July 14, 2024

15 Χρόνια NOVA ROCK FESTIVAL 13-16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 NICKELSDORF – AUSTRIA

Ένα από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Φεστιβάλ που γίνεται κάθε καλοκαίρι στην Αυστρία και πιο συγκεκριμένα στο Nickelsdorf και στη περιοχή Pannonia Fields είναι και το NOVA ROCK FESTIVAL, που φέτος γιορτάζει τα 15 χρόνια παρουσίας του στο χώρο των συναυλιών.
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν έτσι και φέτος οι φίλοι της rock θα έχουν την ευκαιρία να δούνε επί σκηνής απολαμβάνοντας τις πενταγραμμικές τους δημιουργίες κάποια από τα πιο σημαντικά ονόματα της rock, στο πλανήτη μας.
Από τις 13 έως και τις 16 Ιουνίου, χωρίς υπερβολές, όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί στο Nickelsdorf και στη περιοχή Pannonia Fields της Αυστρίας !
Με ένα κατάλληλο προγραμματισμό μπορεί λοιπόν κάθε Ευρωπαίος να βρεθεί εκεί το διαδίκτυο εξάλλου προσφέρει όλες τις πληροφορίες που αφορούν την μετάβαση σας στο χώρο διεξαγωγής του NOVA ROCK FESTIVAL.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Στο χώρο της συναυλίας προτείνουμε τη μετάβαση σας με τα Αυστριακά Μ.Μ.Μ χρησιμοποιώντας από Βιέννη το τρένο μέχρι το σταθμό του Nickelsdorf και από εκεί τα Nova Rock Bus. Φυσικά όσοι επιθυμούν μπορούν να χρησιμοποιήσουν και ιδιωτικά μέσα μεταφοράς.
Οι τιμές των εισιτηρίων για την 4ημερη αυτή γιορτή της rock, ποικίλουν λόγω των διαφορετικών παροχών που προσφέρουν, για τούτο το λόγο θα πρέπει να δείτε τι ακριβώς, είναι δυνατόν να συμβεί στο πορτοφόλι σας, εφόσον πάρετε πληροφορίες από το link https://www.novarock.at/en/tickets
Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι σας δίνετε και η ευκαιρία της επιλογής, όσον αφορά τη διαμονή σας και στο χώρο της διεξαγωγής των 4 ημερών του Φεστιβάλ τις οποίες μπορείτε να πάρετε από το https://www.novarock.at/en/faq/camping-caravan/
Φυσικά όλα τα προαναφερόμενα, τα περί χρήσιμων πληροφοριών είναι σχετικά και τούτο διότι ο μη Αυστριακός επισκέπτης που θα βρεθεί στο NOVA ROCK FESTIVAL έχει πληθώρα επιλογών όσον αφορά τη διαμονή αλλά και τη μεταφορά του, όπου μπορεί ακόμη και να επιλέξει τη διαμονή του στη Βιέννη ή και σε κοντινές περιοχές όπως το Bruck an der Leitha όπου εκεί υπάρχουν ξενοδοχεία και φυσικά μια μεγάλη έκπληξη … και ο λόγος για τη ταβέρνα –εστιατόριο Der Grieche, του Παναγιώτη Κασίρη που τα έχει όλα, σε τέλεια ποιότητα και πάντα σε πολύ καλές τιμές … σε ένα περιβάλλον που ευωδιάζει Ελλάδα !

https://www.dergrieche-bruck.com

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 4ήμερου στο NOVA ROCK FESTIVAL 2019

1η Ημέρα – 13 Ιουνίου 2019: SLIPKNOT/ SUM 41/ SABBATON / AMON AMARTH/ SKA-P /THREE DAYS GRACE/ GODSMACK/ LAMP OF GOT/ MONO & NIKITAMAN και άλλοι .
2η Ημέρα – 14 Ιουνίου 2019: THE CURE/SLAYER/THE SMASHING PUMKINS/ DROPKICK MURPHYS/TRIVIUM/ANTHRAX/IDLES/BEHEMOTH/BEARTOOTH/ NEW MODEL ARMY και άλλοι.


3η Ημέρα – 15 Ιουνίου 2019 : DIE TOTEN HOSEN/BONEZ MC & RAF CAMORA/ PAPA ROACH IN FLAMES/ PAUL KALKBRENNER / RIN και άλλοι.
https://www.youtube.com/watch?v=7_tWN9Iei7Y

4η Ημέρα Ιουνίου 2019: DIE ÄRZTE / SLASH feat. MYLES KENNEDY and THE CONSPIRATORS/ ROB ZOMBIE/WOLFMOTHER/ ME FIRST and THE GIMME GIMMES WITHIN TEMPTATION και άλλοι.

