March 29, 2024

ΡΟΥ- Μαριλένα Σπυροπούλου (Εκδόσεις Μεταίχμιο)

 Τον Οκτώβρη κυκλοφόρησε ένα βιβλίο που χωρίς καμιά αμφιβολία η συγγραφέας του Μαριλένα Σπυροπούλου περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο τι ακριβώς συμβαίνει όταν ένα κορίτσι βρίσκεται μόνη της, συντροφιά με την ενηλικιωσή της!

Μια έφηβη λοιπόν, λίγο πριν τελειώσει η σχολική χρονιά, μετακομίζει από το νησί της ξαφνικά στην Αθήνα μόνη.

΄Εχοντας ελάχιστα συνειδητοποιήσει γιατί φεύγει και που πηγαίνει, παλεύει να σταθεί στα πόδια της όπως εκείνη πιστεύει, όχι μόνο πρακτικά αλλά κυρίως συναισθηματικά!

Αφήνεται, λοιπόν, στη ζωή και σε όσα αυτή της φέρνει, με την ελπίδα ότι τα όμορφα πράγματα θα διασωθούν στο τέλος και θα ανθίσουν.

Η Ρου είναι μια σημερινή ιστορία ενηλικίωσης, όχι μόνο για τη δύσκολη εφηβεία ενός κοριτσιού, αλλά και για όλους τους ανθρώπους που έχουν κάποιες δυσκολίες, παρά το προχωρημένο της ηλικίας τους ,να αντέξουν το βάρος της ύπαρξής τους και όσα αυτή κουβαλά.

Διαβάζοντας την ιστορία της Ρου θα διαπιστώσετε ότι είναι μια ανοιχτή επιστολή αγάπης που απευθύνεται ξεκάθαρα σε όσους δεν φοβούνται να προβάλλουν τα συναισθηματά τους ,όπως ακριβώς είναι!

Η συγγραφέας Μαριλένα Σπυροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977.

Εργάζεται ως ψυχολόγος στην ιδιωτική εκπαίδευση και ιδιωτικά ως ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεύτρια. Επίσης αρθογραφεί στην εφημερίδα Καθημερινή και η Ρου είναι το πρώτο της βιβλίο …του ευχόμαστε καλά αναγνωστικά ταξίδια !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back