May 28, 2024

Αποκλειστικός διαγωνισμός ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ!!

Κάντε LIKE στη σελίδα μας Athenscalling.gr
LIKE στο post του διαγωνισμού.
COMMENT με τη πόλη σας και με το βιβλίο της προτίμησης σας
και
SHARE(κοινοποίηση)*
για να μπείτε στη κλήρωση!!!
Συμμετοχές ισχύουν μέχρι τις 10/1/2019
Kαι κερδίστε ένα από τα δυο συλλεκτικά βιβλία των εκδόσεων Ψυχογιός ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ !!

Ο διαγωνισμός τρέχει παράλληλα και στο κανάλι μας στο youtube

Kάντε Subscribe – εγγραφή στο κανάλι του athenscalling TV και αφήστε σχόλιο με το βιβλίο της επιλογής σας για να πάρετε μέρος- και share! Kαι κερδίστε ένα από τα δυο συλλεκτικά βιβλία των εκδόσεων ψυχογιού ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ !! Συμμετοχές ισχύουν μέχρι 10 Ιανουαρίου.

https://www.youtube.com/watch?v=fF4eRjt6XtU&fbclid=IwAR2VbD0TWpkv62rT0q0xca0jrQBslmUCbJVFmEit6w65qiBVG4T9gXe7dlo

Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός περιλαμβάνει:

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ-ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
Λίγα λόγια
Νέα Υόρκη, 1926
Μια εποχή κι ένας τόπος όπου οι πράξεις µιας οµάδας ανθρώπων… και πλασµάτων… θα καθορίσουν τη µοίρα των πολλών. Ο µαγικοζωολόγος Νιουτ Σκαµάντερ µόλις έχει φτάσει στην πόλη µε την πρόθεση να µείνει µόνο για λίγο. Όταν όµως η µαγική βαλίτσα του χάνεται και κάποια από τα φανταστικά ζώα του δραπετεύουν στην πόλη, ο κίνδυνος είναι προ των πυλών…
Εµπνευσµένο από το εγκεκριµένο εγχειρίδιο του Νιουτ Σκαµάντερ στη Σχολή Χόγκουαρτς, το Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται σηµατοδοτεί το σεναριακό ντεµπούτο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, συγγραφέως της πολυαγαπηµένης και διεθνώς ευπώλητης σειράς βιβλίων µε ήρωα τον Χάρι Πότερ. Οι θαυµαστές του ιδιοφυούς ταλέντου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ θα αναγνωρίσουν σε κάθε σελίδα το χιούµορ της, την απίστευτη οπτική που διαθέτει για ένα µαγικό σύµπαν, καθώς και τη βαθιά συµπάθεια και κατανόηση που τρέφει για όλους τους ανθρώπους (είτε έχουν ραβδιά είτε όχι).
Πρόκειται για µια επική, πολυπρισµατική αφήγηση, που θα σας κόψει την ανάσα.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ 2 – ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝΤΕΛΒΑΛΝΤ
ΤΖ. Κ. ΡΟΟΥΛΙΝΓΚ
Λίγα λόγια
Το ταξίδι στον Κόσμο της Μαγείας συνεχίζεται…
O πανίσχυρος μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ έχει συλληφθεί στη Νέα Υόρκη με τη βοήθεια του Νιουτ Σκαμάντερ και τώρα βρίσκεται φυλακισμένος στα υπόγεια του Κογκρέσου Μαγείας των ΗΠΑ. Ωστόσο, πραγματοποιώντας την απειλή του, καταφέρνει να το σκάσει και αρχίζει να συγκεντρώνει Ακολούθους, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν υποπτεύονται καν τον αληθινό στόχο του: να αναθρέψει καθαρόαιμους μάγους που θα κυριαρχήσουν σε όλα τα μη μαγικά όντα. Σε μια προσπάθεια να ανακόψει τα σχέδια του Γκρίντελβαλντ, ο Άλμπους Ντάμπλντορ στρατολογεί τον Νιουτ, πρώην μαθητή του στο Χόγκουαρτς, που συμφωνεί να τον βοηθήσει για άλλη μία φορά, αγνοώντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Η αγάπη και η πίστη θα δοκιμαστούν πλέον ακόμη και ανάμεσα σε πραγματικούς φίλους αλλά και σε οικογένειες, σε έναν ολοένα και πιο μοιρασμένο μαγικό κόσμο.
Το Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ είναι το δεύτερο σενάριο στη σειρά των πέντε κινηματογραφικών ταινιών με την υπογραφή της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, συγγραφέως των παγκόσμιων μπεστ σέλερ με τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Έντι Ρέντμεϊν στον ρόλο του μαγικοζωολόγου Νιουτ Σκαμάντερ. Εν έτει 1927, μερικούς μήνες αφότου ο Νιουτ Σκαμάντερ βοήθησε να ξεσκεπαστεί και να συλληφθεί ο διαβόητος μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ, άλλη μια ιστορία μυστηρίου, που εξελίσσεται στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο και στο Παρίσι, έρχεται να αποκαλύψει ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στον Κόσμο της Μαγείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back