April 25, 2024

Συζητώντας με τον Harry Jenner PR.MANAGER- FREQUENCY FESTIVAL 2019

FM4 FREQUENCY FESTIVAL 15-16-17 /08 Green Park Sankt Pölten

Βρισκόμαστε σε ένα αρκετά θερμό Καλοκαίρι και όσο να είμαστε πιεσμένοι οικονομικά ,όλο και κάποια μας επιθυμία είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί γύρω από τις διακοπές μας και τον ταξιδιωτικό μας προγραμματισμό!
σίγουρα όλοι κάπου θα επιλέξουμε, έστω και για λίγες ημέρες ,να αποδράσουμε από τις μεγάλες πόλεις . Όσο λοιπόν και να είμαστε πιεσμένοι οικονομικά ,όλο και κάποια μας επιθυμία είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί , με ένα οικονομικό ταξιδιωτικό προγραμματισμό.
Πρόταση μας ο προγραμματισμός για ένα ταξίδι διακοπών στην Αυστρία και εδώ ίσως προβάλετε κάποιες αντιρρήσεις ρωτώντας … Καλοκαιριάτικα στην Αυστρία? Απαντούμε λοιπόν … ναι στην Αυστρία ,έστω και αν είναι καλοκαίρι ,πραγματικά αξίζει το κόπο και για έναν επιπλέον λόγο , που αφορά την παρακολούθηση ενός αξιόλογου τριήμερου φεστιβάλ μουσικής …του FM4 FREQUENCY FESTIVAL 2019

Το FM4 FREQUENCY FESTIVAL 2019 (15-17 Αυγούστου) πραγματοποιείται στην περιοχή ενός πανέμορφου πάρκου και συγκεκριμένα στο μαγευτικό Green Park Sankt Pölten περίπου 15 ‘από το κέντρο της πόλης του Sankt Pölten, το οποίο παρέχει όλες τις απαιτούμενες διευκολύνσεις για τους οπαδούς του Φεστιβάλ.

FM4 FREQUENCY FESTIVAL 2019 λοιπόν και το AthensCalling GR, όπως και κάθε χρόνο, αυτή την εποχή, στο αφιέρωμα του γύρω από τα Καλοκαιρινά Ευρωπαϊκά Φεστιβάλ Μουσικής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον HARRY JENNER τον Διευθυντή του FM4 FREQUENCY FESTIVAL … ένα χρόνο μετά από το περσινό και εντυπωσιακό αυτό φεστιβάλ το … FM4 FREQUENCY FESTIVAL 2018 !

ATHENS CALLING: Να σου πω HΑRRΥ ότι χαίρουμε που τα ξαναλέμε ένα χρόνο μετά το περσινό ξεφάντωμα του FREQUENCY. Xαίρουμε γιατί, θα στο πω για μια ακόμη φορά … άποψη μου είναι, ότι το FM4 FREQUENCY FESTIVAL είναι ένα μεγάλο και εντυπωσιακό καλοκαιρινό φεστιβάλ μουσικής στην Ευρώπη, με ένα μεγάλο εύρος ήχων, που σίγουρα καλύπτει τους πάντες!
HARRY JENNER: Ναι, σίγουρα έχουμε ένα σούπερ καλοκαιρινό μείγμα μουσικής από όλο τον κόσμο, πιθανών αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εμείς είμαστε sold out … ήδη από τον Απρίλιο !!!
ATHENS CALLING : Φέτος, το FM4 FREQUENCY FESTIVAL γίνεται 19 χρονών, έτσι θα σου ζητήσω να μας αναφέρεις την καλύτερη στιγμή του Φεστιβάλ, σε όλα αυτά τα 19 χρόνια;
HARRY JENNER: Ο.κ όλα καλά από την αρχή και αυτό ήταν από τις καλύτερες μου μνήμες, μάθαινα νέα πράγματα κάθε λεπτό και όλα ήταν φρέσκα και πάντα νέα και γεμάτα από θαυμάσιες στιγμές … ως καλύτερες στιγμές πιθανών θα έλεγα δύο …. Μία με τους Metallica 2003 και η δεύτερη το 2009 με τους Radiohead που ήρθαν στην Αυστρία για πρώτη φορά!
ATHENS CALLING: … Και η χειρότερη στιγμή του FM4 FREQUENCY FESTIVAL?
HARRY JENNER: Λοιπόν δεν μου αρέσει να σκέφτομαι πολύ πίσω σε αυτά, αλλά αυτό θα το σκέπτομαι για πάντα ,ήτανε η χειρότερη στιγμή … η καταρρέουσα γέφυρα, όπου ευτυχώς … έγινε χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς …
ATHENS CALLING: Ποια εμπειρία έχετε ως θέση συντονιστή του φεστιβάλ;
HARRY JENNER: Λοιπόν δίνοντας μια απάντηση σε αυτό μπορώ να πω ότι είναι δυνατόν να συμπληρώσω βιβλία με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας!

