March 28, 2024

Συνέντευξη με τον H.P. BAXXTER των SCOOTER …

( 10 – 13 June 2020 – NOVA ROCK FESTIVAL – Special Late Night Act – SCOOTER )

Έτος 2020  και τα νέα που αφορούν τη παγκόσμια μουσική σκηνή είναι πράγματι  εκρηκτικά όταν αναφέρονται στους Βασιλιάδες της Techno Hard Style Dance με το μαγικό όνομα SCOOTER !

Χωρίς υπερβολές ακόμη και οι πιο σκληροπυρηνικοί  λάτρεις της ροκ, κάποια στιγμή έχουν στα σίγουρα λικνιστή… ακούγοντας τους ήχους των  SCOOTER απολαμβάνοντας τον επί της σκηνής  performer H.P BAXXTER!   

Οι βασιλιάδες λοιπόν της Techno Hard Style Dance  SCOOTER  από τις 12 Μάρτη του 2020, συνεχίζουν με την ορμή που τους διακρίνει ακάθεκτοι την Ευρωπαϊκή τους περιοδεία ονόματι GOD SAVE THE RAVE TOUR σε Ρωσία, Πολωνία, Τσεχία Ουγγαρία ,Εσθονία, Βέλγιο, Γερμανία, Μεγ. Βρετανία και Αυστρία! 

Μια λοιπόν που αναφέραμε και την Αυστρία , ως ένα από τους σταθμούς της περιοδείας των SCOOTER στην Ευρώπη, αξίζει να σημειωθεί ότι θα εμφανιστούν και στην 15η Επέτειο του NOVA ROCK FESTIVAL 2020, που γίνεται στο Nickelsdorf  στη  περιοχή  Pannonia Fields, από τις 10-13 Ιουνίου.

Φέτος στο NOVA ROCK FESTIVAL 2020 όσοι βρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να τους μείνει αξέχαστη η οπτικοακουστική πανδαισία, που θα παρουσιάσουν οι SCOOTER, σε ένα ειδικό βραδινό σπέσιαλ show, όπου οι διοργανωτές του εν λόγω φεστιβάλ έχουν καθιερώσει και το συμπεριλαμβάνουν στο line up κάθε χρονιάς με την εμφάνιση θρυλικών καλλιτεχνών από τη Διεθνή Μουσική Σκηνή, δίνοντας του την ονομασία… ” Special Late Night Act ” !  

Χειμώνας του 2020 …κάποιους λίγους μήνες πριν το NOVA ROCK FESTIVAL 2020 και με αφορμή την εκεί εμφάνιση τους είχαμε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία με τον κινητήριο μοχλό των SCOOTER τον εκρηκτικό … H.P. Baxxter !

ATHENS CALLING G.R : Να σου πω ότι όλη την ημέρα ακούω SCOOTER !  Έχοντας  διαφορετικά ακούσματα από τα δικά σας, εν τούτοις οφείλω να ομολογήσω ότι από σήμερα … λατρεύω τους SCOOTER και την επί της σκηνής ζωντάνια τους! Αγαπητέ … H.P BAXXTER… Καλώς όρισες, στο ATHENS CALLING G.R!
 

H.P. Baxxter –  SCOOTER: Καλώς σας βρήκα!

ATHENS
CALLING G.R : Πολλοί  χαρακτηρίζουν τη μπάντα σας θρυλική, όσον αφορά  δηλαδή το μουσικό σας ήχο, το στυλ παρουσίασης των δημιουργιών σας και φυσικά την επί της σκηνής ζωντάνια σας, την δική σου εκρηκτική παρουσία που χωρίς αμφιβολία … είναι το κάτι άλλο! Συνέπεια όλων αυτών σας δίνουν το όνομα… ως τους Βασιλείς της  Techno Hard Dance … Εσύ τι λες?

H.P. Baxxter –  SCOOTER: Δεν θέλουμε να διαφωνήσουμε με αυτό… You cant discuss about taste.

ATHENS CALLING G.R : Πάνω από 30 εκατομμύρια πωλήσεις των δημιουργιών σας χαμός από χρυσούς αλλά και πλατινένιους δίσκους παγκοσμίως , βραβεύσεις επί βραβεύσεων ! Αναγνωρίσιμοι σε κάθε γωνιά του πλανήτη Γη! Αυτό είναι στα σίγουρα κάτι αρκετά δύσκολο να κερδίσει κάποιος ! Εσείς έχετε ζήσει όλες αυτές τις θριαμβευτικές και εξαιρετικές καταστάσεις σαν καλλιτέχνες, τις έχετε γευτεί και απολαύσει εδώ και τόσα χρόνια με την παρουσία των SCOOTER ! Τι έχεις να  μας πεις για όλα αυτά? Ειλικρινά Hans με όλα αυτά τα βραβεία με όλες αυτές τις διακρίσεις τι αισθάνεσαι ?

