April 20, 2024

Ανοίξαμε τα πιο cool gadget εμπνευσμένα από το Star Wars.

Lenovo Star Wars Jedi Challenges VR

Ξυπνήστε τον Jedi μέσα σας, με το Star Wars: Jedi Challenges, μια εφαρμογή για smartphones που θα σας δώσει μια μοναδική εμπειρία ενισχυμένης πραγματικότητας. Η εφαρμογή απαιτεί το kιτ που περιλαμβάνετε στην συσκευασία. Το Lenovo Mirage AR headset, το χειριστήριο ligthsaber και το tracking beacon, για να γίνετε ένας Jedi μέσω της Augmented reality. Ανακαλύψτε τα μυστήρια του holocron στην πορεία σας για να μάθετε πως θα γίνετε Jedi, με την καθοδήγηση του Archivist που θα σας δώσει μια σειρά από δοκιμασίες.

SPHERO Star Wars BB-8

Η μαγεία του Star Wars ζει εδώ και δεκαετίες μέσω των κινηματογραφικών ταινιών και έχει αποκτήσει πολυάριθμους οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Πλέον, ήρθε η στιγμή να πλησιάσει πιο κοντά σου, να γίνει πιο χειροπιαστή, χάρη στο SPHERO Star Wars BB-8 Droid, ένα ρομποτικό gadget το οποίο διακρίνεται για την αυθεντικότητα και τις προηγμένες λειτουργίες του. Έτσι, αναπτύσσει με το χρόνο τη δική του προσωπικότητα, αναγνωρίζει τη φωνή σου μέσω των εντολών που του δίνεις, ενώ επιτρέπει την εγγραφή και θέαση ολογραφικών βίντεο. Όσον αφορά δε στα χαρακτηριστικά του, διαθέτει ανθεκτικό πολυκαρβονικό περίβλημα, η ταχύτητά του φτάνει τα 7 χιλιόμετρα την ώρα και η εμβέλειά του τα 30 μέτρα, ενώ η διάρκεια της μπαταρίας μπορεί ακόμα και να ξεπεράσει τα 60 λεπτά μετά από μία πλήρη φόρτιση. Έλεγχος ακριβείας Ο χειρισμός του SPHERO Star Wars BB-8 είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί από την iOS, Andoid και Windows Phone συσκευή σου, μέσω της ασύρματης συνδεσιμότητας Bluetooth. Μάλιστα, ο έλεγχος του εν λόγω Droid αποδεικνύεται άμεσος και εύκολος, με εξαιρετικά γρήγορη απόκριση στις εντολές σου και ρεαλιστική κίνηση. Για την ακρίβεια, μπορείς να χειριστείς το SPHERO Star Wars BB-8 γλιστρώντας το δάκτυλό σου στο driving pad και να το στείλεις να εξερευνήσει το περιβάλλον και να καταγράψει τα ευρήματά του. Επιπλέον, χάρη στην ειδική εφαρμογή που μπορείς να κατεβάσεις μέσω του App Store ή του Google Play, έχεις τη δυνατότητα να το εκπαιδεύσεις και να εξερευνήσεις ολογραφικές προσομοιώσεις του υπέροχου σύμπαντος του Star Wars. Επιπλέον, μέσω του mode Watch With Me, το νέο σου πολύτιμο ρομποτάκι μπορεί να παρακολουθήσει μαζί σου τις ταινίες Star Wars, για παράδειγμα τη στιγμή που φορτίζει, και ν’ αντιδρά ανάλογα με τη σκηνή που προβάλλεται!

