March 28, 2024

Συζητώντας με την CHRYSTA BELL (αποκλειστική συνέντευξή)

ATHENS CALLING:  Με το καλωσόρισμα μας  αγαπητή  Chrysta Bell  θα πρέπει να  σου γνωρίσουμε ότι είμαστε πολύ ευτυχείς που συνομιλούμε με μια πολυτάλαντη καλλιτέχνιδα, όπως εσύ!

CHRYSTA BELL: Γεια σας! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι ευχαρίστηση μου που  επικοινωνώ μαζί σας!

ATHENS CALLING: Σχετικά με τα ταλέντα σας λοιπόν , αξίζει να σημειωθεί ότι εσείς είσαστε Τραγουδίστρια-Τραγουδοποιός-Μοντέλο και Ηθοποιός ! Πραγματικά, τι από όλα αυτά τα ταλέντα που έχετε κατακτήσει σας αρέσει περισσότερο και γιατί;

CHRYSTA BELL : Πρώτα απ ‘όλα είμαι μουσικός. Η μουσική είναι το δια βίου μου πάθος. Υπάρχει μια αίσθηση από την ύπαρξη στο σκοτάδι της εκπληκτικής μπάντας μου και την εκτέλεση της μουσικής που έχω γράψει που είναι ανόμοια με κάθε συναίσθημα που βιώνω στη ζωή μου. Είναι συναρπαστικό, μερικές φορές τρομακτικό, και βαθιά ικανοποιητικό για μένα. Modeling and Acting είναι πολύ ευχάριστα και εκπληκτικά με διαφορετικούς τρόπους, αλλά η μουσική αυτή είναι όπου πραγματικά η καρδιά μου , βρίσκεται εκεί!

ATHENS CALLING: Μια που συζητάμε για τα ταλέντα σας ,αν θα  θέλατε, παρακαλώ να μας σημειώσετε με μια λέξη, τι ακριβώς σημαίνουν για εσάς η Μόδα ,η Μουσική και ο Κινηματογράφος!
 
CHRYSTA BELL: Με μία λέξη λοιπόν , η Μόδα = Θέατρο , η Μουσική = Διαλογισμός και ο Κινηματογράφος = Μετασχηματισμός !  

ATHENS CALLING: Ας σταθούμε τώρα σε ένα από τα ταλέντα σας που σίγουρα εμείς αγαπάμε περισσότερο και εννοώ τη Μουσική! Πότε και γιατί άρχισες να τραγουδάς;

CHRYSTA BELL : Η μητέρα μου είναι τραγουδίστρια . Όταν ήμουν νέα και την έβλεπα να τραγουδάει ,ένοιωθε  τόσο ευτυχισμένη, χαρούμενη και γεμάτη αυτενέργεια .Αυτό εξάλλου το μετέδιδε και σε όσους την άκουγαν να τραγουδάει  Εγώ έχω πολύ θετικούς συσχετισμούς με την έκφραση της φωνής στο τραγούδι Έτσι αυτό ήτανε το ευκολότερο πράγμα για εμένα να αγαπώ τη μουσική και το τραγούδι .΄Ετσι η επιθυμία μου να τραγουδήσω ήταν αναπόφευκτη, χωρίς αυτό  να το προσπαθήσω.      
 
 ATHENS CALLING: Αλήθεια, πώς μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τη μουσική σας, εννοώ το μουσικό είδος;

CHRYSTA BELL: Πάντα μια δύσκολη ερώτηση για να απαντήσω και περισσότερο από ποτέ, γιατί το είδος μου φαίνεται να αλλάζει. Η Dream  Pop ήταν ένα είδος κατάλληλο  για τη μουσική που έκανα με τον David Lynch, αλλά δεν ξέρω ότι όλες οι τρέχουσες κυκλοφορίες μου ή τα τραγούδια που γράφω ταιριάζουν να τα τοποθετήσουμε  σε αυτή τη κατηγορία. Παράδειγμα ένα τραγούδι από το νέο μου EP και μιλώ  συγκεκριμένα  για το ‘’ Blue Rose’’, αυτό  θα μπορούσε να ονομαστεί ως Dream Pop, υπάρχουν όμως και άλλα ακούσματα με  διαφορετική ένταση. Ίσως πρέπει να βρω το δικό μου είδος ; ίσως  Pop Noir ; Αυτό εγώ θα το σκεφτώ. Υποθέτω ότι τώρα μπορούμε απλά να το ονομάσουμε “Alternative”.

