April 19, 2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με τον EWALD TATAR τον Festival Director του NOVA ROCK FESTIVAL 2019

NOVA ROCK FESTIVAL 2019… 15 Χρόνια στο όνομα της Rock! 13 -16 Ιουνίου 2019 στην Αύστρια (Nickelsdorf – Pannonia  Fields)

Το NOVA ROCK FESTIVAL που γίνεται στην Αυστρία είναι ένα από τα σημαντικότερα και τα μεγαλύτερα Rock Festival στην Ευρώπη. Με αφετηρία εκκίνησης το έτος 2005  μέχρι σήμερα, μας  έχει παρουσιάσει τα μεγαλύτερα ονόματα της Rock  έκφρασης στο πλανήτη.

Φέτος, όπως κάθε καλοκαίρι, θα έχουμε την ευκαιρία, όσοι το επισκεφθούμε να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές στο Nickelsdorf  της Αυστρίας και πιο συγκεκριμένα στη περιοχή Pannonia Fields, από  13th έως και 16th Ιουνίου.

Το ATHENS CALLING G.R, όπως και κάθε χρόνο, στο πλαίσιο του αφιερώματός του σε κάποια από τα Ευρωπαϊκά Φεστιβάλ Μουσικής, που γίνονται το Καλοκαίρι, είχε την ευκαιρία μέσω διαδικτύου να συνομιλήσει με τον Διευθυντή – Διοργανωτή  του NOVA ROCK FESTIVAL 2019, τον…  EWALD TATAR!

ATHENS CALLING : Γεια σου αγαπητέ φίλε Ewald. Είμαστε πραγματικά για μια ακόμη φορά χαρούμενοι που θα συνομιλήσουμε διαδικτυακά για το NOVA ROCK FESTIVAL, που το θεωρούμε ως πολύ σημαντικό γεγονός για τη Rock και θα πούμε ότι ίσως, είναι μέγα φεστιβάλ… in the name of Rock… στη Ευρώπη!

EWALD TATAR: Χαίρομαι που σε ακούω. Ναι, το NOVA ROCK είναι τo μεγαλύτερο Ροκ φεστιβάλ στην Αυστρία και σε ‘’καλό δρόμο’’… και στην Ευρώπη!

ATHENS CALLING : Φέτος μιλάμε για τα 15πεντάχρονα του NOVA ROCK FEST 2019  Ένα σημαντικό, πιστεύουμε ,γεγονός γενεθλίων για εσένα και τους συνεργάτες σου.

EWALD TATAR: Ναι … Πραγματικά θα είναι να ξέρετε a huge Party, για όλους που συμμετέχουν σε αυτό!

ATHENS CALLING : Πες μας, γύρω από το ποια θεωρείς ως την καλύτερη στιγμή, στη  διάρκεια των 15 χρόνων του NOVA ROCK FESTIVAL;

EWALD TATAR: Υπάρχουν τόσες και πολλές υπέροχες αναμνήσεις και στιγμές, που μου είναι πραγματικά αδύνατο να επιλέξω ….. μόνο μια .

ATHENS CALLING : Και  η πιο δυσάρεστη στιγμή του Φεστιβάλ. Στα αλήθεια πες μας υπάρχει μια τέτοια στιγμή;

EWALD TATAR: Δεν υπάρχουν κακές ή χειρότερες στιγμές, μόνο προκλήσεις που πρέπει να κατακτηθούν και τελικά είμαστε εκεί για να υπολογίσουμε την κάθε πρόκληση, που βρίσκετε στο δρόμο της διοργάνωσης του NOVA ROCK FESTIVAL  

ATHENS CALLING : Αγαπητέ Ewald, παρακαλώ γυρίστε κάποια χρόνια πίσω. Έτσι  και συναντούσατε το νεώτερο εαυτό σας, στο ξεκίνημα του, στη διοργάνωση ενός  Μουσικού Φεστιβάλ , τι θα θέλατε να τον συμβουλεύσετε … να ανησυχεί? ή όχι!

EWALD TATAR: Θα ήθελα να πω στον νεώτερο εαυτό μου, να κάνει τα πάντα με τον ίδιο τρόπο, όπως τα έκανα, γιατί αυτό να ξέρετε με έφερε στο σημείο που εγώ είμαι σήμερα!

ATHENS CALLING : Αλήθεια,φέτος πόσοι θα είναι εκείνοι που θα δουλέψουν από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου στο  NOVA ROCK FESTIVAL .

EWALD TATAR: Κοίταξε, στο Σαββατοκύριακο του NOVA ROCK FESTIVAL, περίπου θα εργάζονται 2000 άνθρωποι.

ATHENS CALLING : Αν θέλατε τώρα, στείλτε το μήνυμα  σας ,σε ένα άλλο Rock Fest που έχει και αυτό τα 15χρονα γενέθλια του και μιλώ για το EJEKT FESTIVAL  που γίνεται στην Αθήνα στις 17 Ιουλίου και  το οποίο ξεκίνησε και αυτό, επίσης το 2005 όπως και το NOVA ROCK FESTIVAL… !

EWALD TATAR: Αγαπητό μου EJEKT FESTIVAL … Σας εύχομαι καλή τύχη και πολλές ευχάριστες στιγμές!

ATHENS CALLING: Και   το μήνυμα σας για το φετινό NOVA ROCK FESTIVAL 2019.

EWALD TATAR: Αυτό το έτος του NOVA ROCK FESTIVAL θα είναι η 15η έκδοση του κανείς δεν θα το πίστευε, ότι θα λειτουργούσε τόσο καλά ! Ας πάμε λοιπόν για … άλλα 15 φεστιβάλ!

ATHENS CALLING : Θα θέλαμε τώρα να στείλετε ένα μήνυμα  στην Ελλάδα και στους Έλληνες που θα έρθουν στην Αυστρία  

EWALD TATAR: Αγαπητοί φίλοι από την Ελλάδα, ελπίζω να διασκεδάσετε και εσείς, όπως και εμείς εδώ στο Φεστιβάλ στην Αυστρία. Η ομάδα μου και εγώ σας ευχόμαστε ότι  το καλύτερο!

ATHENS CALLING : Φίλε Ewald ,ευχαριστούμε για τα όσα μας είπες, ανανεώνοντας  το ραντεβού μας, με εσένα και τους συνεργάτες σου στις 13 Ιουνίου στην Αυστρία στο  NOVA ROCK FESTIVAL 2019 !

EWALD TATAR: Σας ευχαριστώ, θα τα ξαναπούμε σύντομα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back