Giochi preziosi star wars διαδραστικό ρομποτ interactive r2d2

Μεγάλο, διαδραστικό ρομπότ R2D2 (ύψος 40 εκ.) με ομιλία, κίνηση, φώτα και εφέ ήχων. Τηλεχειριζόμενο. Το κεφάλι του στρίβει καθώς μιλάει και το σώμα του γέρνει μπροστά για να περπατήσει! Με λειτουργία προβολής στον τοίχο εικόνας της πριγκίπισσας Lea. Λειτουργεί με τηλεχειριστήριο. Δυνατότητα προγραμματισμού συνδυασμού πολλών δράσεων. Το ρομπότ λειτουργεί με 6 μπαταρίες ΑΑ (περιέχονται για τη λειτουργία δοκιμής) και το τηλεχειριστήριο λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑ (δεν περιέχονται).

Φιγούρα Star Wars Interactive – ( Darth Vader, Stormtrooper, kylo ren)

Γίνε ο καλύτερος μαχητής στο φωτόσπαθο με τη βοήθεια του Darth Vader! Άκουσέ τον να σχολιάζει τις επιδόσεις σου και ακολούθησέ τον στη ….σκοτεινή πλευρά! Μεγάλο, διαδραστικό ρομπότ ( Darth Vader, Stormtrooper, kylo ren) με ελεγχόμενο φωτόσπαθο δυναμικής τεχνολογίας για 3 διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού: Διαδραστική εκπαίδευση, λετουργία μάχης, λετουργία ομιλίας. Κούνα το φωτόσπαθο για να ενεργοποιήσεις τα φώτα και τους ήχους! Πάτα το κουμπί στο στήθος του Vader για να ξεκινήσεις την εκπαίδευσή σου στο φωτόσπαθο. Ο Vader αναγνωρίζει τις κινήσεις σου! Άκουσέ τον να σχολιάζει την απόδοσή σου! Ύψωσε το αριστερό του χέρι για να τον ακούσεις να μιλά και να ενεργοποιήσεις κινήσεις στο κεφάλι, το χέρι και τη μέση του! Χαρακτηριστικά: Αποτελεί ομοίωμα βασισμένο στα ψηφιακά δεδομένα της ταινίας Star Wars: Episode VI Return of the Jedi Η φιγούρα έχει ύψος 40 cm Διαθέτει 31 σημεία αρθώσεων, αποσπώμενη κάπα & περικνημίδα Λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑΑ (περιέχονται) Οι φράσεις που ακούγονται είναι στην αγγλική γλώσσα Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και άνω

Φιγούρα Furby Furbacca Sidekick Alien Star Wars

Η Hasbro φέρνει τα Furby στον κόσμο του Star Wars με τη φιγούρα Furbacca! Το πλήρως ολοκληρωμένο παιχνίδι με την εφαρμογή για το κινητό βγάζει τους τρομακτικούς ήχους του Chewbacca, μουρμουρίζει τραγούδια από τις ταινίες Star Wars και συμμετέχει σε εικονικές δραστηριότητες! Η φιγούρα Furbacca μεταφέρει τα παιδιά σε έναν ψηφιακό κόσμο με θέμα το Star Wars μέσω της συσκευής του κινητού τους τηλεφώνου καθώς εξερευνούν τον γαλαξία και συγκεντρώνουν εικονικά Star Wars Furby Furblings. Η εφαρμογή Furbacca companion θα είναι διαθέσιμη για λήψη από το App Store και το Google Play το Φθινόπωρο του 2015. Δεν απαιτείται χρήση της εφαρμογής Furbacca companion όταν παίζετε με τη φιγούρα Furbacca. Χαρακτηριστικά: Περιλαμβάνει ζώνη για κρέμασμα Περιλαμβάνει φιγούρα Furbacca & οδηγίες Διαδραστικό παιχνίδι που αντιδρά στην κίνηση και το άγγιγμα Όταν ενεργοποιείται η εφαρμογή Furbacca διατίθεται ένα επιπλέον επίπεδο διαδραστικού παιχνιδιού Ξεκλειδώνει τα Star Wars Furby Furblings Απαιτούνται 4 μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται) Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 6 ετών και μεγαλύτερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back