ATHENS CALLING: Ποιές οι εμπειρίες σου όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας τη θέση του φεστιβάλ Pr.Manager?
HARRY JENNER: Είναι μια ερώτηση που όλοι μπορούν να το δουν αυτό σε κάποιες διαφορετικές μορφές ,έτσι θα έλεγα ότι είναι καλύτερο όταν υπάρχουν κάποιες σημαντικές και άμεσες αποφάσεις ,θα πρέπει να εστιάσετε, να δώσετε πάντα τη προτεραιότητα και θα πρέπει να είσαι σωστός για να μην αποτύχεις ! Αλλά και μακροπρόθεσμα ο προγραμματισμός της εφοδιαστικής και η προσωπική μου δύναμη στον τομέα αυτό είναι ότι εξακολουθώ να αγαπώ τη δουλιά μου και να επισκέπτομαι άλλα φεστιβάλ και έτσι να μπορώ να δω το όποιο φεστιβάλ πολύ ξεκάθαρα από την οπτική γωνία του κοινού!
ATHENS CALLING: Πόσο δύσκολο είναι, εννοώ η διοργάνωση ενός φεστιβάλ σε περίοδο οικονομικής κρίσης … Τι νομίζεις γι ‘αυτό;
HARRY JENNER: Λοιπόν εμείς πάμε πολύ καλά και η ισχύς μας μέχρι στιγμής! Δίπλα σε κάποια άλλα σημεία, μπορούμε να υιοθετήσουμε αρκετά γρήγορα τις αλλαγές των πελατών και τις αλλαγές στις ανάγκες. Αν έχεις καλό προϊόν, να παρουσιάσεις σε φεστιβάλ … η κρίση (εάν υπάρχει σήμερα ) καθίσταται άσχετη.
ATHENS CALLING: Πόσοι είναι φέτος οι εργαζόμενοι στο φεστιβάλ?
HARRY JENNER: Έχουμε περίπου 2000 εργαζόμενους και 600 security!
ATHENS CALLING: Αγαπητέ φίλε HARRY, αν γυρίσεις πίσω το χρόνο και τότε εσύ συναντήσεις τον νεαρό HARRY, που μόλις ξεκίνησε στο Φεστιβάλ Μουσικής, τι θα ήθελες να του πεις… ποια θα ήτανε η συμβουλή, που θα του έδινες?
HARRY JENNER: Αγαπητέ φίλε , αυτό ίσως θα μπορούσε να γεμίσει και ένα βιβλίο Έχω μάθει τόσα πολλά από τα χρόνια που πέρασαν … αλλά θα τον συμβούλευα να επιλέξει καλά τους συνεργάτες του, να κάνει καλά συμβόλαια και να προσέξει τον προϋπολογισμό του!

ATHENS CALLING: Kαι τώρα ας ΄΄παίξουμε΄΄ το παιχνίδι των λέξεων , 19 χρόνια λοιπόν, ένα μεγάλο μουσικό πάρτι στην Αυστρία … το FREQUENCY FESTIVAL και εσύ μας δίνεις 19 λέξεις που χαρακτηρίζουν το FREQUENCY FESTIVAL 2019
HARRY JENNER: … Vacation-Holiday-Friends-Water – River- Awesome mainstage
Afterburner- Best team- Pyrotechnics- Nightpark- Daypark- Irish pub- Chill- and Best music mix – Billie Eilish- Hard work- Fun- Camping- swimming!
ATHENS CALLING: Ο Αύγουστος σίγουρα είναι ο καλύτερος μήνας του καλοκαιριού δώσε ένα μήνυμά για το FM4 FREQUENCY FESTIVAL 2019…
HARRY JENNER: Εμείς εδώ στο Frequency λέμε ότι είναι κάτι σαν διακοπές αλλά να ξέρεις διαφορετικές και σίγουρα … ξεχωριστές θα έλεγα διακοπές!
ATHENS CALLING: Και ένα μήνυμα για τη χώρα μου την Ελλάδα για όλους εκείνους που αγαπούν τα φεστιβάλ …
HARRY JENNER: Δεν έχουμε αρκετούς Έλληνες εδώ … THEODORE πρέπει να πουλήσεις 200 εισιτήρια και να ναυλώσεις ένα αεροπλάνο και να τους στείλεις!

ΑTHENS CALLING : Πραγματικά δεν έχετε αρκετούς Έλληνες επισκέπτες παρόλα αυτά φίλε HARRY πρέπει να σου πω ότι πέρσι συναντήσαμε κάποιους Έλληνες από Θεσσαλονίκη – Βόλο – Καβάλα- Αλεξανδρούπολη – και την Κρήτη, ακόμη από την Βιέννη και το Μόναχο! … Πάντως για του χρόνου αυτό θα το φροντίσω και για φέτος, εύχομαι όλα να πάνε καλά στο FM4 FREQUENCY FESTIVAL 2019, ευχαριστώ για τα όσα μας είπες … και εμείς θα τα ξαναπούμε πάλι τον Αύγουστο ,στο Green Park Sankt Pölten και θα σου φέρω … δύο μπουκάλια Raki (Ρακή) από την Κρήτη!
HARRY JENNER: Σε ευχαριστώ πολύ THEODORE. And the Raki won`t last long

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back