος σας, μπορείτε να χειριστείτε τα πάντα αρκετά καλά
 
ATHENS CALLING: Τι κάνεις όταν έχεις ελεύθερο χρόνο. Αναφερόμαστε στα κάποια χόμπι σου.
 
EWALD TATAR: Στον ελεύθερο μου χρόνο, μου αρέσει το ψάρεμα, τα καλά θαλασσινά εστιατόρια στην Ελλάδα και ένα καλό ποτήρι ρούμι Καραϊβικής
 
ATHENS CALLING: Γνωρίζουμε ότι έχετε ήδη επισκεφθεί την Ελλάδα πολλές φορές Αλήθεια  τι σας αρέσει περισσότερο από τη  χώρα μας και παρακαλώ δώστε ένα μήνυμα  για το ελληνικό ακροατήριο
 
EWALD TATAR: Μου αρέσει ο Ελληνικός ήσυχος τρόπος ζωής και επίσης να επισκέπτομαι  τα νησιά σας. Έτσι έρχομαι ξανά και ξανά και ξανά ,επίσης ο λαός σας, ακόμη η θάλασσα, τα εστιατόρια, η νοοτροπία … και εσείς είστε  προσκεκλημένοι μας  να έρθετε στην  Αυστρία και να απολαύσετε  μέρη ενδιαφέροντος, τη μουσική φεστιβάλ και ούτω καθεξής όπως μου αρέσει και εμένα  να κάνω στην Ελλάδα …

ATHENS CALLING: Σε αυτό το σημείο  Ewald  θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε για τα όσα μας είπες, ελπίζοντας να σε συναντήσουμε και πάλι  αυτό το Καλοκαίρι στο εκπληκτικό  όπως κάθε χρονιά , NOVA ROCK FESTIVAL 2018.
 
EWALD TATAR: Σας ευχαριστώ φίλε μου, θα τα ξαναπούμε  και πάλι τον Ιούνιο στο Nova Rock!
 
Σ.σ Περισσότερες  πληροφορίες  στο https://www.novarock.at/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back