Γενικές καθημερινές πληροφορίες https://www.novarock.at/en

DIE TOTEN HOSEN- ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 – Blue Stage- (23:10 – 01:10)
Γύρω από τους εκπληκτικούς DIE TOTEN HOSEN ,που φέτος είναι Head liners ,στο NOVA ROCK. Πέρσι το Μάη, το ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστας της μπάντας BREITI (MICHAEL BREITKOPF),μεταξύ των άλλων μας είχε πει για το τραγούδι τους με τον τίτλο ‘’Tage Wie Diese’’ , το οποίο έχει στο You Tube περισσότερα από 52.000.000 views .
BREITE – (DIE TOTEN HOSEN): Η έμπνευση είναι η ίδια η ζωή, τόσο απλά. Όταν γράφουμε τραγούδια για ένα album, ό,τι είχε συμβεί σε εμάς αντιμετωπίζεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έτσι υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, αγάπης, ζωής, θανάτου, πάρτι, ποδόσφαιρο. Το “Tage wie diese” είναι να βγούμε έξω για να συναντήσουμε φίλους, να πάμε κάπου να περάσουμε καλά, είναι ανοιχτό, μπορεί να είναι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι ,μια συναυλία ,διασκέδαση ,ή κάτι άλλο .

Όλη τη συνέντευξη με τον BREITI (MICHAEL BREITKOPF

DIE TOTEN HOSEN… Η Γερμανική απάντηση στο μουσικό κίνημα Punk Rock (αποκλειστική συνέντευξή)

IN EXTREMO – ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 – Red Stage- (21:25 – 22:40)
IN EXTREMO ,πρόκειται για μια ακόμη μεγάλη μπάντα με ήχους medieval metal που εμφανίζεται στο NOVA ROCK FEST 2019 . Για τα χρόνια παρουσίας τους στη μουσική σκηνή ο front man MICHAEL “DAS LETZTE EINHORN” RHEIN,το Γενάρη του 2019 τόνισε τα εξής.

MICHAEL “DAS LETZTE EINHORN” RHEIN(IN EXTREMO): Είμαστε πολύ ευγνώμονες που μπορούμε να παίξουμε τη μουσική μας για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και να κερδίσουμε ακόμη και την επιτυχία και την αναγνώρισή μας διεθνώς όλα αυτά τα χρόνια. Το γεγονός ότι και οι δύο μας μιλάμε τώρα ,είναι ένα τέτοιο δώρο για έναν καλλιτέχνη, ότι δηλαδή οι άνθρωποι από το εξωτερικό αρχίζουν να ενδιαφέρονται για τη μουσική μας και έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο … και σε όλο τον κόσμο! Είμαστε πολύ ευγνώμονες και αισθανόμαστε απολύτως ευλογημένοι ότι είμαστε σε μια τέτοια θέση σήμερα . Το έτος 2020 έχουμε την 25η επέτειό μας … ας δούμε τι φέρνει το μέλλον!

Όλη η συνέντευξη με το MICHAEL“DAS LETZTE EINHORN”RHEIN

Συνέντευξη με τους Γερμανούς IN EXTREMO

NOVA ROCK FESTIVAL 2019 / 13- 16 Ιουνίου / ΑΥΣΤΡΙΑ – Nickelsdorf

Μια μεγάλη λοιπόν 4ήμερη γιορτή το NOVA ROCK FESTIVAL από τις 13-16 Ιουνίου 2019 θα λάβει χώρα στην Αυστρία στο Nickelsdorf και συγκεκριμένα στη περιοχή Pannonia Fields. Εμείς θα πούμε ότι το AthensCalling.GR Team παρακολουθώντας από κοντά, προηγούμενα χρόνια διεξαγωγής του Φεστιβάλ έχει αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις και ότι η διοργάνωση του είναι ένα μάθημα, ένα εγχειρίδιο θα λέγαμε ,σχετικά με το πώς μπορείς να διοργανώσεις, ένα αντίστοιχο Φεστιβάλ. Αυτά λοιπόν για μια ακόμη γιορτή της rock το NOVA ROCK FESTIVAL 2019 που έστω, αν και βρίσκεται στη κεντρική Ευρώπη, πιστεύουμε ότι αξίζει το κόπο να το απολαύσετε εφόσον φυσικά το επισκεφτείτε… και πάνω από όλα εφόσον υπάρχει ένας ολοκληρωμένος προγραμματισμός!

Καλό σας και Καλό μας ταξίδι λοιπόν!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back