ATHENS CALLING: Ποιο από τα άλμπουμ σας θεωρείται ότι είναι το αγαπημένο σας

CHRYSTA BELL: Αυτό είναι κάτι σαν την επιλογή ενός από τα παιδιά σου ως το αγαπημένο …! Αδύνατο.!. Και υπάρχουν τόσα πολλά ηχογραφήματα  που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Είναι καθένα από  αυτά τα αγαπημένα μου και άλλα  λιγότερο αγαπημένα για διαφορετικούς λόγους.

ATHENS CALLING: Και για το εκπληκτικό album σας  ” Dissolve ” .

CHRYSTA BELL: Είχα την μεγάλη μου ευχαρίστηση να συνεργαστώ με τον εξαιρετικό παραγωγό John Parish για το Dissolve. Ο songwriting partner και εγώ γράψαμε πολλά τραγούδια φτιάχνοντας demo και τα δώσαμε στον John Parish και εκείνος μας βοήθησε να  φτιάξουμε αυτό το album με την εξειδικευμένη του κατεύθυνση . Το αποτέλεσμα είναι ένα ρεκόρ το οποίο με κάνει πολύ υπερήφανη και περιέχει μερικές υπερβατικές στιγμές.

ATHENS CALLING: Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας μουσικοί, συγκροτήματα, CD’s

CHRYSTA BELL: Είναι ακριβώς όπως επιλέγοντας το αγαπημένο μου αστέρι στον ουρανό! Η μουσική μπορεί να με μετακινήσει τόσο βαθιά και υπάρχουν τόσοι πολλοί καλλιτέχνες που με πάνε μακριά. Επί του παρόντος εγώ έχω εμμονή με την Julie London  διαβάζοντας τη βιογραφία της (GO SLOWThe life of JULIE LONDON) και νιώθω μια βαθιά σχέση με αυτήν ως καλλιτέχνης. Αγαπώ τους μουσικούς που τραγουδούν και παίζουν with their entire beings . Ορισμένα αγαπημένα groups και καλλιτέχνες είναι οι  Alabama Shakes, ο Aldous Harding και ο Moses Sumney.
 
ATHENS CALLING: Επιστρέφοντας στη μουσική καριέρα σας, πείτε μας για τη συνεργασία σας με τον David Lynch, πόσο βοήθησε την καριέρα σας, στη Μουσική.

CHRYSTA BELL:  Ο David υπήρξε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου με τον έναν ή τον άλλο τρόπο για τα τελευταία 18 χρόνια. Έγραψα μαζί του, το ντεμπούτο σόλο άλμπουμ μου και ήταν ευγενικός με την υποστήριξη του κοινού μου ως καλλιτέχνης κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Αυτό  είναι πολύτιμο για έναν άγνωστο καλλιτέχνη. Η μουσική που έχουμε συνθέσει είναι ισχυρή και σημαντική για μένα

ATHENS CALLING: Και τώρα πείτε μας για τις εμφανίσεις σας μέσα στο 2018 γιατί πιστεύουμε ότι έχετε πολλά να πείτε στους ανά τον κόσμο φίλους σας .

CHRYSTA BELL : Η παρουσίαση που θα κάνουμε στην περιοδεία μας τον Απρίλιο θα είναι Full On. Θα είναι πολύ δυναμική γιατί έχω τραγούδια που είναι σχεδόν ψίθυροι και τραγούδια που τραγουδάω με ολόκληρο το σώμα μου. Για πρώτη φορά θα παρουσιάσουμε  τη μουσική από το νέο μου EP, Chrysta  Bell ( 2018 ).    Το συγκρότημα που θα με συνοδεύει  στις συναυλίες  αποτελείται από πολύ επιτυχημένους, δημιουργικούς και εκλεπτυσμένους  μουσικούς , είναι  εξαιρετικά έμπειροι στο να μεταδίδουν διάθεση, ονειρική, αισθησιακή και σκοτεινή μουσική ατμόσφαιρα.

ATHENS CALLING: Πριν σας αποχαιρετήσουμε, θα θέλαμε να στείλετε ένα μήνυμα στους Έλληνες φίλους των τραγουδιών σας.

CHRYSTA BELL : Θα είμαστε σύντομα μαζί. Ας αξιοποιήσουμε λοιπόν στο έπακρο αυτή την εξαιρετική ευκαιρία.

ATHENS CALLING: Με τις καλύτερες ευχές μας Chrysta Bell  και σε ευχαριστούμε για τα όσα μας είπες .

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back