April 24, 2024

Διαγωνισμός Το Επίμονο φαινόμενο…΄Eνα διήγημα και δύο νουβέλες, της Καίτης Βασιλάκου από τις Εκδόσεις Απόπειρα

Διαγωνισμός
Το Επίμονο φαινόμενο…΄Eνα διήγημα και δύο νουβέλες, της Καίτης Βασιλάκου από τις Εκδόσεις Απόπειρα
 
Το Athenscalling.gr και οι Εκδόσεις Aπόπειρα, προσφέρουν δύο αντίτυπα σε δύο τυχερούς φίλους του Athenscalling.grr που θα προκύψουν μετά από κλήρωση στις 20/11/2015.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα Athenscalling.gr και Apopeira
LIKE στο post του διαγωνισμού.
COMMENTμε τη πόλη σας και SHARE(κοινοποίηση)* για να μπείτε στη κλήρωση!!!

ή

Aν δεν είσαι χρήστης facebook στείλε μας στο competitions@athenscalling.gr email με το βιβλίο της προτίμησης σας, τη πόλη σας και το όνομα σας.

Οι νικητές θα πρέπει να παραλάβουν τα αντίτυπα από τις Εκδόσεις Aπόπειρα στην Αθήνα.
 
Aπό τις Εκδόσεις Απόπειρα κυκλοφορεί αυτή την εποχή ένα βιβλίο, γραμμένο από τη συγγραφέα Καίτη Βασιλάκου που πραγματικά τα όσα αναφέρονται σε αυτό συνδέουν το παρόν με το μέλλον, με μία προφητική διάθεση! Φανταστείτε λοιπόν να βρεθείτε σε ένα κόσμο που η οικονομική κρίση βαθαίνει μέρα με τη μέρα πιο πολύ, όπου οι εργαζόμενοι δουλεύουν σκληρά πλέον, για να πάρουν κάποτε τη σύνταξη τους, χωρίς φυσικά να αμείβονται όπως πρέπει (δεδομένο πλέον)! Οι δε απόμαχοι της εργασίας, να έχουν λόγο ζωής μέχρι τα 80 τους, έως εκεί και όχι παραπέρα! Αναρωτηθείτε ακόμη, γιατί να αλλάζουν οι κλιματολογικές συνθήκες στο μέγιστο βαθμό της επικινδυνότητας καταστροφής του πλανήτη και σημειώστε ότι αυτό το συγκεκριμένο χρονικό σημείο, είναι πάρα πολύ κοντά! Προβληματιστείτε επίσης, για τη πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το μέλλον των κατοίκων αυτής! Τελικά, εάν θεωρείτε ότι είσαστε έτοιμοι, δώστε επί τέλους την δέουσα προσοχή στα όσα συμβαίνουν γύρω σας και μην περιμένετε το κακό, να χτυπήσει και τη δική σας πόρτα!
 
Λίγα λόγια για τη συγγραφέα :
 
Η Καίτη Βασιλάκου γεννήθηκε στα Χανιά. Σπούδασε αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε ως φιλόλογος στη Μέση Εκπαίδευση. Ζει πλέον μόνιμα στην Αθήνα. Έχει γράψει ακόμη άλλα επτά βιβλία. Το βιβλίο “Ο πειρασμός του ερημίτη Χάρτμουτ Λιμπέργκερ και άλλες ιστορίες” ,από τις εκδόσεις Ιωλκός( 2008) ,ήταν η πρώτη της εμφάνιση στα Ελληνικά γράμματα και χαρακτηρίστηκε πρωτότυπο αλλά και ευρηματικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back