H.P. Baxxter –  SCOOTER: Όλα αυτά τα κερδίσαμε με σκληρές προσπάθειες αλλά και με μεγάλη διασκέδαση! Πάντα δύσκολο να το πω, αλλά είμαστε ταπεινοί και ευγνώμονες για όλους τους οπαδούς μας και υποστηρικτές μας. Να ξέρεις όμως  υπάρχει ακόμα ένας χώρος στη πορεία μας!

ATHENS CALLING G.R : Από το 1993 και πάντα φρέσκοι και γεμάτοι ζωντάνια στα αλήθεια τι είναι αυτό που σας κρατά σε μια ατελείωτη φόρμα και πάντα νέους?   

H.P. Baxxter –  SCOOTER: Σεξ & Ναρκωτικά & Ροκ ‘Roll!

ATHENS CALLING G.R : Θα θέλαμε να μας αναφέρεις την καλύτερη στιγμή, στην μέχρι σήμερα πορεία σας, αυτό φυσικά αφορά και τα προηγούμενα σχήματα δηλαδή τους Celebrate the Nun και The Loop.

H.P. Baxxter –  SCOOTER: Οι  CTN ήταν χρόνια πριν από το SCOOTER και δίπλα στον Rick όχι με αυτή την σύνθεση των Scooter. Θα έλεγα  Scooter = The Loop και οι καλύτερες στιγμές  βρίσκονται στο στούντιο και στην τελειοποίηση του ήχου μας!

ATHENS CALLING G.R : … και η χειρότερη στιγμή των ενεργών σας χρόνων?

H.P. Baxxter –  SCOOTER: Πππφφ… δύσκολη ερώτηση! Νομίζω ότι οι χειρότερες στιγμές μας είναι απολύτως πολυτελή προβλήματα, οπότε τίποτα δεν υπάρχει για να παραπονεθώ!

ATHENS CALLING G.R : Έτος 2020 και στη παγκόσμια μουσική σκηνή πολλά group  πάρα πολλοί τραγουδιστές και φυσικά και επιστροφές θρυλικών ονομάτων μετά από μια περίοδο παύσης . Παρακαλούμε δώστε μας το όνομα των  αγαπημένων σας μουσικών- group ή CD?

H.P. Baxxter –  SCOOTER: … Και πάρα πολλοί Dj’s J. θα προσθέσω! Πραγματικά δεν έχω να σου πω κάτι … προς το παρόν! Όποτε όμως πάμε clubbing… αγαπάμε τον ήχο του Boris Brejcha.

ATHENS CALLING G.R : Τι αγαπάς περισσότερο, από τα δύο, Studio ή Live?

H.P.  Baxxter –  SCOOTER: Τα….  L I V E !!!

ATHENS CALLING G.R : 15η επέτειος για το NOVA ROCK FESTIVAL 2020 και οι SCOOTER, στο line up του φεστιβάλ και πιο συγκεκριμένα στην ειδική εμφάνιση αργά το βράδυ … πείτε μας για αυτό.

H.P. Baxxter –  SCOOTER: Ελπίζουμε ότι η σκηνή που θα παρουσιαστούμε να είναι αρκετά μεγάλη για να μας χωρέσει… Μείνετε συντονισμένοι εν αναμονή!

ATHENS CALLING G.R : Και το μήνυμά σας για τους οπαδούς του NOVA ROCK FESTIVAL ?

H.P. Baxxter –  SCOOTER: … Wait for further instructions!

ATHENS CALLING G.R : Ας ταξιδέψουμε τώρα στην Ελλάδα. Γνωρίζετε ίσως κάποιον  Έλληνα τραγουδοποιό, ή τραγουδιστή, ή κάποιο τραγούδι;

H.P. Baxxter –  SCOOTER: Είμαστε καλοί φίλοι με τη Vicky Leandros και ακούμε το “we cant stop the hardcore”!

ATHENS CALLING G.R : Να είσαι καλά Hans, σε ευχαριστούμε για τα όσα μας είπες θα σε δούμε στο NOVA ROCK FESTIVAL!

H.P. Baxxter –  SCOOTER:………. YEAH YEAH YEAH!

Σημείωση συντάκτη συνέντευξης:
Μην ξεχνάτε ότι 10-13 Ιουνίου 2020 στο NOVA ROCK FESTIVAL θα σας περιμένουν οι  SCOOTER … Οι βασιλιάδες του Techno HardStyle Dance ,στο Special Late Night 
Act, να είστε όλοι εκεί!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back