March 28, 2024

Η DC επιστρέφει με νέες ταινίες και video games Batman, Wonder Woman, Suicide Squad, Flash και Justice League

Η DC σε συνεργασία με τη Warner Bros, επιστρέφει δριμύτερη με σημαντικές ταινίες που βασίζονται στο σύμπαν των υπερηρώων της και θα μας απασχολήσουν αυτό το φθινόπωρο και τον επόμενο χρόνο.

https://www.youtube.com/watch?v=z6512XKKNkU

Zack Snyder’s Justice League:Το πρώτο trailer της ειδικής έκδοσης της ταινίας Justice League, περιλαμβάνει νέες σκηνές που δεν είχαν συμπεριληφθεί στην κινηματογραφική έκδοση, από τον Zack Snyder, τον σκηνοθέτη που αντικαταστάθηκε εξαιτίας οικογενειακής τραγωδίας αν και είχε γυρίσει σχεδόν το σύνολο της ταινίας.
Η ταινία θα προβληθεί αποκλειστικά στη συνδρομητική υπηρεσία HBO Max μέσα στο 2021 και θα μεταδοθεί σε 4 ωριαία επεισόδια.
Wonder Woman 1984: Στο νέο trailer της νέας ταινίας με την Wonder Woman σε σκηνοθεσία Patty Jenkins, βλέπουμε για πρώτη φορά την Kristen Wiig ως Cheetah. Η Gal Gadot επιστρέφει στο ρόλο της Wonder Woman όπως επίσης και ο Chris Pine ως Steve Trevor.

H ταινία αναμένεται να προβληθεί τον Οκτώβριο.

The Suicide Squad – η warner έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας της Suicide Squad σε σκηνοθεσία James Gunn, γνωστός από το Guardians of the Galaxy.

Black Adam: Ο Dwayne Johnson θα είναι ο Black Adam, με την ταινία όμως να βρίσκεται ακόμα στα πρώτα στάδια παραγωγής.

The Batman: Ο σκηνοθέτης Matt Reeves και ο πρωταγωνιστής Robert Pattinson, στο πρώτο trailer του “The Batman”, μιας από τις πολυαναμενόμενες ταινίες του 2021

Στο trailer βλέπουμε ακόμα αν και ελάχιστα την Zoe Kravitz στο ρόλο της Catwoman και τον Jeffrey Wright στο ρόλο του James Gordon.

Gotham Knights: ένα video game πίσω από τη δημιουργία του οποίου βρίσκεται το στούντιο Warner Bros. Η Games Montreal έδωσε ένα 4λεπτο trailer μέσω του οποίου είδαμε μερικούς από τους playable χαρακτήρες του παιχνιδιού όπως τη Batgirl και τον Robin.

Suicide Squad: Kill the Justice League – το συγκεκριμένο παιχνίδι όπου πίσω από τη δημιουργία του βρίσκεται η ομάδα ανάπτυξης του Arkham City και Arkham Knight. Αποτελεί ένα action game, και αποτελεί συνέχεια του σύμπαντος του Arkham σύμφωνα με τη Rocksteady. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2022 σε PC, PlayStation 5 και Xbox Series X.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back