April 23, 2024

Διαγωνισμός για το βιβλίο του Γιώργου Κωνσταντίνου ‘’Showtime ‘’

Ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο ,πάντα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, ειδικά όταν αυτό αναφέρετε στα έργα και τις ημέρες ενός ανθρώπου της Τέχνης , ο λόγος λοιπόν για τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και συγγραφέα Γιώργο Κωνσταντίνου και το δημιούργημά του …’’Showtime’’ !
Έτσι το Νοέμβρη του 2017 οι Εκδόσεις‘’IANOS’’κυκλοφόρησαν το  αυτοβιογραφικό   βιβλίο του Γιώργου Κωνσταντίνου ‘’Showtime’’ που μέσα από τις σελίδες του ζεις μαζί με το δημιουργό του, σημαντικές στιγμές  από τη ζωή του .
‘’ Η ζωή του κάθε ανθρώπου είναι ένα show, μια παράσταση που αρχίζει και τελειώνει εκεί, με το κλείσιμο της αυλαίας και το σβήσιμο των φώτων’’, σημειώνει μεταξύ των άλλων στο οπισθόφυλλο, ο Γιώργος Κωνσταντίνου.    
Το βιβλίο αυτό χωρίς αμφιβολία θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί, ως ένας θεατρικός μονόλογος και χωρίς άλλο να το διαβάσετε, έτσι θα μπορέσετε να μοιραστείτε μαζί με τον Γιώργο Κωνσταντίνου τα όσα περιγράφει για κάποιες μοναδικές στιγμές από  τη ζωή του .

Το Athenscalling.gr και Οι Εκδόσεις ΙΑΝΟΣ, προσφέρουν τρία αντίτυπα του Γιώργου Κωνσταντίνου ‘’Showtime ‘ σε τρεις τυχερούς φίλους του athenscalling.gr που θα προκύψουν μετά από κλήρωση στις 8/3/2018.
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook.
LIKE στο post του διαγωνισμού.
COMMENT με τη πόλη σας και SHARE(κοινοποίηση)* για να μπείτε στη κλήρωση!!!

Οι νικητές εντός Αττικής θα πρέπει να παραλάβουν τα αντίτυπα από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων ΙΑΝΟS Σταδίου 24, Αθήνα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back