July 14, 2024

NOVA ROCK FESTIVAL τον Ιούνιο στο Nickelsdorf της Αυστρίας

Το NOVA ROCK FESTIVAL,είναι ένα μουσικό Φεστιβάλ με αφετηρία το 2005 μέχρι σήμερα. Πραγματοποιείται, κάθε καλοκαίρι τον Ιούνιο στο Nickelsdorf της Αυστρίας με διοργανώτρια εταιρεία την Nova Music Entertainment .

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ στο κόσμο και φιλοξενεί περίπου 55.000 επισκέπτες την ημέρα! Ο επισκέπτης του Φεστιβάλ έχει την ευκαιρία κάθε χρόνο να απολαύσει κάποια από τα σημαντικότερα ονόματα της Παγκόσμιας Μουσικής Σκηνής !

Η πρόσβαση στο χώρο του Φεστιβάλ για όσους θελήσουν να απολαύσουν αυτήν την μουσική γιορτή είναι αρκετά εύκολη ,αρκεί να φανταστεί κάποιος ότι με ένα  αυτοκίνητο από τη Βιέννη για να φθάσει μέχρι εκεί , χρειάζεται μόνο 30΄ λεπτά ! ΄Οσον αφορά το θέμα της μετακίνησης αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλές  εναλλακτικές επιλογές, από οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης !

Φέτος χωρίς αμφιβολία το NOVA ROCK FESTIVAL διεκδικεί τη πρώτη θέση στο  χώρο των Ευρωπαϊκών  Συναυλιακών διοργανώσεων, παρουσιάζοντας μας κάποια από τα σημαντικότερα ονόματα της Rock, Pop & Metal πενταγραμμικής έκφρασής !΄Ετσι λοιπόν όσοι παραβρεθείτε εκεί,από τις 14 έως και τις 17 Ιουνίου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τους Headliners των 4 ημερών :

LINKIN PARK  (14.06.2017) Με τους Rob Bourdon-Brad Delson-Dave Farrell- M.Shinoda – Joe Hahn-Chester Bennington.

BLINK 182(15.06.2017)Με το τρίο των Mark Hoppus-Travis Barker-Matt Skiba

SYSTEM OF A DOOWN (16.06.2017) Αποτελούμενοι από τους Serj Tankian-Daron Malakian-Shavo Odadjian-John Dolmavan

GREEN DAY (17.06.2017) Headliners της 4ης ημέρας με Billie Joe Armstrong- Mike Dirnt-Tre Cool

και ακόμη τους : SLAYER- RANCID- FAT BOY SLIM- STEEL PANTHER MASTODON- PROPHETS OF RACE– KREATOR -GOOD CHARLOTTE FIVE FINGER DEATH PUNCH- EPICA-  AIRBOURNE- SIMPLE PLAN PENDULUM – THE DILLINGER ESCAPE PLAN- IN FLAMES και τόσους άλλους σε ένα από τα πιο δυναμικά 4ήμερα Φεστιβάλ του Καλοκαιριού στην Γηραιά ΄Ηπειρο ! 

Το NOVA ROCK FESTIVAL που διεξάγεται  στην περιοχή Pannonia Fields στο Nickelsdorf της Αυστρίας από το έτος 2005 μέχρι σήμερα έχει φιλοξενήσει τα πιο μεγάλα ονόματα της Παγκόσμιας Μουσικής Σκηνής , IRON MAIDEN- KISS- L7 SKILLET – PRODIGY – SLIPKNOT – RAMMSTEIN- P.O.D. – KORN- NOFX OPETH – DIE ARZTE- THE VERVE- KID ROCK- MOTORHEAD- ELBOW METALLICA- PLACEBO- GUNS ‘N ROSES- και άλλους !

Ο κινητήριος μοχλός του θρυλικού NOVA ROCK είναι ο Ewald Tatar που εμείς είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να συνομιλήσουμε μαζί του πριν κάποια χρόνια ,στο FREQUENCY FEST  ένα επίσης σημαντικό φεστιβάλ που γίνετε τον Αύγουστο στην Αυστρία !

Ο Ewald Tatar,είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει τη μουσική με ιδέες που είναι    ικανές να μετατρέψουν ένα χώρο σε Μουσικό παράδεισο ,πάρτε σαν παράδειγμα τα αγροκτήματα στο ειδυλλιακό  χωριό του Nickelsdorf της Αυστρίας , όπου το στήσιμο των σκηνικών ,οι χώροι εξυπηρέτησης και φυσικά οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες δημιουργούν όπως προείπαμε ένα Μουσικό παράδεισο! 

Ο πολυμήχανος διοργανωτής του NOVA ROCK FESTIVAL ,έχει επισκεφθεί  την Ελλάδα κάνοντας διακοπές , απολαμβάνοντας την πανέμορφη Κρήτη και ειδικά τα Χανιά.  Όπου ,όπως μας είχε πει ,έζησε από πρώτο χέρι την Ελληνική φιλοξενία και την Κρητική διατροφή στη Παλαιοχώρα  των Χανίων!

Δεν είναι δυνατόν να ξεχάσω το πόσο φιλικός ήταν μαζί μας ,στη πρώτη μας συνάντηση και τις συζητήσεις μας γύρω από την Ελληνική Μουσική σκηνή και την αγάπη του αλλά και τις γνώσεις του ,γύρω από τους ήχους και τους στίχους των Ρεμπέτικων μας τραγουδιών !  

Το Athens Calling G.R λοιπόν έχει ήδη ετοιμάσει τις αποσκευές του και στέλνει στην  Αυστρία , ειδικά για το NOVA ROCK FESTIVAL εκπροσώπους από την δημοσιογραφική του ομάδα με σκοπό να σας μεταφέρει τα όσα θα συμβούν εκεί από τις 14 έως και τις 17 Ιουνίου !

Με ένα κατάλληλο προγραμματισμό, μπορείτε και εσείς να κάνετε ένα ταξίδι έως εκεί  με έξοδα που δεν θα ξεπερνούν τις σκέψεις σας για ένα οικονομικό ταξίδι ! Όσον αφορά το καιρό,σας πληροφορούμε ότι όλες οι μετεωρολογικές προβλέψεις δείχνουν αρκετά καλό καιρό με θερμοκρασία από 13ο-24ο βαθμούς Κελσίου άνευ βροχών ή καταιγίδων !    

΄Οσοι λοιπόν από εσάς ,ενδιαφέρεστε να ταξιδέψετε προς την Αυστρία και θέλετε  να γνωρίζετε όλα τα νεώτερα, γύρω από τα όσα αφορούν το NOVA ROCK FEST  μπορείτε να ενημερώνεστε και από το επίσημο website ή ακόμη και το facebook του NOVA ROCK FESTIVAL !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back