March 28, 2024

Αυτό είναι το δεύτερο trailer για τη Wonder Woman: η άνοδος μίας Αμαζόνας

H Wonder Woman δημιουργήθηκε από τoν Αμερικάνο ψυχολόγο και συγγραφέα William Moulton Marston, και τη σύζυγό του Elizabeth Holloway Marston. Η ηρωίδα από το κόσμο της αρχαιοελληνικής μυθολογίας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο All Star Comics # 8, τον Δεκέμβριο του 1941, στη μάχη καταπολέμησης των στρατιωτικών δυνάμεων του Άξονα.

Χρειάστηκαν να περάσουν 75 χρόνια για να κάνει τη πρώτη της εμφάνιση στις σκοτεινές αίθουσες. Μετά την εντυπωσιακή πρώτη εμφάνισή της στο Batman V Superman, η Wonder Woman επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, με την πρώτη της ταινία από το DC Universe.
Το ρόλο της Wonder Woman ενσαρκώνει για δεύτερη φορά μετά το Batman V Superman η Gal Gadot ενώ στο ρόλο του Steve Trevor ο Chris Pine γνωστός από τις νέες ταινίες της σειράς του Star Trek.

Το δεύτερο trailer της Wonder Woman περιέχει σκηνές από το πρώτο trailer, το οποίο είχε κυκλοφορήσει παράλληλα μαζί με το πρώτο teaser του πολυαναμενόμενου Justice League, το περασμένο καλοκαίρι, στη Comic Con στο Σαν Ντιέγκο:

Tη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει, η σκηνοθέτης της πολυβραβευμένης ταινίας του 2003 Monster η Patty Jenkins.
Το σενάριο έχουν αναλάβει οι Allan Heinberg και Geoff John.
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες στις 8 Ιουνίου 2017.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Warner:

“Πριν γίνει η Wonder Woman, ήταν η Diana, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να γίνει μία ανίκητη πολεμίστρια. Μεγαλωμένη σε έναν οχυρωμένο νησιώτικο παράδεισο, όταν ένας Αμερικανός πιλότος πέφτει στις ακτές του και μιλά για μία τεράστια σύγκρουση η οποία βρίσκεται στην κορύφωσή της στον έξω κόσμο, η Diana φεύγει από το σπίτι, βέβαιη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή. Παλεύοντας δίπλα στους ανθρώπους σε έναν πόλεμο με στόχο να τελειώσει όλους τους πολέμους, η Diana θα ανακαλύψει τις πλήρεις δυνάμεις της… και το πραγματικό πεπρωμένο της”.

Το πρώτο teaser του πολυαναμενόμενου Justice League :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back